Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#885849 Τελευταία ανακοίνωση:

Λοιπόν αγαπητοί φίλοι τι θα κάνουμε φέτος; Θα κάνουμε διαγωνισμό; Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι:
Corto Maltese - Ferrari
ripper - McLaren
PaNick67 - Aston Martin
rafi - Alpine
ladaman11 - Aston Martin
sparticle - Ferrari
cmarin - Ferrari, PFR (δε θυμάμαι πως το επιλύαμε, ο ένας ήταν μπροστά στο πόντων και ο άλλος στο F1-like. Στην ανάγκη θα πάω εγώ σε άλλη ομάδα)
mikeerfol - McLaren
GeoF1 - ???

Υπάρχει κανένας ακόμα; Πιστεύω ότι αυτοί οι 9 θα το παίξουμε όλο, άρα εμένα δε με χαλάει η συμμετοχή. Αυτό που δε θα είναι ωραίο είναι να έχουμε ομάδες με έναν οδηγό. Η πιο απλή λύση μου φαίνεται θα είναι να πάω εγώ στην Alpine να έχουμε 4 γεμάτες ομάδες και μετά όπου πάει ο GeoF1 και ο επόμενος μαζί του κοκ

Το βράδυ ανοίγω το τοπικό και έχω ήδη στείλει πμ στον Γιάρνο
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Corto Maltese έγραψε: (δε θυμάμαι πως το επιλύαμε, ο ένας ήταν μπροστά στο πόντων και ο άλλος στο F1-like. Στην ανάγκη θα πάω εγώ σε άλλη ομάδα)

Με βάση το πόντων.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#885998 Αν ενοχλεί η Alpine που είμαι μόνος μου αλλάζω κιόλας, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.. Corto από εμένα επάνδρωσε τις ομάδες όπως νομίζεις.. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#886052 κι εγώ δεν έχω θέμα,
@sparticle το περσινό ήταν κομήτης αφού τα στατιστικά 20 ετών δεν το επιβεβαιώνουν
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#886127 Αμα ειναι βαλτε με στην PFR την πρωτη μου αγαπη :inlove: νομιζω ειμαι αρκετα χρονια στη Ferrari, ωρα για ενα διαλειμμα! Ή οπου αλλου συμπληρωνεται δυάδα για να εχει ενδιαφερον και το κατασκευαστων
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888095 Αλήθεια σας λέω Δευτέρα θα βγάλω αποτελέσματα και των 3 γύρων. Περίμενα μάταια να επικοινωνήσει ο Γιάρνο (ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος) να πάρω εξελάκια γιατί βαριέμαι να στήνω φόρμουλα για την διαφορά στους χρόνους. Δευτέρα όμως θα κάτσω να το κάνω και θα βγάλω αποτελέσματα. Σόρι :oops:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888425 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GP ΚΙΝΑΣ

Εικόνα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GP ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Εικόνα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GP ΜΠΑΧΡΕΪΝ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888429 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Εικόνα

F1-LIKE

Εικόνα

CONSTRUCTORS

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888431 Καλά πως κάνεις έτσι; Διορθώθηκε

Μερικές παρατηρήσεις:

* Δε θυμάμαι άλλη φορά σε στεγνό αγώνα να έπεσε τόσος κουβάς στους χρόνους. Επίσης βέβαια δε θυμάμαι χωρίς αλλαγές κανονισμών να ανέβηκαν όλοι οι χρόνοι σε GP αλλά και πάλι
* 3 αγώνες - 4 νικητές, είμαστε λίγοι και καλοί από ότι φαίνεται
* Οι 7 που συμμετείχαν στις προβλέψεις βγήκαν 15-16/18 θέσεις 6αδας. Χάθηκαν από όλους ο Οκόν που ανέβηκε λόγω τιμωριών και ο Κίμι που στους πρώτους αγώνες δεν τον πολυπιστέψαμε. Και με την κατάσταση στην RBR θα έχουμε 7 οδηγούς για 6 θέσεις άρα θα πάει έτσι η δουλειά
* Σε κάθε αγώνα χάνουμε και από έναν, ελπίζω να έτυχε, είμαστε που είμαστε λίγοι
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888434 Θα το ξεχνούσα: Μετά από τρεις μέρες και με τη βοήθεια του excel.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Απίστευτη δουλειά, τεράστια ποιότητα, φοβερό μεράκι. Ευχαριστώ και πάλι.