nafpaktos έγραψε:Αφου τον πουλησαν που τον πουλησαν,δεν το εκαναν νωριτερα για να εχουν κερδος τουλαχιστον τον οζιε;;διωξαν οζιε τωρα διωξαν και αυτον,αψυχολογητοι!
τον πουλησαν και τον εδιωξαν
nafpaktos έγραψε:Αφου τον πουλησαν που τον πουλησαν,δεν το εκαναν νωριτερα για να εχουν κερδος τουλαχιστον τον οζιε;;διωξαν οζιε τωρα διωξαν και αυτον,αψυχολογητοι!
Anonymous Founder έγραψε:Πάντως η πορεία του στο WTCC ήταν μια απογοήτευση.
Anonymous Founder έγραψε: Επεσε και πάνω στον Lopez και έμεινε τελικά τρίτος, αφού και από τον Muller χειρότερες ήταν οι επιδόσεις του.σωστα επρεπε στην 1η χρονια να ειναι καλυτερος απο τον Μιουλερ.Στην 2η που ειναι οριακα μπροστα δεν μεγτραει,επρεπε απο την 1η χρονια να το κανει.
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω καλύτερα και για τον ίδιο να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, ούτως ή άλλως το WTCC είναι ό,τι πιο βαρετό σε Πρωτάθλημα Τουρισμού.
nass έγραψε:Εκ πρώτης άποψης φαίνεται σαν "πούλημα" απλά μήπως δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες πχ. αν ο Loeb συμφώνησε με την Peugeot για το Dakar χωρίς να έχει ενημερώσει τη Citroen ή να έχουν συμφωνήσει ?(δύσκολο αλλά μπορεί να συνέβη)
Citroen και Peugeot ίδιος όμιλος αλλά όχι και οι καλύτερες σχέσεις...
dimviii έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Πάντως η πορεία του στο WTCC ήταν μια απογοήτευση.
ναι σκετη απογοητευση να εισαι 3ος την 1η χρονια,2ος την 2η με εναν αγωνα να απομενει και μπροσα απο τον Μuller με τα περισσοτερα πρωταθληματα στον θεσμο.Το οτι στα 41 του παιρνει νικες απο Λοπεζ και Μιουλερ σκετη απογοητευση.
Anonymous Founder έγραψε: Επεσε και πάνω στον Lopez και έμεινε τελικά τρίτος, αφού και από τον Muller χειρότερες ήταν οι επιδόσεις του.σωστα επρεπε στην 1η χρονια να ειναι καλυτερος απο τον Μιουλερ.Στην 2η που ειναι οριακα μπροστα δεν μεγτραει,επρεπε απο την 1η χρονια να το κανει.Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω καλύτερα και για τον ίδιο να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, ούτως ή άλλως το WTCC είναι ό,τι πιο βαρετό σε Πρωτάθλημα Τουρισμού.
Ναι να επικεντρωθει σε κατι αλλο.Να παει να νικησει στο Ντακαρ στην 1η του χρονια,ή στην φ1,και εαν ερθει 2ος ή 3ος στην 1η χρονια με 2-3-4-5 νικες θα ειναι αποτυχια.![]()
Συνεχιστε εχει πολυ πλακα.
Anonymous Founder έγραψε:Ρε συ, μην είσαι συνέχεια στην τσίτα, κι εγώ είμαι θαυμαστής του Seb, αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια.
Anonymous Founder έγραψε:Και στις δύο χρονιές, αν έχεις δει τους αγώνες, θα δεις πως υστερεί από τους άλλους δύο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον παίζει στα ίσα και ο Ma. To ότι προηγείται του Muller είναι γιατί ο άλλος είχε πιο πολλές εγκαταλείψεις, όχι γιατί ο Loeb ήταν πιο γρήγορος.
Anonymous Founder έγραψε:Επιμένω να λέω πως δεν του πάει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και θα είναι καλύτερα γι' αυτόν κάπου αλλού. Το Dakar ή το Pikes Peak είναι πολύ καλύτερες περιπτωσεις και ειδικά στο πρώτο μπορεί να δημιουργήσει τον δικο του θρύλο.
Corto Maltese έγραψε:αλλά φαντάζομαι όταν πήγε στα WTCC περίμενε να πάρει πισταδόρικο τίτλο να αποδείξει ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο πίσω από τιμόνι έβερ ή κάτι τέτοιο. Από αυτό είναι πολύ μακριά αναμφίβολα.
Corto Maltese έγραψε:O Lopez έχει πάρει σχεδόν όλους τους πρώτους αγώνες, αυτούς που παίζονται στα ίσια. Άρα καλώς ή κακώς ο Λεμπ έπεσε σε κάτι ανάλογο με αυτόν. Ο Μύλερ είναι μεν παλιά καραβάνα στα τουρινγκ αλλά μη μας λες για 41, όταν ο Μύλερ είναι αρκετά μεγαλύτερος. 50αρίζει ή κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει αποτυχία, γιατί άλλο η πίστα, άλλο το βουνό,
Corto Maltese έγραψε: αλλά φαντάζομαι όταν πήγε στα WTCC περίμενε να πάρει πισταδόρικο τίτλο να αποδείξει ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο πίσω από τιμόνι έβερ ή κάτι τέτοιο. Από αυτό είναι πολύ μακριά αναμφίβολα. Όσο και αν οι νίκες του στα GT και στο WTCC είναι αναμφισβήτητα σημαντικότατες.
dimviii έγραψε:Πουληματα κλπ σαχλαμαρες δειχνει οτι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι παρακολουθουν αυτοι που τα λενε.
nafpaktos έγραψε:dimviii έγραψε:Πουληματα κλπ σαχλαμαρες δειχνει οτι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι παρακολουθουν αυτοι που τα λενε.
Οχι υπαινιγμους παρακαλω,προτιμω να με πεις ασχετο ευθεως.Επισης απο τα λεγομενα του συμπεραινω πικρια και αισθηση οτι τον πουλησαν ενω αλλα ειχαν πει.
Ξαναδιαβασε τι ειπε
"I was surprised when I learned that I won't move forward to defend the colours of Citroen Racing in 2016.
"We built this challenge in WTCC together, with the personal goal to get the drivers' title in under three years.
"I am disappointed that the adventure stops after two years because I had the desire to go get this title.
"I had shown my competitiveness aboard the C-Elysee, with four wins in 2015 in particular
NxOxT έγραψε:Corto Maltese έγραψε:αλλά φαντάζομαι όταν πήγε στα WTCC περίμενε να πάρει πισταδόρικο τίτλο να αποδείξει ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο πίσω από τιμόνι έβερ ή κάτι τέτοιο. Από αυτό είναι πολύ μακριά αναμφίβολα.
Ποιος ειναι πιο κοντα ?
Corto Maltese έγραψε:NxOxT έγραψε:Corto Maltese έγραψε:αλλά φαντάζομαι όταν πήγε στα WTCC περίμενε να πάρει πισταδόρικο τίτλο να αποδείξει ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο πίσω από τιμόνι έβερ ή κάτι τέτοιο. Από αυτό είναι πολύ μακριά αναμφίβολα.
Ποιος ειναι πιο κοντα ?
Eίναι μακριά από τίτλο στις πίστες. Ότι ενδεχομένως να είναι ο πληρέστερος οδηγός που έχουμε δει, είναι μία εκτίμηση με την οποία συμφωνώ. Δε θυμάμαι πληρέστερο στις σύγχρονες εποχές, δε μιλάω για μέχρι τα 60ς που οδηγούσαν τα πάντα με 2 ή 4 τροχούς.
@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιας :rtf[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]