Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By nass
dimviii έγραψε:
nass έγραψε:Εκ πρώτης άποψης φαίνεται σαν "πούλημα" απλά μήπως δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες πχ. αν ο Loeb συμφώνησε με την Peugeot για το Dakar χωρίς να έχει ενημερώσει τη Citroen ή να έχουν συμφωνήσει ? :hmmm: (δύσκολο αλλά μπορεί να συνέβη)
Citroen και Peugeot ίδιος όμιλος αλλά όχι και οι καλύτερες σχέσεις...

κανενα πουλημα δεν βλεπω εγω.Εγω βλεπω αλλαγη του πλανου της PSA ως το προς τα που θα επικεντρωθουν αγωνιστικα,και διαφορετικη διαχειρηση των οδηγων της, ωστε να εχουν μεγαλυτερο οφελος.

Εσύ δεν το βλέπεις για πούλημα αλλά ο ίδιος ο Loeb λέει ότι είχαν συμφωνήσει για 3 χρόνια και τον έστειλαν στα 2.

Εννοείται ότι προηγείται η στρατηγική του γκρουπ αλλά δεν έδειξε να μη χαλάστηκε απ΄ό,τι συνέβη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Vasilakis έγραψε:Η ειδηση ειναι οτι η Σιτροεν πιστευει οτι αξιζει να επενδυσει στο WRC (και μονο) αντι/και για το WTCC. Το αστερι του WTCC ειναι ο Λοπεζ αρα απο την στιγμη που απο τις πολλες περικοπες για το '16 το κοψανε σε 2 θεσεις απο τις 3 για την τελευταια τους χρονια, ειτε Λεμπ ειτε Μιουλερ το ιδιο κανει. Οι ραλλακηδες θα προτιμησουν τον 1ο, οι πιστακηδες τον 2ο. Δεν εβγαλε ματια ο Σεμπ με αργη ανελιξη αλλα και ο Υβαν μαλλον απογοητευσε για "αρχηγος" της αρμαδας. Ο Αργεντινος τους εβαλε τα γυαλια ενω οι δυο τους ειναι στα ισια με διαφορετικα ατου και αδυναμιες. Βεβαια ο Σεμπ "βολικα" μετακινηθηκε στην Πεζω με αφορμη το Ντακαρ-κροσκαουντρυ και ο Μιουλλερ κρατησε την θεση αρα ολοι λιγο πολυ τους κανονισε το γκρουπ.

ακριβως ετσι :s_thumbsup
.Απο τη στιγμη που υπαρχει περικοπη στο budget,το φυσιολογικο θα ηταν να παει ο Λεμπ στο Ντακαρ που ηθελαν να ασχοληθουν,και οχι ο Λοπεζ ή ο Μιλερ.
Για αυτο ακριβως τον λογο δεν υπαρχει πουλημα πουθενα,αλλα αναγκαστικη αναδιανομη των οδηγων, στο νεο πλανο του ομιλου, σχετικα με τις δραστηριοτητες του.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:
dimviii έγραψε:
nass έγραψε:Εκ πρώτης άποψης φαίνεται σαν "πούλημα" απλά μήπως δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες πχ. αν ο Loeb συμφώνησε με την Peugeot για το Dakar χωρίς να έχει ενημερώσει τη Citroen ή να έχουν συμφωνήσει ? :hmmm: (δύσκολο αλλά μπορεί να συνέβη)
Citroen και Peugeot ίδιος όμιλος αλλά όχι και οι καλύτερες σχέσεις...

κανενα πουλημα δεν βλεπω εγω.Εγω βλεπω αλλαγη του πλανου της PSA ως το προς τα που θα επικεντρωθουν αγωνιστικα,και διαφορετικη διαχειρηση των οδηγων της, ωστε να εχουν μεγαλυτερο οφελος.

Εσύ δεν το βλέπεις για πούλημα αλλά ο ίδιος ο Loeb λέει ότι είχαν συμφωνήσει για 3 χρόνια και τον έστειλαν στα 2.

Εννοείται ότι προηγείται η στρατηγική του γκρουπ αλλά δεν έδειξε να μη χαλάστηκε απ΄ό,τι συνέβη.

το οτι χαλαστηκε, δεν παει να πει οτι τον πουλησαν.
Εαν επαιρναν αλλον οδηγο στη θεση του,θα ηταν πουλημα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#189514 Εννοώ ότι ο ίδιος θεωρεί ότι τον πούλησαν.
Μην ξεχνάς ότι ο ίδιος είχε πει, ότι ένας βασικός λόγος που σταμάτησε τα ράλι, είναι ότι ήθελε να είναι περισσότερο καιρό με την οικογένειά του, που με τις αναγνωρίσεις κτλ. στα ράλι κάθε ένα τρώει 1 εβδομάδα μακριά από το σπίτι, ενώ στις πίστες 3-4 μέρες. Και που πάει τώρα ? ΟΚ ας πούμε το Ντακάρ είναι One-off και αξίζει τον κόπο (όπως ήταν και το Pikes Peak ας πούμε) αλλά, αν ακολουθήσει το πρωτάθλημα, κάθε cross-country ράλι είναι πάλι 7-10 μέρες μακριά από το σπίτι και μάλιστα όχι στο Λουτράκι αλλά στην έρημο Liwa.
Δηλ. σε προσωπικό επίπεδο δεν θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος.

(Συμφωνώ ότι ήταν η λογικότερη κατανομή οδηγών, ώστε και τον Muller να μην απολύσουν, αλλά άλλο το corporate επίπεδο και άλλο το προσωπικό)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#189589 Μπορεί δημοσίως να λέει πως χαλάστηκε, αλλά δεν νομίζω πως θα γούσταρε και την επόμενη χρονιά να κυνηγάει τον Lopez... :iconcool:
Μια χαρά του κάθισε το Dakar, με λίγη υπομονή, θα έχει καλά αποτελέσματα (το βασικό του πρόβλημα είναι η απειρία του Elena σε τέτοιους αγώνες, με άλλον πιο έμπειρο σε cross country οδηγό, θα είχε καλύτερη τύχη).
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#191908 Ostberg και Camilli (!) στη Ford.O Evans πήρε πόδι και ο Tanak στη Dmack πάλι με Ford.Ενδιαφέρον...
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#193089 Αξιοπεριεργη επιλογη οντως ο καμιλι.ο εβανς δεν ξερουμε που ακριβως θα αξιοποιηθει.o τανακ θα οδηγει φουλ εργοστασιακο απλα θα φοραει dmac
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#194975 ασχημο το r5,αλλα το wrc μου αρεσει.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By theo13
#195131 Οι συνοδηγοί φέτος έχουν την τιμητική τους! Ο Floene φεύγει απο την VW και τον Mikkelsen και πηγαινει στον Ostberg του οποίου ο συνοδηγός Andersson πήγε στην WRC2 με τον Tindemand!
Τέλος ο νέος συνοδηγός του Mikkelsen είναι ο Anders Jæger ο οποίος έχει εμπειρία απο μικρότερες κατηγορίες αλλά ήδη είχε κάνει κάποια τεστ με την VW!!

http://www.motorsport.com/wrc/news/ostberg-signs-mikkelsen-s-co-driver-floene/
http://www.thecheckeredflag.co.uk/2015/12/andreas-mikkelsen-signs-new-co-driver/
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#197655 Ταδε εφη ο Κρις

"Obviously, all of this work is geared towards me being able to fight for more wins and for the world title. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλη η αισιοδοξια αλλα εδω μιλαμε για αιθεροβάμων.Μαθε ανθρωπε μου να κρατας το αμαξι στο δρομο και μετα βλεπουμε(ουτε λογος φυσικα για τιτλο).