Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
17%
0
N/A
1
17%
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
George_Prix έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Παίδες στην πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση που κάνετε να προσθέσω ότι το 2007 ήταν στημένο --> oper σημαίνει ότι δεν μπορούν να βγουν 100% ασφαλή συμπεράσματα για το Αλόνσο - Λούης.

Αν δεν υπήρχε η παράγκα εκείνη τη χρονιά, θα μπορούσε ο Αλόνσο να έχει 'ξεσκισει' με αντίστοιχη ευκολία το Λούη.

Εντυ εχω σκεφτει πολλες φορες να το γραψω αυτο οταν απανταω στις προκλησεις για κεινη την καταραμενη χρονια. Απ΄οτι βλεπεις δεν το εκανα ποτε, γιατι θα φαινοταν οτι ψαχνω για δικαιολογιες, αλλοι θα λεγανε οτι βλεπω εργα κτλ κτλ κτλ

Γι' αυτο αρκουμαι σε δεδομενα οπως τα λαστιχα, το εχθρικο περιβαλον απο την ομαδα, τη μετρια χρονια του Alonso και την καλη του Hamilton, τα οποια γνωριζουμε ολοι μας.

Αλλα αφου το ξεκινησες εσυ το θεμα, θα πω απλα να το κραταμε κι αυτο στην ακρη του μυαλου μας γιατι δε φανταζει και σα σεναριο επιστημονικης φαντασιας!

Καταλαβαινεις οτι μετα απο αυτο το ποστ αναιρεις, την εντυπωση που ηθελες να δωσεις (και πας να δωσεις παλι στο συμπληρωματικο σου ποστ αμεσως μετα) οτι παραδεχεσαι το Λουη σαν κορυφαιο, εξαιρετικα κοντα στο Αλονσο...

Νομιζω οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι, παρα τα 6 (προσεχως 7) του Λουη σε σχεση με τα 2 του Αλονσο, παραδεχομαστε οτι ειναι δυο κορυφαιοι οδηγοι, εξαιρετικα κοντα ο ενας στον αλλο ενω ειναι πολυ δυσκολο να κριθει το ποιος ειναι καλυτερος του αλλου.

Να δεχτω οτι εσυ ως οπαδος του Αλονσο θα θεωρουσες ενα κλικ καλυτερο τον Ισπανο, κατι συναισθηματικα λογικο.

Με αυτο το ποστ σου ομως ειναι ξεκαθαρο οτι θεωρεις οτι ο Αλονσο θα μπορουσε να παει το Λουη πριονοκορδελα υπο συνθηκες διαφορετικες απο αυτες του 2007.

Δεν αντεχεις να υπαρχουν οδηγοι που να θεωρουνται ισαξιοι ή εστω πολυ κοντα στους οδηγους που υποστηριζεις. Πνιγεσαι...
Επι της ουσιας πιστευεις οτι οι οδηγοι που υποστηριζεις ειναι ξεκαθαρα ανωτεροι απο καθε αλλο, ασχετα με το οτι προσπαθεις να το γλυκανεις σε αλλες διατυπωσεις σου, οπως το συμπληρωματικο σου ποστ αμεσως μετα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:
George_Prix έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Παίδες στην πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση που κάνετε να προσθέσω ότι το 2007 ήταν στημένο --> oper σημαίνει ότι δεν μπορούν να βγουν 100% ασφαλή συμπεράσματα για το Αλόνσο - Λούης.

Αν δεν υπήρχε η παράγκα εκείνη τη χρονιά, θα μπορούσε ο Αλόνσο να έχει 'ξεσκισει' με αντίστοιχη ευκολία το Λούη.

Εντυ εχω σκεφτει πολλες φορες να το γραψω αυτο οταν απανταω στις προκλησεις για κεινη την καταραμενη χρονια. Απ΄οτι βλεπεις δεν το εκανα ποτε, γιατι θα φαινοταν οτι ψαχνω για δικαιολογιες, αλλοι θα λεγανε οτι βλεπω εργα κτλ κτλ κτλ

Γι' αυτο αρκουμαι σε δεδομενα οπως τα λαστιχα, το εχθρικο περιβαλον απο την ομαδα, τη μετρια χρονια του Alonso και την καλη του Hamilton, τα οποια γνωριζουμε ολοι μας.

Αλλα αφου το ξεκινησες εσυ το θεμα, θα πω απλα να το κραταμε κι αυτο στην ακρη του μυαλου μας γιατι δε φανταζει και σα σεναριο επιστημονικης φαντασιας!

Καταλαβαινεις οτι μετα απο αυτο το ποστ αναιρεις, την εντυπωση που ηθελες να δωσεις (και πας να δωσεις παλι στο συμπληρωματικο σου ποστ αμεσως μετα) οτι παραδεχεσαι το Λουη σαν κορυφαιο, εξαιρετικα κοντα στο Αλονσο...

Νομιζω οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι, παρα τα 6 (προσεχως 7) του Λουη σε σχεση με τα 2 του Αλονσο, παραδεχομαστε οτι ειναι δυο κορυφαιοι οδηγοι, εξαιρετικα κοντα ο ενας στον αλλο ενω ειναιι πολυ δυσκολο να κριθει το ποιος ειναι καλυτερος του αλλου.

Να δεχτω οτι εσυ ως οπαδος του Αλονσο θα θεωρουσες ενα κλικ καλυτερο τον Ισπανο, κατι συναισθηματικα λογικο.

Με το αυτο το ποστ σου ομως ειναι ξεκαθαρο οτι θεωρεις οτι ο Αλονσο θα μπορουσε να παει το Λουη πριονοκορδελα υπο συνθηκες διαφορετικες απο αυτες του 2007.

Δεν αντεχεις να υπαρχουν οδηγοι που να θεωρουνται ισαξιοι ή εστω πολυ κοντα στους οδηγους που υποστηριζεις. Πνιγεσαι...
Επι της ουσιας πιστευεις οτι οι οδηγοι που υποστηριζεις ειναι ξεκαθαρα ανωτεροι απο καθε αλλο, ασχετα με το οτι προσπαθεις να το γλυκανεις σε αλλες διατυπωσεις σου, οπως το συμπληρωματικο σου ποστ αμεσως μετα.

Ξεχασα και τα εγραψα στα Κινεζικα και σε μπερδεψα λιγακι, οποτε παμε αλλη μια στα Ελληνικα :s_tongue

Που καταλαβες οτι ο Αλονσο θα μπορουσε να παει το Λουη πριονοκορδελα το 2007? Απλα εγω ειπα οτι δεν ειναι απιθανο η ομαδα ενα ελαφρυ προβαδισμα του Αλονσο να το γυρισε τουμπα με τους καταληλους χειρισμους, ειδικα μετα τις ασχημιες που γινανε. Δηλαδη οτι δεν αποκλειεται το στησιμο.

Επισης δεν προσπαθησα να γλυκανω τιποτα. Τα ιδια πραγματα λεω απο την πρωτη στιγμη, αλλα εσυ και μερικοι αλλοι δεν τα διαβαζετε καν ή ακομα χειροτερα δε μπορειτε να τα καταλαβετε. Για παραδειγμα εχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι σε αυτο το επιπεδο οι διαφορες ειναι ελαχιστες και οποιον οδηγο γουσταρει ο καθενας επιλεγει (χαιρομαι που συμφωνησες με αυτο).

Εγω μπορει να θεωρω πρωταρχικο το σκοτωμα του ομοσταβλου σαν αποδεικτικο της αξιας κι εσυ να μετρας τις κουπες ωστε να βγαλεις τα συμπερασματα σου χωρις να σε απασχολει αν οι περισσοτεροι οδηγοι στο grid θα στεφονταν πρωταθλητες με τοσο dominant μονοθεσιο. Και μετα λεμε ολοι εδω μεσα το σκεπτικο μας οσον αφορα το ΓΙΑΤΙ ο δικος μας ειναι ο καλυτερος, ανταλλασουμε αποψεις και ζησαμε εμεις καλα κι αυτοι καλυτερα!

Εν κατακλειδι, μια λεξη κανει τη διαφορα. Αν δηλαδη καταλαβαινες αυτο που ειπα (οτι το 2007 ενδεχεται να παιχτηκε στησιμο) θα απεφευγες την υπερβολικη λεξη "πριονοκορδελα" που δεν προκυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ απο το ποστακι μου και θα γλυτωνες χρονο απο τη ζωη σου για το υπολοιπο περιττο σεντονι. Ομοιως κι εγω που ημουν υποχρεωμενος να απαντησω.
Κι ο φιλος μου ο ripper αν ελεγε "πιστευω οτι η Red Bull ηταν ενα κλικ καλυτερη στο Silverstone" και δεν ελεγε "ΜΑΚΡΑΝ καλυτερη" παλι θα ειχαμε γλυτωσει καμποσες ωρες απο τη ζωη μας ο καθενας. Οποτε μην τα φουσκωνετε τα πραγματα μεσα στο παθος και το μισος σας, γιατι δε γινεται κουβεντα ετσι!
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νομιζω οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι, παρα τα 6 (προσεχως 7) του Λουη σε σχεση με τα 2 του Αλονσο, παραδεχομαστε οτι ειναι δυο κορυφαιοι οδηγοι,

Μπορει να ειναι και οι 2 στο κλαμπ των πρωταθλητων και να αποκαλουνται κορυφαιοι οταν τους συγκρινουμε με εναν ατιτλο -αλλα παρολαυτα κορυφαιο (κορυφαιος και αυτος οταν τον συγκρινουμε με καποιον αλλον), πχ τον Μικα Σαλο σε σχεση με τον Καταγιαμα,( βλ. ανω πινακα).

Εντουτοις μεταξυ τους δεν υπαρχει συγκριση , οι αριθμοι ειναι αμιλητοι. Ο Λουης ΜΟΥ ειναι 3 φορες καλυτερος απο τον Ισπανο (προσωρας, κατα τα φαινομενα τα φετινα Χριστουγεννα θα ειναι ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ). :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ευτυχως που τον υποστηριζω δλδ. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:...Επισης να ριξουμε μια ματια στη δεξια πλευρα της λιστας με τους μακαριτες. Γιατι αλλο να σκοτωνεις κανενα gατακι κι αλλο κανενα λιονταρι...

g8777 έγραψε:...οταν τους συγκρινουμε με εναν ατιτλο -αλλα παρολαυτα κορυφαιο (κορυφαιος και αυτος οταν τον συγκρινουμε με καποιον αλλον), πχ τον Μικα Σαλο σε σχεση με τον Καταγιαμα,( βλ. ανω πινακα).

Σε προλαβα για να μην εκτεθεις, αλλα τελικα παλι καταφερες να βαλεις τρικλοποδια στον ευατο σου :s_tongue

Δε μετραμε το ενα (1) σκοτωμενο gατακι g μου. Τα πολλα σκοτωμενα λιονταρια βαζουμε στη ζυγαρια :rtfm:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 19 Αύγ 2020, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#659937 Οι αριθμοι ειναι αριθμοι. Αμιλητοι. Οποτε μεχρι να παρει και τυπικα ο ΦΑ τα υπολοιπα 10 (;) πρωταθληματα που του χρωστανε, θα παραμεινω πιστος πελατης του lewisfashion4you.co.uk
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#659938 Για αλλη μια φορα προσβλητικος και αλαζονικος, να ειστε καλα που λεει και ο προεδρος.

Οταν απαντησες στον Εντι, ο οποιος ειρωνικα ρωτησε αν ο Αλονσο θα ξεσκιζε το Λουη αν δεν υπηρχε η παραγκα του 2007, δεν κατεστησες πουθενα σαφες οτι απαντας μονο για την "παραγκα" και οχι για το "ξεσκισμα". Διαβασε παλι τον εαυτο σου και θα το διαπιστωσεις.

Παλαιοτερα, ενω γενικα ανεφερες οτι ο Ρικιαρντο ηταν πολυ κοντα στο Φερσταπεν, αλλα λιγο κατω απο το μικρο, καποια στιγμη ειχες πεταξει σε ανυποπτο χρονο ενα σχολιο που εδειχνες οτι πιστευεις οτι ο Φερσταπεν τελικα εριξε φαπες στο Ρικιαρντο εστιαζοντας σε συγκεκριμενα σημεια της κοινης πορειας τους.

Υπαρχουν σημεια σε καποια ποστ σου που, ακομα και αν σε αλλα ποστ σου γραφεις οτι θεωρεις καποιον πολυ κοντα σε "δικο" σου οδηγο, τελικα δειχνεις οτι πιστευεις οτι ο "δικος" σου οδηγος ειναι σαφως καλυτερος.

Μπορει οταν ηρεμεις λιγο να πιστευεις οτι καποιος ειναι ισαξιος ή σχεδον ισαξιος με τους "δικους" σου.
Αλλα υπαρχουν εκρηξεις σου στις οποιες ουσιαστικα αναιρεις το παραπανω και θεοποιεις τους "δικους" σου.

Τελος λες οτι δε διαβαζουμε ή δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις.

George_Prix έγραψε:..αλλα εσυ και μερικοι αλλοι δεν τα διαβαζετε καν ή ακομα χειροτερα δε μπορειτε να τα καταλαβετε...

Ενω σου εχω γραψει το παρακατω.

Yugo_para_siempre έγραψε:...Νομιζω οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι, παρα τα 6 (προσεχως 7) του Λουη σε σχεση με τα 2 του Αλονσο, παραδεχομαστε οτι ειναι δυο κορυφαιοι οδηγοι, εξαιρετικα κοντα ο ενας στον αλλο ενω ειναιι πολυ δυσκολο να κριθει το ποιος ειναι καλυτερος του αλλου...

Μου εχεις απαντησει αυτο.

George_Prix έγραψε:...Εγω μπορει να θεωρω πρωταρχικο το σκοτωμα του ομοσταβλου σαν αποδεικτικο της αξιας κι εσυ να μετρας τις κουπες ωστε να βγαλεις τα συμπερασματα σου χωρις να σε απασχολει αν οι περισσοτεροι οδηγοι στο grid θα στεφονταν πρωταθλητες με τοσο dominant μονοθεσιο...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#659940 Επειδή έχω την εντύπωση ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ νομίζω ότι το ερώτημα του τραγου (μτφ GOAT) πρέπει να λυθεί με μια παρτίδα μπιρίμπα.

Έχουμε ένδειξη για το πώς πάει το καμάρι στη μπιρίμπα;
Ζορζ;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#659942 @Yugo εσυ ξεκινησες τις προσβολες:

- Οτι δεν ξερω να χανω.
- Οτι εκανα κωλοτουμπα.

Ε λοιπον τιποτα απο αυτα δεν εγινε. Τη φαση Αλονσο/Λουη και την αποψη μου την εχω πει 100 φορες. Ειμαι σιγουρος οτι εχω πει τα ιδια ολες τις φορες και επισης ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις διαβασει. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ο Αλονσο εκεινη τη χρονια. Αν θελεις παρα τους ισους ποντους που μαζεψαν, λογω νεοτητος ο Λουης θεωρειται νικητης. Eχω αραδιασει καμποσα στοιχεια που πιστευω οτι ηταν εναντια στον Ισπανο εκεινη τη χρονια αλλα επισης εχω πει απειρες φορες καλα λογια για το Λουη.

Και επειδη ειπα απλα "ας κρατησουμε στην ακρη του μυαλου μας αυτο που ειπε ο Εντυ" μου απαντας λες και διαβασες "ηταν στημενο αλλιως θα τον ειχε περασει πριονοκορδελα ο Ισπανος ο Λουη". Νταξ... Μπορει να ξεφυγα λιγακι στην απαντηση, αλλα και το δικο σου ποστακι φιλε δεν ηταν ιδανικο για εναν υγιη διαλογο!
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:Επειδή έχω την εντύπωση ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ νομίζω ότι το ερώτημα του τραγου (μτφ GOAT) πρέπει να λυθεί με μια παρτίδα μπιρίμπα.

Ζορζ;

Μιχαλη μονο η Οχια :inlove: μπορει να λυσει τον Πορδιο Δεσμο.

Ελπιζω να αγορασε μεμοραμπιλια απο το eshop :x
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#659944 Εγώ πάλι ισχυρίζομαι ότι αν δεν ήταν "στημένο" το 2007, τότε το 2021 θα σήκωνε το 9ο ο Λιούις :yahoo: :)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:Επειδή έχω την εντύπωση ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ νομίζω ότι το ερώτημα του τραγου (μτφ GOAT) πρέπει να λυθεί με μια παρτίδα μπιρίμπα.

Ζορζ;

Κορυφαιος ΚΑΙ στη μπιριμπα Εντυ μου :s_yes

Δεν εχω βιντεο με μπιριμπα (λογικα εχει ο Γκεακος που τα λενε πιο συχνα απο κοντα), αλλα δες πως χαιδευει τα φυλλα ο ανθρωπος. :inlove:

Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
George_Prix έγραψε:@Yugo εσυ ξεκινησες τις προσβολες:

- Οτι δεν ξερω να χανω.
- Οτι εκανα κωλοτουμπα.

Ε λοιπον τιποτα απο αυτα δεν εγινε. Τη φαση Αλονσο/Λουη και την αποψη μου την εχω πει 100 φορες. Ειμαι σιγουρος οτι εχω πει τα ιδια ολες τις φορες και επισης ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις διαβασει. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ο Αλονσο εκεινη τη χρονια. Αν θελεις παρα τους ισους ποντους που μαζεψαν, λογω νεοτητος ο Λουης θεωρειται νικητης. Eχω αραδιασει καμποσα στοιχεια που πιστευω οτι ηταν εναντια στον Ισπανο εκεινη τη χρονια αλλα επισης εχω πει απειρες φορες καλα λογια για το Λουη.

Και επειδη ειπα απλα "ας κρατησουμε στην ακρη του μυαλου μας αυτο που ειπε ο Εντυ" μου απαντας λες και διαβασες "ηταν στημενο αλλιως θα τον ειχε περασει πριονοκορδελα ο Ισπανος ο Λουη". Νταξ... Μπορει να ξεφυγα λιγακι στην απαντηση, αλλα και το δικο σου ποστακι φιλε δεν ηταν ιδανικο για εναν υγιη διαλογο!

Να δεχτω οτι το ποστ μου ηταν πιο επιθετικο απο αυτο που θα επρεπε για να γινει ενας υγιης διαλογος.
Εχεις καταλαβαει ομως ποσες φορες ο λογος σου ειναι εμπρηστικος, ειρωνικος, προσβλητικος και με ισως διφορουμενα υπονοουμενα οπως το τελευταιο;

Τα εχουμε πει τοσες φορες στο παρελθον, δεν αλλαζει κατι.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
George_Prix έγραψε:Ο Verstappen και ολοι οι TOP οδηγοι βολευονται και προσαρμοζονται σε ολα τα μονοθεσια. Και το βολευομαι ή δε βολευομαι, εχουν ελαχιστα δεκατακια διαφορα.

Εχμ... όχι. :)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:@Yugo εσυ ξεκινησες τις προσβολες:

- Οτι δεν ξερω να χανω.
- Οτι εκανα κωλοτουμπα.

Να δεχτω οτι το ποστ μου ηταν πιο επιθετικο απο αυτο που θα επρεπε για να γινει ενας υγιης διαλογος.
Εχεις καταλαβαει ομως ποσες φορες ο λογος σου ειναι εμπρηστικος, ειρωνικος, προσβλητικος και με ισως διφορουμενα υπονοουμενα οπως το τελευταιο;

Τα εχουμε πει τοσες φορες στο παρελθον, δεν αλλαζει κατι.

edit mod. Τα οποιαδήποτε θέματα έχεις με κάποιον άλλο χρήστη, κράτησέ τα για τον εαυτό σου.+warn[Admin]

Οσο για σενα, αν σε χαλασα, ειλικρινα sorry φιλε!
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
g8777 έγραψε:

Ζορζ;

Μιχαλη μονο η Οχια :inlove: μπορει να λυσει τον Πορδιο Δεσμο.

Ελπιζω να αγορασε μεμοραμπιλια απο το eshop :x

:shifty: