Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bayern7 έγραψε:Σφαλιάρα αλά 2007 στον Λολόνσο από τον Sir Lewis Carl Davidson Hamilton.
Εκεί που νόμιζε ότι έχει πάρει τη πολ για το sprint.... ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ :lipsealed:

Εικόνα

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
#862790 Γκεακο σκουπισου λίγο.

Μούσκεμα σε έκανε ο Λούης.

Τι ωραία σενάρια βγάζει η ζωή μερικές φορές όμως έτσι; :s_sarcastic

Πετάχτηκες αξημέρωτα ,την αμολυσες (την γνώση) και στην επέστρεψαν πίσω καταρρακτωδώς.

Μα ήμαρτον χριστέ μου, δεν σεβάστηκαν τόσα χρόνια μελέτης του αθλήματος. :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#862793 Βρε ασε εμένα και τις προσδοκίες μου. :lol:

Σταθηκες άτυχος,πώς να το κάνουμε, μα να πάει να βρέξει; :(

Καλά ήμασταν τόσο καιρό με τον τιτάνα max verstappen, ήρθε τώρα αυτό το παλιόβροχο και ακούστηκε ως εδώ ( η βροντή).

Και πιο άτυχος από σένα ο φερνάντο. Ήθελα να ξερα τι αμαρτίες πληρώνει αυτό το παιδί τα τελευταία 20 χρόνια. :(
Άβαταρ μέλους
By ripper
#862799 Μια φορά δεν μπορώ να δω και χτυπήσαμε pole.
Λέτε να είμαι μαυρογατα;

Αν και στα Sprint γενικά τα πάμε καλά τα τελευταία χρόνια :metalo:

Edit: Σε λάθος topic έγραψα.
Μεγάλη εμφάνιση Λούη
(Δεν έχω δει τίποτα αλλά είμαι on topic τώρα) :ninja:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:Πάντως και οι δύο γέροι έδειξαν μεγάλη κλάση...

Εχουμε νικητη. Ωραιος ωρε Γιουγκο :s_smile

Για ολους τους υπολοιπους (προφανως βαζω μεσα και το φιλο μου το Γκεο) απλα ενα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
Alonso overflowing. They told me that Taylor SWIFT evoked it in a new song of his. On the other hand he is old but irresistible.
Hamilton should be respected more. He is driving a lawnmower painted silver. In the Sprint he finished second, in the race he recovered. You can think whatever you want about the character, but this hatred towards a great champion who chose Ferrari (not a winner), well, I find it incomprehensible.
Until next time.

Leo Turrini

Στηριξη στον 7ακις
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#864115 Θα ας πρηξει ασχημα στην Ferrari,τον καημενο τον Leclerc,βλεπω να μην εχει χωρο για προβολη στα μιντια και στις εκδηλωσεις.