mousatos έγραψε:Το τιμημένο f1 tv τώρα παίζει και είδα τη φάση μέσα από το κόκπιτ πάνω από 10 φορές . Λοιπόν , ο Φετελάκος είχε αποκτήσει τον έλεγχο όντας κάπου στο μέσον του δρόμου αλλά επέλεξε να κάνει μια αχρείαστη τιμονιά στα δεξιά καταφανέστατα για να κλείσει την πόρτα.
Ντροπή Φεταλάκο , και 2η ντροπή τα τσαλιμάκια στον τερματισμό.
Bayern7 έγραψε:Εγώ μιλάω για το δικό μας ματς στη Πάτρα. Προμηθέας είμαστε ρε μεγάλε!!!!theo13 έγραψε:Τι μεταξύ συγγενών και φίλων;; sold out κάναμε !!
.
https://www.viva.gr/tickets/sports/oaka ... n-2018-19/
Εδώ έχει πολλά πάντως. Παρα πολλα!
τέσπα

mousatos έγραψε:Το τιμημένο f1 tv τώρα παίζει και είδα τη φάση μέσα από το κόκπιτ πάνω από 10 φορές . Λοιπόν , ο Φετελάκος είχε αποκτήσει τον έλεγχο όντας κάπου στο μέσον του δρόμου αλλά επέλεξε να κάνει μια αχρείαστη τιμονιά στα δεξιά καταφανέστατα για να κλείσει την πόρτα.
George_Prix έγραψε:Επειδη διαβασα πολλες αστειοτητες απο μερικους που δειχνουν να μην εχουν οδηγησει οχημα στη ζωη τους, ας ξεκαθαρισουμε κατι... Ο Vettel αν ηθελε να βγει στην πιστα χωρις να ενοχλησει το Hamilton, ηταν πανευκολο. Απλα επρεπε να πατησει λιγοτερο γκαζι (ή να αφησει ενα κλικ το γκαζι καθως υπεστρεφε προς το Hamilton). Δε μιλαμε για φαση που ο οδηγος εφυγε ευθεια επειδη πηγε να στριψει με πολλα και η υποστροφη δεν ελεγχεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μιλαμε για ελεγχομενη υποστροφη ισχυος. Οσο πατουσε γκαζι ο Vettel απο τη γλυστρα (γρασιδι, χωματα κτλ) το μονοθεσιο ανοιγε την τροχια του.

Nikos! έγραψε:mousatos έγραψε:Το τιμημένο f1 tv τώρα παίζει και είδα τη φάση μέσα από το κόκπιτ πάνω από 10 φορές . Λοιπόν , ο Φετελάκος είχε αποκτήσει τον έλεγχο όντας κάπου στο μέσον του δρόμου αλλά επέλεξε να κάνει μια αχρείαστη τιμονιά στα δεξιά καταφανέστατα για να κλείσει την πόρτα.
Nigel Mansel, Mario Andretti και ένα σωρό άλλοι διαφωνούν πάντως διότι είναι πρακτικά αφύσικο να ελέγξεις το μονοθέσιο μετά από τέτοια έξοδο σε εκείνο το σημείο.
Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί αλλά χρειάζεται και λίγο κριτική σκέψη το πως αυτοί είναι εφικτό να εφαρμοστούν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.
Και πέφτεις και εσύ σε αυτή τη παγίδα γιατί η αχρείαστη τιμονια που λες είναι η διόρθωση που ήταν αναγκαία για να σώσει το μονοθέσιο από τον τοίχο και πιθανόν και το Λούη.
Ο G βέβαια έχει πάθει παράκρουση και σε κάθε ποστ βάζει τον κανονισμό, βάλτον και στην υπογραφή θα είναι πιο εύκολο ασουμε.
< >
Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί
g8777 έγραψε:https://www.formula1.com/en/latest/article.vettels-canada-penalty-the-stewards-decision-in-full.LgUCvccAD1MrhGG6oYkZs.htmlThe stewards reviewed video evidence and determined that Car 5, left the track at turn 3, rejoined the track at turn 4 in an unsafe manner and forced car 44 off track. Car 44 had to take evasive action to avoid a collision.
Απλα και κατανοητα.
Nikos! έγραψε:George_Prix έγραψε:Επειδη διαβασα πολλες αστειοτητες απο μερικους που δειχνουν να μην εχουν οδηγησει οχημα στη ζωη τους, ας ξεκαθαρισουμε κατι... Ο Vettel αν ηθελε να βγει στην πιστα χωρις να ενοχλησει το Hamilton, ηταν πανευκολο. Απλα επρεπε να πατησει λιγοτερο γκαζι (ή να αφησει ενα κλικ το γκαζι καθως υπεστρεφε προς το Hamilton). Δε μιλαμε για φαση που ο οδηγος εφυγε ευθεια επειδη πηγε να στριψει με πολλα και η υποστροφη δεν ελεγχεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μιλαμε για ελεγχομενη υποστροφη ισχυος. Οσο πατουσε γκαζι ο Vettel απο τη γλυστρα (γρασιδι, χωματα κτλ) το μονοθεσιο ανοιγε την τροχια του.
Ζορζπρι μήπως είσαι ο Σεμπάστιαν Φεττελ?
Λεγε, πόσα μονοθέσια έχεις οδηγήσει? Πες πόσες φορές έχεις βγει στο γρασίδι.
Ήταν πανεύκολο λέει.
Ελεγχομενη υποστροφη ισχύος.
Που εν τω μεταξύ γκάζι δε πάτησε πουθενά γιατί θα είχε φέρει 45 ζβουρες.
Nikos! έγραψε:Ζορζπρι μήπως είσαι ο Σεμπάστιαν Φεττελ?
Λεγε, πόσα μονοθέσια έχεις οδηγήσει? Πες πόσες φορές έχεις βγει στο γρασίδι.
Ήταν πανεύκολο λέει.
Ελεγχομενη υποστροφη ισχύος.
ripper έγραψε:Παίδες τι λέτε; Ξεκάθαρη εφαρμογή του κανονισμού είναι και μάλιστα κόντρα στο συμφέρον του αθλήματος.
Το αν εσείς πιστεύετε ότι δεν είναι δίκαιο μικρή σημασία έχει.
Δηλαδή αν γλυστρησει ο αμυντικός και πέσει πάνω στον επιτιθέμενο τι να πούμε; Δεν το ήθελε;
Δεν μπορούσε να σταματήσει;
ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ
sparticle έγραψε:George_prix απλως καμια σχεση με Ιαπωνια.
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν υπαρχει unsafe manner οταν ερχεσαι απο το γρασιδι.
g8777 έγραψε:Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί
![]()
Εκτός αν πρέπει να εφαρμοστούν σε εμάς.
George_Prix έγραψε: Τη μια μου λετε "ποσους φιλους οδηγους ειχες ωστε να δικαιουσαι να μιλας..." την αλλη μου λετε "ποσες ομαδες μανατζαρισες εσυ που τολμας να λες βλακα το Μπινοτο"... "ποσα μονοθεσια εχεις οδηγησει"...
Για να πουμε τη γνωμη μας εδω μεσα, δε χρειαζομαστε τιποτα πτυχια ουτε τιποτα συστατικες επιστολες. Λεμε οτι πιστευουμε και κρινομαστε απο τους αλλους.
Οσον αφορα τη φαση του Vettel, εφοσον πηρε 1-2 μικρα αναποδα ειχε ανακτησει πληρως τον ελεγχο του μονοθεσιου και πηγαινε ελεγχομενα προς την εξωτερικη της στροφης κλεινοντας το Λουη. Και κατι ακομα, γιατι λεμε τσαμπα λογια. Ο κανονισμος μιλαει για επικινδυνη επανεισοδο στην πιστα. Οποτε ειτε δεν ειχε τον ελεγχο του μονοθεσιου ειτε σκοπιμα εκλεινε σιγα σιγα το Λουη, δεν παιζει ρολο. Η τιμωρια πρεπει να δοθει συμφωνα με τον κανονισμο.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]