Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mirage
#99650 Ζητω συγνωμη απο την ομαδα για το ρισκο που πηρα το οποια μας στερησε ενα καλο πλασαρισμα στους βαθμους.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#99664 From hero to zero που θα'λεγε κι ο Takis! Συγχαρητηρια στους νικητες και τις παρα πολυ υψηλες βαθμολογιες με τις απειροελαχιστες διαφορες!
Άβαταρ μέλους
By mika_hakkinen
#100061 Τελικά αποδείχτηκε ότι οι κατάρες που έριχνα στον Bottas Πασχαλιάτικα ήταν χωρίς λόγο! Αν θυμάμαι καλά είναι μόλις η 2η νίκη μου στα 3-4 χρόνια που συμμετέχω στο πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να βρω έναν τρόπο να τη γιορτάσω όπως της αξίζει - ποιος ξέρει πότε θα έρθει επόμενη...

Βλέπω ότι επανέρχεται σταδιακά και η τάξη στο κατασκευαστών. Nice, nice
Άβαταρ μέλους
By ripper
mika_hakkinen έγραψε:Βλέπω ότι επανέρχεται σταδιακά και η τάξη στο κατασκευαστών. Nice, nice

Έχεις απόλυτο δίκιο, η McLarenάρα στην φυσική της θέση. Ευχαριστούμε. :lol:

Νικήτρια στήλη βγήκε ο αγώνας και το δυσάρεστο είναι ότι οι προβλέψεις αναμένονται βαρετές, μονότονες, ίδιες.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο μοναδικός που βαθμολογήθηκε από τον χρόνο του FL ήταν ο Geo f1, ο ίδιος μοναδικός που έχασε τον LH σαν poleman!

-25/26 προέβλεψαν pole Hamilton.
-23/26 προέβλεψαν νικητή Hamilton
-7 μόλις οδηγοί (LH-NR-SV-KR-FM-VB-DR) ήταν στην εξάδα των 25/26 συμμετεχόντων!!!
Ο άλλος (F&G) είχε και έναν 8o (τον Kvyat).
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#101949 GP BAHRAIN - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Pole:
Εικόνα

Προβολή:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#101950 Έλα βρε Rosberg άμπαλε, μια pole ζητήσαμε κι εμείς... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#102358 Όταν εχεις να παραδώσεις δουλειά Σάββατο βράδυ, ξεχνάς τα πάντα. Έτσι ξέχασα κι εγώ να παίξω. Σορρυ στους teamates. Ηταν ένας άσχημος αγώνας για την ομάδα που θέλουμε να ξεχαστεί σύντομα.
Έβαλα όμως σήμερα υπενθύμισεις για όλους τους αγώνες της χρονιάς μέσω εφαρμογής που βρήκα στο play.

( επειδή δεν θυμάμαι, μετράνε όλοι οι αγώνες?)
Άβαταρ μέλους
By ripper
#102373 Εντυπωσιακή η Sauber μέχρι στιγμής. Φαβορί πλέον για την δεύτερη θέση :shifty: :lol:

cmarin ναι μετράνε όλοι οι αγώνες.

Συγχαρητήρια στους νικητές.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#102542 Πρώτος μου πόντος στο πρωτάθλημα! :yahoo: Κι ας εμπιστεύτηκα Rosberg..
Ευτυχώς που έχουμε greo στην ομάδα και υπάρχουμε στον πίνακα. Για να συμμαζευτούμε λίγο :superman: