Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#36319 Όπως είχαμε πει από την αρχή ισχύουν διπλοί βαθμοί μόνο για τον αγώνα της Μαλαισίας :lol:

Συγχαρητήρια στον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διπλό πρωταθλητή προδότη του κερ... εεε ladaman 11!

Με το που μετακινηθήκαμε σε forum με σήμα ένα lada όλοι καταλαβαίνετε τι έγινε. :thumbsdown: :s_laughat

Συγχαρητήρια και στην McLaren γiα τον τίτλο που θα πάρουμε στο Abu Dhabi. :thumbsup:

(Σφαγή γίνεται στο κατασκευαστών, άξιος πρωταθλητής ο ladaman) :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:Όπως είχαμε πει από την αρχή ισχύουν διπλοί βαθμοί μόνο για τον αγώνα της Μαλαισίας :lol:

Συγχαρητήρια στον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διπλό πρωταθλητή προδότη του κερ... εεε ladaman 11!

Με το που μετακινηθήκαμε σε forum με σήμα ένα lada όλοι καταλαβαίνετε τι έγινε. :thumbsdown: :s_laughat

Συγχαρητήρια και στην McLaren γiα τον τίτλο που θα πάρουμε στο Abu Dhabi. :thumbsup:

(Σφαγή γίνεται στο κατασκευαστών, άξιος πρωταθλητής ο ladaman) :ninja:

A ήταν στημένο δηλαδή... Κύριε Εικόνα
περιμένετε, ερχόμαστε και εμείς στη Χάγη :x :protest: :protest:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#36381 Τι να μας παίξουν αφού όλα στημένα είναι λέμε, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Εντυ σε γνωστό social media, η αποψινή Δίκη θα αναφερθεί ειδικά στην παράγκα του 4tfugitives/petrolheads.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ladaman11 έγραψε:Μηπως ειμαι ηδη πρωταθλητης στο f1-like πρωταθλημα? μηπως? :s_cool

αααααα!!! Και βέβαια έχουμε πρωταθλητή!!
(τώρα το παρατήρησα.. ώστε δεν ισχύουν διπλοί βαθμοί ε.. χιχι!)
ladaman11 :s_howdy
Για τους υπόλοιπους, καλή σφαγή στο Αμπου-Ντάμπι.
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
the_sigman έγραψε:Συγχαρητήρια ladaman, αλλά έχουμε μία ακόμα μεταξύ μας μάχη για πρωτάθλημα, στο GP Predictor. Το F1 Like και το Pick'em σου είναι αρκετά :innocent:

Το οποιο και εχω παρατησει (αλλαζω προγνωσεις οποτε το θυμαμαι καθε 2-3 αγωνες).

Κατσε να ριξω ομως μια ματια για τον τελευταιο αγωνα αν ειναι κοντα η διαφορα :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
ripper έγραψε:Και εμάς γιατί δεν μας παίζετε; :x

Του χρονου μπορουμε να φτιαξουμε μια λιγκα και εκει για οσους θελουν απο το forum. Ειναι ευκολο, υπολογιζει αυτοματα τα σκορ και αν καποιος ξεχαστει κραταει την συμετοχη με τις προβλεψεις απο τον προηγουμενο αγωνα και τουλαχιστον δεν παιρνεις μηδεν.

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια και την αποδοχη μου σαν αξιο πρωταθλητη στο f1-like πρωταθλημα.

Ακομα βεβαια μένει το κυριως πιατο , το pick'em, που ο ripper θεωρητικα μπορει να το χτυπησει.
(λεμε τωρα, αν δω τα σκουρα το μενου θα εχει στουκα και εγκαταληψη και των δυο αλα suzuka 1990 :tomato: )

Ferrari boys αντε να κανουμε ενα τελευταιο γιουρουσι μπας και παρουμε και το κατασκευαστων γιατι η κανονικη ομαδα τα σκ*τ*ωσε φετος.

see you in two weeks.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#42704 GP ABU DHABI - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εικόνα

Όλα τα υπόλοιπα (συγκεντρωτικά, στατιστικά, παραλειπόμενα) αύριο (εκτός και αν με προλάβει ο Jarnoς).
Σήμερα είναι η μέρα του Ηamilton και ... πρέπει να πάω για ύπνο.

Τους πρωταθλητές τους καταλάβατε ε; :twisted:

Καληνύχτες.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#42707 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#42920 2014 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρωτάθλημα οδηγών:
Εικόνα

Πρωτάθλημα F1-like:
Εικόνα

Πρωτάθλημα κατασκευαστών:
Εικόνα

Στατιστικά:
Εικόνα

Νίκες:
Εικόνα

Pole positions:
Εικόνα

Fastest laps:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#42935 H πρωτη μου χρονια ηταν αναγνωριστικη και ως εκ τουτου απογοητευτικη αλλα θα επανελθω του χρονου δριμυτερος !! :lol:
Θα μιλησω με την ομαδα, ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτα, :lol: πρωτο μου μελημα ειναι να ειμαι καλυτερος του χρονου :lol: , με λιγα λογια , θα σας παρω τα σωβρακα !! :lol: :lol:

Συγχαρητηρια στους ripper και ladaman για το πρωταθλημα :metalo: και στον kantoniou για την 4η θεση στο F1 like :)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#42938 Άι εμ ε Κατερχαμ ντρρράιβερρ αντ φρομ τουντέι ε Κατερχαμ σουπόρτερ. Μπατ άι γουϊλ λουκ μάι φχιουτσερ εντ μέικ ε λονγκ τάιμ κομίτμεντ. Άι χιεβ ολ δη οψιονς μάισελβ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#42967 Και του χρονου!!Συγχαρητηρια στους νικητες!!
Του χρονου γερα Αλονσο-Μακλαρεν Χοντα!!!