Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
#42144 Φήμες τις πλάκας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι θα βελτιωθούν σε τεράστιο βαθμό και πιθανότατα θα συγκλίνουν. Ασχέτως ελαστικών πιστεύω ότι θα δούμε ρεκόρ πίστας να πέφτουν.
Άβαταρ μέλους
By ttc
#42547 Ωραια στατιστικα μας εδωσε αυτος ο αγωνας, ισοφαριστηκαν απο το Χαμιλτον τα δυο πρωταθληματα του λολονσο, προσπεραστηκε στις νικες απο τον Χαμιλτον επισης ενω για 6 συνεχη χρονια τερματιζει κατω απο τα φρυδια του Φετελ, χαχαχα, αντε και του χρονου υπερτιμημενε κυριε "170%" χαχαχα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#42877 Δεν ξέρω πόσο πάνω από το 100% παίρνει από το μονοθέσιο αλλά είναι σίγουρα ο καλύτερος πιλότος μαζί με το Χάμιλτον αυτή τη στιγμή.Και για μερικά χρόνια μέχρι να σοβαρευτεί ο νέος πρωταθλητής,ο Ισπανός είχε πιο σταθερή απόδοση.Το πρόβλημά του είναι πως δεν μπορεί με τίποτα να κρατήσει το στόμα του κλειστό.Κάποιος να του το ράψει τέλος πάντων δεν υπάρχει;
Λέει ότι ωρίμασε,είναι σίγουρα άλλος άνθρωπος από ότι ήταν πριν 5 χρόνια όμως ειδικά μετά το '10 & το '12 θα έπρεπε να μιλάει μόνο στην πίστα και όχι στο μικρόφωνο.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#42923 στο team radio έχει πει πολύ χειρότερα από τα scemi/geni και τα aiaiaiaia

παρόλα αυτά ο άνθρωπος που είναι "ομάδα" υποκλίνεται στους μηχανικούς του...........όχι στα μονοθέσια...............όταν αυτά κερδίζουν (και όταν δεν κερδίζουν να τα λέει αγγούρια) :shifty:
https://www.facebook.com/FernandoAlonso ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#42932 Στον Ράικονεν μου φαίνεται ότι υποκλίνεται :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
kantoniou έγραψε:Δειξε μου τον φιλο σου, να σου πω ποιος εισαι... :shifty: :s_drinks

Εικόνα

:s_drinks :s_drinks