Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#51046 Οι πρωτες δηλωσεις του Αριμπαβγαινε που διαβαζω (αν οντως εγιναν ετσι) ειναι τουλαχιστον γραφικες.

Εναποθετουμε τις ελπιδες μας στον ταπεινο πλην ταλαντουχο VetTELΑΡΡΟΟΟΤΑΛΕΝΤΑΡΑΜΑΣ!!! για να χτιστει πανω του η νεα εποχη της Ferrari.
Άβαταρ μέλους
By nass
#51062 To παραπάνω άρθρο λέει ότι και ο Fry χαιρέτησε άρα φαντάζομαι ο Allison μένει.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#51124 .......γιατί τι δουλειά έχει ο ρόλος του Fry με αυτόν του Allison;
ο James μένει........... μέχρι να φύγει.Ποιος θα χρεωθεί το φιάσκο του 2015;Εγώ;Αν ακούσετε οτι έρχεται ο Bell με το Marshall..........κουνήστε του το μαντήλι και αυτού.
Η γκιλοτίνα θα δουλέψει ακόμα υπερωρίες στο Maranello.........oι μόνοι που θεωρούνται αυτή τη στιγμή άνθρωποι του Marchionne είναι οι Arrivabene,Resta, Binotto........ και Ginone Rosato :slap:

A......και οι Tomb και Fry δεν έχουν απολυθεί (υπάρχουν νομικές επιπλοκές,καθώς έχουν θωρακισμένα συμβόλαια......επισήμως βρίσκονται σε άδεια)και εξακολουθούν να φιγουράρουν στο επίσημο οργανόγραμμα της GeS..........μέχρι να βρεθεί (αν βρεθεί) κάποια λύση.......ο μόνος που ήταν νομικά ευάλωτος και την πλήρωσε......ήταν ο Marmorini ......
http://formula1.ferrari.com/scuderia
Άβαταρ μέλους
By mirage
#51391 Κωστα γιατι βαζεις εξτρα τελειες στα καταπληκτικα γκόοοοοσιπζ ποζτακια σου;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#51394 Μ' εχει κι εμενα απασχολησει αυτο το θεμελιωδες ερωτημα και εχω, μετα απο ενδελεχη ερευνα, καταληξει στις παρακατω εναλλακτικες:
1. Επειδη το φορουμζ εχει οριο στο πληθος των εικονιδιων :shifty: σε καθε δημοσιευση, υποκαθιστα τα ανω του οριου :shifty: με ................
2. Εχει προβλημα το πληκτρολογιο (κολλαει............... :shifty: )

Μολις φτιαχτει η ψηφοφορια, θα το θεσω ως ερωτημα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#51397 Χτίζει ένταση με τις τελίτσες! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
:innocent:
Άβαταρ μέλους
By nass
castigamatti έγραψε:.......γιατί τι δουλειά έχει ο ρόλος του Fry με αυτόν του Allison;

Ξέρω γω ? "Technical director" ο ένας, "Engineering director" ο άλλος (σύμφωνα με το site της GeS) ε κοντινοί ρόλοι μου φαίνονται (όντας αδαής με τα άδυτα των αδύτων όμως :( )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#51457 Κατω τα χέρια από τον καστι! Εχουμε έναν άνθρωπα που διαβάζει τα ιταλικά μπλογκζ και μας μεταφέρει κλίμα και γκόσιπ και τον έχετε φάει με τα εξυπνακίστικα. Την ίδια ώρα που το κλίμα και τα γκόσιπ από αντίστοιχης ή και χειρότερης στάθμης αγγλόφωνα μπλογκζ ή φόρα αντιμετωπίζονται σχεδόν ως η βίβλος της Φ1.
Άβαταρ μέλους
By nass
#51463 Πάντως η απορία μου είναι γνήσια.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Corto Maltese έγραψε:Κατω τα χέρια από τον καστι! Εχουμε έναν άνθρωπα που διαβάζει τα ιταλικά μπλογκζ και μας μεταφέρει κλίμα και γκόσιπ και τον έχετε φάει με τα εξυπνακίστικα.

Καλα κανει να τα διαβαζει, καλα κανει να μας τα μεταφερει, καλα κανει και να προχωρα σε εκτιμησεις-προβλεψεις-προφητειες.
Για τα δυο πρωτα, στο παλιο φορουμ, τυγχανε γενικης εκτιμησης, πριν "ξεφυγει" (σε πολλαπλα επιπεδα). Για το τελευταιο, οταν κανει λαθος προφητειες (δηλ. αρκετα συχνα), θα υποστει την αναλογη καζουρα, οπως ολοι μας σε αντιστοιχες περιπτωσεις. :)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#51578 Nα υποστεί την καζούρα, μαζί σας, αλλά να υποστεί καζούρα από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ την παραμικρή πρόβλεψη ή εκτίμηση, καλά καλά αποφεύγουν να πούνε τη γνώμη τους, παρά μόνο λένε εξυπνάδες εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς μου φαίνεται τζαμπα μαγκιά και εξυπνάδα. Εντάξει (τώρα μιλάω και για μένα) τι πιο εύκολο από το να μην πεις ποτέ εκ των προτέρων τι περιμένεις;
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Corto Maltese έγραψε:Nα υποστεί την καζούρα, μαζί σας, αλλά να υποστεί καζούρα από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ την παραμικρή πρόβλεψη ή εκτίμηση, καλά καλά αποφεύγουν να πούνε τη γνώμη τους, παρά μόνο λένε εξυπνάδες εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς μου φαίνεται τζαμπα μαγκιά και εξυπνάδα. Εντάξει (τώρα μιλάω και για μένα) τι πιο εύκολο από το να μην πεις ποτέ εκ των προτέρων τι περιμένεις;

Κοιτα, με αγγιξε το πνευμα των Χριστουγεννων και ειπα να πω καμια καλη κουβεντα και να εξηγησω πως σκεφτομαι, ωστε να μην μοιαζει προσωπικη η κριτικη, επειδη εχω πλακωθει ασχημα μαζι του. Μην με πηγαινεις εκει που με πηγαινεις, γιατι θα ξεφυγουμε, αν αρχισω να βαζω παλι quotes-κοτσανες (=quoτσανες).

Οποιος θελει να κανει προβλεψη, την κανει με τη θεληση του και κριτικαρεται απο ολους, πιστοποιητικο θα βαλεις; Αμα εβγαινε η μπαρουφα "Ο Αλονσο θα μεινει εξω το 2015 σε συμφωνια με την Χοντα" ο Γαματος θα ηταν τωρα Θεος, ναι; Ε, αυτο πηγε να πετυχει, δεν του βγηκε, η μπαρουφα ηταν epic, η καζουρα δικαιολογημενη. Οταν τωρα το ποσοστο επιτυχημενων προφητειων προσεγγιζει τα ποσοστα της ΔΗΜΑΡ, ή σταματας τις προβλεψεις ή τα λουζεσαι. Τι θελεις να κανουμε, να βαλουμε φιλτρο που να επιτρεπει κριτικη μονο σε πιστοποιημενους μαντεις; Ας τα γραφει στο blog του Leo, εδω ειναι δημοσιο φορουμζ.......... :shifty: (για να μην ξεχνιομαστε.......... :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#51590 Kαλά αυτή η προφητεία ήταν από αυτές που θα τις λέμε στα 10α γενέθλια του πετρολχετζ, αλλά δεν απαντας σε αυτό που είπα. Έξυπνο παιδί είσαι, κατάλαβες τι είπα.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#51607 Νομιζω απαντησα.
kantoniou έγραψε:Τι θελεις να κανουμε, να βαλουμε φιλτρο που να επιτρεπει κριτικη μονο σε πιστοποιημενους μαντεις; Ας τα γραφει στο blog του Leo, εδω ειναι δημοσιο φορουμζ

Και, σε καθε περιπτωση, δεν θελω να το συνεχισω, γιατι θα ξεφυγω. Οποιος γραφει κρινεται, και οποιος τον κρινει επισης.