Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
ripper έγραψε:Επιτέλους ένας σοβαρός teammate για τον Λούη, να αποκαλύψει την απάτη.
:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Απατη ο Λουης? Φυσικα κι οχι. Ειναι ενας παρα πολυ καλος οδηγος.

Η απατη ειναι το εργο που εχετε φαει οι περισσοτεροι στον κοσμο, οτι ειναι ενας εξωπραγματικος οδηγος. Ε λοιπον αυτη την απατη, ναι θα την ξεσκεπασουμε :s_yes

Προς επίρρωσην. :s_howdy

Τι ειναι το περιεργο?

Αν ρωτουσες περσι 100 χρηστες του φορουμ "ποιον οδηγο θεωρεις εξωπραγματικο" τουλαχιστον οι 90 θα λεγανε "το Λουη". Φετος μπορει να εχει πεσει στο 80 ο αριθμος :shifty:

Εγω τον θεωρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ οδηγο το Λουη (και το εχω πει 8777 φορες απο τοτε που γραφτηκα εδω μεσα), αλλα οχι εξωπραγματικο (οπως θεωρω το Μαξ για παραδειγμα).

Απαγορευεται να λεμε αυτο που πιστευουμε ωρε Τζι?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#794089 Ναι ρε George αλλα ο Λουης εχει 100+ νικες και Poles.
Ειναι ο καλυτερος. Τι να κλασει ο Μαξ με τις 35 (15 καλπικες) αρα 20 νικες του?

Ενταξει και ο Λουης στις Μακλαρεν days εναν τιτλο πηρε και αυτον στην τελευταια στροφη..Με αντιπαλο τον τιτανα Μασσα.
Μετα με την Μερκ βρηκε τα πατηματα του και πηρε 6 πρωταθληματα ρε φιλε. goat λεμε
Άβαταρ μέλους
By diplomat
George_Prix έγραψε:Αν ρωτουσες περσι 100 χρηστες του φορουμ "ποιον οδηγο θεωρεις εξωπραγματικο" τουλαχιστον οι 90 θα λεγανε "το Ναντο". Φετος μπορει να εχει ανεβει στο 100 ο αριθμος :shifty:

ΦΙΦΥ

(...)

Καλή χρονιά από τον Πφονέα, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και δε χρήζει σύγκρισης με τη χρονιά του 8κις σε καμία περίπτωση. Αυτό πάντως που μαρτυράει η κρυστάλλινη μπάλα, έστω και σε ψήγματα στην παρούσα φάση, είναι ότι ο Πφονέας δείχνει αδίστακτος, με την κάκιστη έννοια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#794094 Όχι. Απαγορεύεται να λέτε τί πιστεύετε ότι λένε οι άλλοι.

Και να στο κάνω ταληρακια, γιατί ο Γιουρκας έχει πάρει φόρα σα το κριάρι του Γιώργου του Ροβιση κάτω στον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας, εσύ δεν τα προλαβες στο παλιό φόρουμ.

ΚΑΝΈΝΑ θέμα δεν υπάρχει με Ράσελ, Αλόνσο,Βετελ κλπ ,you name it. Η συστηματική μαλακυνση εγκεφάλου που διασπείρεται σα μούχλα είναι που φέρνει Άννα Γούλα. Από τα αχχχχχχ μπέμπης, βλέπω τον μπέμπη,ΚΑΥΛΑΚΙ κλπ ( να σε πιάνει αηδία δλδ όταν ο άλλος τα γραφει σοβαρά) μέχρι την επιχειρηματολογία περνά- περνά η μέλισσα ( πχ προκαλώ, δείξε μου ποστ ΔΙΚΌ ΜΟΥ που χαρακτηρίζω Γίδι τον Λούη .Πθενα.)

Το παραδέχομαι Γιώργη. Έχω ΜΗΔΕΝΙΚΉ ανοχή στην βλακεία, μεθαύριο κάποιο ανάλογο ξουραφι θα αποφασίσει για την εκπαίδευση,τα οικονομικά, την ασφάλεια μας.

Είναι κάτι πολύ βαθύτερο από μία μαλακισμενη Φόρμουλα 1 στην τελική.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#798187 Εικόνα

Δεν βρήκα πουθενά αυτή τη δήλωση αλλά παραήταν καλό για να το αφήσω :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Δεν βρήκα πουθενά αυτή τη δήλωση αλλά παραήταν καλό για να το αφήσω :iconcool:

Και ουτε προκειται να τη βρεις, γιατι αποκλειεται να την εχει κανει :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#798397 Πιστευω αλλη μια χρονια εχει ''περιθωριο'' ο τατουαζο-κοτσιδακιας να κερδισει τον τιτλο και τον Ρασσελ, μετα προβλεπω να τον παιρνει η κατω βολτα.

Ηδη εχει πιεσθει πολυ και αμα δεν βοηθησει και το μονοθεσιο του χρονου (και ο Φερσταπεν συνεχισει τις νικες) θα αρχισει η κατηφορα.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#847248 Γιώργη που είσαι;

Δύο σεζόν μετά.

Μια τίμια τοποθέτηση επί του θέματος.

Ειδικά στο αν τελικά επιβεβαίωσε ο Φονέας αυτό που τόσο ποθούσες.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#847249 Ρε 'σεις ο Γιώργης έχει να γράψει 20 μέρες.

Επειδή δεν παρακολουθώ τα πάντα.

Δεν πιστεύω να τον στείλατε για κάνα μπάνιο;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#847259 Δε νομίζω, αλλά ο Γιώργης είναι λαϊκό παιδί και όταν του τη λένε κατά τη γνώμη του άδικα, δε μας μιλάει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Yugo_para_siempre έγραψε:Ρε 'σεις ο Γιώργης έχει να γράψει 20 μέρες.

Επειδή δεν παρακολουθώ τα πάντα.

Δεν πιστεύω να τον στείλατε για κάνα μπάνιο;

Δεν τον στείλαμε πουθενά, μόνος του κάνει διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#847268 Και τώρα θα κάνει μια εξαίρεση,μπας και φιλοτιμηθειτε και δειτε την αλήθεια.