Same_old_story έγραψε:Ο Φερστάπεν δεν πρέπει να τιμωρηθεί που έκλεισε τον Κίμι σε γρήγορο γύρο?
Video τωρα,να μιλαμε με αποδειξεις.
Same_old_story έγραψε:Ο Φερστάπεν δεν πρέπει να τιμωρηθεί που έκλεισε τον Κίμι σε γρήγορο γύρο?
Yugo_para_siempre έγραψε:Geo ποσες κουταλιες της σουπας εχ... εριξες με το onboard γρηγορου γυρου μεσα απο το κρανος του μπεμπη;
Sijune21 έγραψε:Same_old_story έγραψε:Ο Φερστάπεν δεν πρέπει να τιμωρηθεί που έκλεισε τον Κίμι σε γρήγορο γύρο?
Video τωρα,να μιλαμε με αποδειξεις.![]()
Geo f1 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Geo ποσες κουταλιες της σουπας εχ... εριξες με το onboard γρηγορου γυρου μεσα απο το κρανος του μπεμπη;
Τωρα θα το απολαυσω
JarnoT έγραψε:Geo f1 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Geo ποσες κουταλιες της σουπας εχ... εριξες με το onboard γρηγορου γυρου μεσα απο το κρανος του μπεμπη;
Τωρα θα το απολαυσω
Έι, μοναχοφάηδες, στείλτε και σε μας. Πού κοιτάμε;
)
cmarin έγραψε:Πράγματι κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με τον Κίμι! Μου ήταν πάντα συμπαθής και το υφάκι του θα λείψει από το πρωτάθλημα.
Έκανε πάντα αυτό που ήθελε και το γούσταρε! Ποτέ δεν έγινε κορυφαιος, μάλλον γιατί δεν ήθελε, αλλά δεν είναι λίγα και ότι έκανε.
Τον γνώρισα στο Ακρόπολις του 2011(?) νομίζω, με το C3 ( ναι έκανε και αυτό για 2 χρονιές) και ήταν το ίδιο cool όπως φαίνεται στα πλάνα...
Δύσκολο μου φαίνεται να συνεχίσει σε κάποια άλλη θέση στο σπορ, περισσότερο τον κόβω να τρέχει ανά τον κόσμο σε διάφορα πρωταθλήματα για να κάνει την κ@υλ@ του.
don't panic
mikeerfol έγραψε:JarnoT έγραψε:Geo f1 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Geo ποσες κουταλιες της σουπας εχ... εριξες με το onboard γρηγορου γυρου μεσα απο το κρανος του μπεμπη;
Τωρα θα το απολαυσω
Έι, μοναχοφάηδες, στείλτε και σε μας. Πού κοιτάμε;
https://streamable.com/jxcl7y (Και του Leclerc εδώ)
(Ακόμα δεν μπορούμε να βάλουμε βίντεο από streamable, φτιαχτοοοοο)
) αγώνας της χρονιάς, που από Παρασκευή κιόλας έχει γεμίσει 8 σελίδες το θρεντ του
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]