Yugo_para_siempre έγραψε:Πολυ ωραιο βιντεο με εντυπωσιακα περασματα και απο τους δτο
Ίσως να είναι ιδέα μου αλλά φαίνεται και από το video ότι το Hyundai κινείται καλύτερα??
Yugo_para_siempre έγραψε:Πολυ ωραιο βιντεο με εντυπωσιακα περασματα και απο τους δτο
.... (στο 1:37 ο Δριβάκος)
Andreasdik έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Πολυ ωραιο βιντεο με εντυπωσιακα περασματα και απο τους δτο
Ίσως να είναι ιδέα μου αλλά φαίνεται και από το video ότι το Hyundai κινείται καλύτερα??
dimviii έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:
Πολυ ωραιο βιντεο με εντυπωσιακα περασματα και απο τους δυο.
ε πες μας και ποιος σου αρεσε περισσοτερο ντε.
dimviii έγραψε:
Γρηγορη εδώ δεν εχει παπατζοδημοσιογραφους με σαχλαμάρες.
Εδώ γραφουν τα χρονομετρα σε πραγματικες συνθήκες.Οποτε μην ασχολεισε,δεν εχεις φτασει επιπεδο για να εξετάζεις τις διαφορετικες παραμέτρους σε αγωνες.
Κίκιζας . έγραψε:dimviii έγραψε:
Γρηγορη εδώ δεν εχει παπατζοδημοσιογραφους με σαχλαμάρες.
Εδώ γραφουν τα χρονομετρα σε πραγματικες συνθήκες.Οποτε μην ασχολεισε,δεν εχεις φτασει επιπεδο για να εξετάζεις τις διαφορετικες παραμέτρους σε αγωνες.
Tα xρονομετρα γραφουν μια χαρα και σωστα, εσυ βγαζεις συμπερασματα οτι να ναι, απο λανθασμενες συγκρισεις...Το ποιος εχει φτασει σε επιπεδο για να γνωριζει και το κυριοτερο να διαχωριζει τις παραμετρους που εμπλεκονται στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι προφανεστατο...Τετοιες κοτσανες παντως δεν περιμενα απο εσενα...
nass έγραψε:Και ξανά-μανά Ogier
Let's see but I'm sorry for Thierry - he was doing such a good job, with fabulous speed so far. We got some luck this weekend, some small mistake in here too, I touched a bank again, but nothing special.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]