g8777 έγραψε:Ρε πατε καλα; Μιλατε για ηθικη σε αθλημα δισσεκατομμυριων; Δηλαδη οταν ενα μονοθεσιο χαλαει η ομαδα ειναι ΑΝΗΘΙΚΗ προς τον οδηγο; Σωστα, καθε ομαδα οφειλει να παραδιδει το καλυτερο δυνατο μονοθεσιο στον οδηγο της, αλλα αυτο στο πλαισιο του σοβαρου επαγγελματισμου που διεπει αυτη τη σχεση.
Δηλαδη αν αυριο ο Λουης παρει +25 κιλα απο το φαι και τα ξυδια θα ειναι ανηθικος; Οχι βεβαια. Κακο επαγγελματια θα τον πουμε.
Silber ο Ροζμπεργκ ακομα και την τελευταια στιγμη στις δηλωσεις του ειχε εναν αερα υποτιμητικο για τον ομοσταβλο του.Μεχρι το Spa πιστευω οτι αυτο οφειλοταν στις εσωτερικες πλατες εντος της ομαδας, αλλα απο κει και επειτα τι;
Kωστα Γαματε η ερωτηση του 1 δισεκατομμυριου δολλαριων:
Σου ρχεται ο Αrrivabene και σου λεει "Κοιτα FIA, εγω ουτε του χρονου δεν με βλεπω...Αλλαξε τα ολα γιατι αλλιως το μισο πρεστιζ του πρωταθληματος παει περιπατο." Εσυ ως FIA πως μοιραζεις τα κουκια; Συνεχιζεις να τηρεις την συμφωνια σου με τα Μερτσεντικα για το 15 και εχεις standby τους Χονταιους απο 16 και μετα ή τα φερνεις τουμπα ολα και φροντιζεις να ξαναδωσεις στην Σκουντερω παλιες δοξες;
Πρωτά από όλα. Τι πρέπει να γίνει ώστε να καταλάβουμε ότι η Merc ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ/ΕΙΣ ΒΆΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;;
Ακόμη και στην Ουγγαρία δηλαδή το μήνυμα στον Χάμιλτον είχε λογική αν σκεφτείς ότι η ομάδα δεν ενδιαφερόταν για το αν θα ευνοηθεί ο ο Βρετανός ή Νίκο αλλά για το πως μπορεί να κερδίσει κάποια πιο υψηλή θέση με οποιονδήποτε από τους δύο.
Το ότι μίλαγε απαξιωτικά (;) ήταν ο δικός του τρόπος να παίξει το παιχνίδι που ο Λιούις ξεκίνησε στο Μονακό όταν ένιωθε εκείνος για κάποιο λόγο σε μειονεκτική θέση (Μπαχρέιν, Κίνα, Ισπανία). Και τι ακριβώς απαξιωτικό είπε. Εγώ χωρίς να έχω ακούσει το 100% των δηλώσεων κατάλαβα ότι ήταν επιθετικός αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τον Λιούις. Τουλάχιστον από όσα άκουσα εγώ.