Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
25%
0
N/A
1
13%
0
N/A
2
25%
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
BARHonda έγραψε:Τι είναι αυτά, τόσο στανταράκι το είχαν που φέρανε και αοιδό να τραγουδήσει τον ύμνο!?

Μετά από 25 χρόνια F1, νομίζω η πρώτη φορά που το βλέπω σε απονομή
Η ξανθούλα ήταν και πριν την εκκίνηση και τραγούδησε.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#724034 Σήμερα είδαν και οι τυφλοί. Ο ένας τρέχει με ένα σαπάκι και ο άλλος ο κουλός Χασισολλανδός, γιος του Γιος, έχει στα χέρια του ένα διαστημόπλοιο και πάλι χέζει βρακί για να τερματίσει πρώτος.
Ηθικός πρωταθλητής για μένα φέτος θα είναι ο Χάμιλτον που θα είναι το 8ο και τιμητικό προσωπικό του κατσαρόλι.
Είναι δεμένο από παντού εξάλλου. Έχουν ποντάρει τα σκαμπό μου και τα @@ μου στη Μαλαισία φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από Giuseppe Busso και 05 Σεπ 2021, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#724035 Σορρυ στην σαυρίτσα που λέει τον ύμνο ΔΕΝ εμπ1

Μπότα καναδυο νοματαίοι θέλουν να σ' ευχαριστήσουν για την προσφορά σου στο ζμπόρ

Σάινθ τι χαμπάρια ΓΤΠ σου; Είπαμε, ίνδαλμα, δεν ανοίγουμε τα πόδια όμως έτσι... :s_hang

Τσέκο σωραίος :s_bye

Κολόπιστα ή μόνο εμένα είναι φάκιν άιντία;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#724036 Φακιν , ξεφακην, εδω υπαρχει κοσμος που πληρωνει οσο οσο. Νεες αγορες ανοιξανε, δεν παει πουθενα η συγκεκριμενη.

@barhonda

Εχει ξαναερθει ο Τιεστο αν θυμαμαι καλα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#724037 Καλά ήμασταν τόσα χρόνια και χωρίς το Zandvoort. :thumbsdown:
Άλλη μια ωραία πίστα που δεν κάνει για αγώνα F1.

Αλάνθαστοι οι δύο πρώτοι, πιο γρήγορη η Red Bull, φυσιολογικό αποτέλεσμα.
Πίσω ατελείωτα τρενάκια, μόνο ο Perez έδωσε μάχη με τα χασμουρητά.
Έγινε και 1 ολόκληρο παράδοξο. Πέρασε ο Alonso στο τέλος τον Sainz. Μπράβο στην κωλογρια.
Neeeext
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#724039 Μια χαρα είναι η πίστα. Απλά δεν είναι για σύγχρονη Φ1. Για hotlapping είναι φοβερή. Είδαμε και προσπερασματα. Αν δεν ήταν ο Μαξαρος τόσο ικανός πόσο βαρετό 1/2 θα βλέπαμε από τα καλύτερα μονοθέσια από το 2014 ως και σήμερα.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:
Κολόπιστα ή μόνο εμένα είναι φάκιν άιντία;

Κωλοπιστα... Για να δεις προσπέραση πρεπει να είναι ο Αλόνσο.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#724043 Eγώ πάντως δε ξαναβλέπω φ1.

Κατέβασα τρία πέρκερ κι ένα παγωτό :lipsealed:

ΒΤW okay, μαχητικός ο πέρεζ αλλά εκεί με τα who's next έγινε δυνάμει επικίνδυνος.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 05 Σεπ 2021, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#724050 Καλά αν κέρδιζε ο Hamilton θα κρατούσαν τα πυροτεχνήματα για του χρόνου.

Και μετά να δεις πολιτισμένες αντιδράσεις από τους Οράνιε...

Ποδοσφαιρικό κλίμα, ντάξει και η Μόντσα φέρνει σε αυτό, αλλά ο αγώνας δεν μου άρεσε πολύ.

Δεν είδαμε Alonso σε Sainz, παρά μόνο από incar Perez και Norris σε Ricciardo, αν έπεσε εντολή ή ήταν κανονικό.

Επίσης, σε συνέχεια παλιότερων συζητήσεων που κάναμε, η σύγκρουση Norris-Perez δεν εξετάστηκε καν από τους αγωνοδίκες, ενώ αν κάποιος εγκατέλειπε, πολύ πιθανό να είχαμε ποινή. Το λέω γιατί υποτίθεται το αποτέλεσμα της μάχης και καλά δεν επηρεάζει την κρίση τους... Σε σφοδρότητα μπορεί να ήταν και χειρότερη από την Copse ενώ χωράει και πολλή κουβέντα για τις γραμμές που ακολουθήσανε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#724064 Ήταν και γκαντέμης ο σκηνοθέτης της πίστας. Έδειχνε τον Φέτελ να κυνηγάει τον Τζοβινάτσι, γυρίζει στον Πέρες, περνάει ο Φέτελ, αφήνει τον Πέρες για τον Αλόνσο περνάει ο Πέρες, αφήνει τον Αλόνσο για τον Μαξ, περνάει ο Αλόνσο. Πιστεύω ότι με άλλη σκηνοθεσία θα ήταν ένας αξιοπρεπής αγώνας.

Αυτό που λες ναι, πολύ τσογλανίστικη άμυνα του Νόρις, δείχνει να χάνει το κουλ γελαστό στυλάκι. Σκοπός είναι να είσαι κουλ γελαστός και άνετος στα στραβά. Γι'αυτό ο Φέτελ είναι από τους συμπαθείς πλέον οδηγούς πχ.