Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Αυτό ακριβώς. Όλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το παιδί είναι ζαβό και κουλό...

Δε θυμαμαι κανενας να τον ειπε κουλο. Απλα δεν εχει πεισει οτι ειναι ρομποτ το παλικαρι!

ripper έγραψε:Υπάρχει ένα ποτάμι ζηλοφθονίας απέναντι στον Lando, τελείως αδικαιολόγητο, που δεν υπάρχει απέναντι σε άλλον οδηγό. Και όπως βλέπεις υπάρχει και εδώ...

Ποταμι ζηλοφθονιας προς το Ναντο δεν εχω εντοπισει. Κυριως παρατηρω αγανακτηση για πιθανο μαγειρεμα του τιτλου απο τη Μκλαρεν ωστε να στεφθει πρωταθλητης Αγγλος οδηγος με Αγγλικο μονοθεσιο. Πραησλες για τα Αγγλακια αυτο το σεναριο!

ripper έγραψε:Την τελευταία σου παράγραφο, ως πόνημα επιστημονικής φαντασίας, την αφήνω ασχολίαστη, ώστε να την κρίνει κάποιος κριτικός τέχνης :s_thumbsup

Η τελευταια μου παραγραφος αποτελειται απο δεδομενα που δε σηκωνουν αμφισβητηση και σχολιασμο :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mousatos
ripper έγραψε:Να πω κάτι και σε αυτό, επειδή το έψαξα (και από προηγούμενες φορές).
Δεν μπορείς πουθενά να παίξεις DSQ, και τα DSQ δεν μετράνε στα στοιχήματα.
Παράδειγμα αν χθες έπαιξες Antonelli πόντιουμ - - > κουβά
Norris top 2 - - > πληρώνεσαι κανονικά

OK thanks.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
cmarin έγραψε:@nass νομίζω είχες κάνει τεχνικός έφορος ένα φεγγάρι σε F1, Yas Marina νομίζω?
Είχες κάνεις τέτοιες μετρήσεις;

nass έγραψε:Ναι πολλές φορές όλα τα παραπάνω (εκτός από καύσιμα που τα έκανε ειδική ομάδα) και άλλα.

Ενδιαφέρον, δεν το γνώριζα ασφαλώς πως κάποιοι από εδώ έχουν εμπειρία από τέτοιους αγώνες.
Η ερώτηση έγινε (νομίζω είναι αρκετά εμφανές) από άγνοια όλων αυτών.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#898807 @George_Prix

Αγανάκτηση, γιουχάρισμα και κράξιμο για πιθανό μαγείρεμα χωρίς κανένα στοιχείο (το αντίθετο μάλιστα) λέγεται ζηλοφθονία στο λεξικό.
Επίσης κουλό αυτολεξεί ίσως όχι, αλλά τα λίγος τα γελάκια και το κράξιμο δεν τα βλέπεις συνεχώς;
Από τα Ορκ των κερκίδων και των ίντερνετς είναι αναμενόμενα, στο φόρουμ ομολογώ ότι με εξέπληξαν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Αγανάκτηση, γιουχάρισμα και κράξιμο για πιθανό μαγείρεμα χωρίς κανένα στοιχείο (το αντίθετο μάλιστα) λέγεται ζηλοφθονία στο λεξικό.

Ε, οχι και μαγειρεμα χωρις κανενα στοιχειο!!!

https://www.tiktok.com/@gridtalkguy/vid ... 3636801814

:shifty:

ripper έγραψε:Επίσης κουλό αυτολεξεί ίσως όχι, αλλά τα λίγος τα γελάκια και το κράξιμο δεν τα βλέπεις συνεχώς;
Από τα Ορκ των κερκίδων και των ίντερνετς είναι αναμενόμενα, στο φόρουμ ομολογώ ότι με εξέπληξαν.

Ειλικρινα δε βλεπω καμια εμμονη εναντια στο Λαντο. Ορισμενοι τον κραξανε σε αγωνες που δεν απεδωσε καλα. Οταν πετουσε δε νομιζω να ακουστηκαν αδικες κατηγοριες σε βαρος του...