Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#117899 Τρελό άδειασμα του επίσης αντιπαθητικού αφεντικού της vw προς το καμάρι του ή έτσι μου φαίνεται?
Capito also gave his verdict on the performance of rally winner Jari-Matti Latvala. 'The best driver of the rally won," he said. "Sunday's middle stage showed Jari-Matti's commitment - and that broke Seb [Ogier] as well - from then he knew he had no chance. Jari-Matti really showed how strong he can be under pressure."
Άβαταρ μέλους
By apav
NxOxT έγραψε:αν δεν ηταν πουθενας θα σταματουσε την ειδικη με βαση τους κανονισμους... αν δεν του αρεσουν να παει να γινει ραφτρα στη μπιζνα της μανουλας του..

Εδω ειναι WRC ο κορυφαιος θεσμος μηχανοκινιτου στον κοσμο, οι κανονισμοι υπαρχουν για ολους και υπαρχουν για καποιο λογο.

Πώς μπορείς να σταματήσεις την ειδική;

Χτες κάναμε δύο ειδικές marshaling στο Jim Clark (http://www.jimclarkrally.org/). Στην δεύτερη ειδική σταμάτησε στο πόστο μας ένα αυτοκίνητο να μας δείξει στον χάρτη ότι υπάρχει πρόβλημα πριν από εμάς από τουμπαρισμένο αυτοκίνητο με εγκλωβισμένο το πλήρωμα. Η ειδική σταμάτησε. Από την στιγμή που άλλαξε το OK σε SOS γιατί να μην σταματήσεις την ειδική; Σε κουβέντα που είχαμε πιάσει πριν αρχίσει ο αγώνας, κάποιος είπε ότι μερικές ειδικές που τις καλύπτει η τηλεόραση, δεν σταματούν για κανένα λόγο. Δεν μου στέκει και πολύ αυτό.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#118366 αυτο του οτι δεν σταματουν ειδικες που δειχνει η tv το παραβλεπω...

αν ηθελε να σταματησει την ειδικη να εδειχνε το ΣΟΣ στον επομενο οδηγο... μετα τον Bertelli ειχε ακομα καμαι 30 οδηγους επομενους ειτε δεν εδειξε το ΣΟΣ, η οι 30+ οδηγοι που το ειδαν δεν σταματησαν πραγμα τουλαχιστο αδυνατο. Επομενος μαλλον παπατζιλικια λεει ο ανυπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Himalayan έγραψε:Τρελό άδειασμα του επίσης αντιπαθητικού αφεντικού της vw προς το καμάρι του ή έτσι μου φαίνεται?
Capito also gave his verdict on the performance of rally winner Jari-Matti Latvala. 'The best driver of the rally won," he said. "Sunday's middle stage showed Jari-Matti's commitment - and that broke Seb [Ogier] as well - from then he knew he had no chance. Jari-Matti really showed how strong he can be under pressure."

δεν το βλεπω σαν αδειασμα παντως.Περισσοτερο σαν τονωση της (ευθραυστης) ψυχολογιας του Λατβαλα το βλεπω.
Άβαταρ μέλους
By apav
#118374 NxOxT για την τηλεοπτική κάλυψη, ο τύπος πηγαίνει στο Brands Hatch και στους αγώνες του BTCC που έχουν τηλεοπτική κάλυψη έλεγε ότι δεν βγαίνει κόκκινη σημαία. Ο άλλος που είναι stage commander λέει ότι όταν έτρεχε ειδική στο IRC και είχε τηλεοπτική κάλυψη, άλλαζαν τα λεπτά του αγώνα ενώ έτρεχαν κανονικά. Πάντως πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται να μην διακόψουν την ειδική για κάτι τέτοιο. Το ίδιο τραβηγμένο μου ακούγεται ότι δεν έβγαλε το SOS και λέει ψέματα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#118377 σημερα ο υιος Πραντα ανακοινωσε οτι αλλαζει συνοδηγο.Μαλλον εχει να κανει με το συμβαν.Φευγει ο Μπερνατσινι,ερχεται ο Γκραναι(πρωην Μπασσο)
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
apav έγραψε:NxOxT για την τηλεοπτική κάλυψη, ο τύπος πηγαίνει στο Brands Hatch και στους αγώνες του BTCC που έχουν τηλεοπτική κάλυψη έλεγε ότι δεν βγαίνει κόκκινη σημαία. Ο άλλος που είναι stage commander λέει ότι όταν έτρεχε ειδική στο IRC και είχε τηλεοπτική κάλυψη, άλλαζαν τα λεπτά του αγώνα ενώ έτρεχαν κανονικά. Πάντως πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται να μην διακόψουν την ειδική για κάτι τέτοιο. Το ίδιο τραβηγμένο μου ακούγεται ότι δεν έβγαλε το SOS και λέει ψέματα.

δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα... θα ειναι κομματιασμενος ο αλλος και δεν θα σταματανε αγωνα ?? δεν ξερω τι ηταν ο τυπος παντως στη βρετανια στην οποια εχω περασει 10 χρονια τις ζωης μου και περναω ακομα το θεωρω απιθανο να συμβαινει... 7 στις 10 διαφημησεις ειναι δικηγορικα γραφεια για claims απο εργατικα ατυχηματα.... αν δεν σηκωσει για καποιον κοκκινη σημαια ενω απαιτειται θα παρει ο οδηγος το Branch Hatch μαζι με τα grid girls σπιτι του απο την αποζημιωση που θα επιδικασουν...

Στο Northwest 200 που ηταν live στην TV ακυρωσαν το σημαντικοτερο αγνωνα της ημερας λογω ανεμων και εδειξαν περιπου 5 κοκκινες σημαιες κατα την διαρκεια των αγωνων.

http://www.scunthorpetelegraph.co.uk/No ... story.html
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
#120123 Όντως δεν ειναι σοβαρή τοποθέτηση, φυσικα και θα βγει κόκκινη αν ειναι απαραίτητο. Απλα τις περισσότερες των περιπτώσεων σε περιβάλλον πιςτας ενα safety car ειναι αρκετό ακόμη και ιατρική βοήθεια να παρασχεθεί
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#121835 “You have no idea of how extreme it is, how fast they go in the narrow roads and how powerful these cars are. To be honest, it is the most charged-up and incredible thing I have ever done, by a long shot. MotoGP is nothing compared to this!” he said.
Δηλωση του Andreas Doviziso μετά από βόλτα με τον Ogier... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nafpaktos έγραψε:Εγω παλι να προσθεσω οτι και το wrc compared to isle of man is παιδικη χαρα.
+1
https://www.facebook.com/WRC.News.1/vid ... 948246974/
Για να ξέρουμε τι λέμε :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#122535 E να ξαναγυρίσουνε τα γκρουπ Β τότε να αρχίσουν να σκοτώνονται δυό-δυό και τρεις-τρεις οι οδηγοί να τρέξει και λίγο αδρεναλίνη στους σαλονάτους θεατές. Να επιστρέψει και το Σαφάρι με άγρια λιοντάρια στο σέρβις πάρκ :help: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#122590 Χαλαρώστε παιδιά,δεν κάνουμε κόντρα ποιος ειναι καλύτερος.Απλά έχει ενδιαφέρον αυτά που συζητάμε κατα καιρούς στις παρέες μας για το ποιος ...την έχει πιο μεγάλη να τα ακούς από ένα εμπλεκόμενο και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.Και ο Dovizioso υπερβάλοντας το είπε εν θερμώ.Δεν είναι και βόλτα το moto gp.A και με την ευκαιρία νέες δηλώσεις για τον τενεκέ:Today in Alghero, Latvala insisted he had not been insulted by the comments. "Absolutely not. I know how he's feeling. As a driver I know what it feels like to lose and nobody likes that," he said.

"I think for Sébastien it has been more difficult to accept the new regulations. He would like to have it more like it was last year and I think this is affecting his feelings. For me, the regulations are what they are. I can't influence or change them. It's better to concentrate on what you you can do. I think that's the difference between us."

Latvala said Ogier had made no direct apology for his comments. "No, not really. He said in the press conference [in Portugal] that he had all the respect for me, but there has been nothing really personal. I've said before Sebastien is the driver who has the biggest ambition to win. I've never ever seen anybody else like it - and when you know the person, when you know how he feels, you can understand it." Απο Latvala και "We have had many world champions over the years, I don’t think we have seen anyone who has shown this amount of disrespect for other drivers," said Meeke.

"When someone beats you, you take your hat off - no matter what the circumstances. Being the best driver for two days of a three day rally does not win you the rally. Seb is old enough now to know that and it’s not nice for the sport to be saying those sort of things at the end of the stage." απο Meeke.Ετσι να του τη λεεί και κανείς..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#122624 μερικες σημερινες απο το shakedown στην Σαρδηνια

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#122672 Οζιε=Ο μεγαλυτερος φελος που εχω δει οσο καιρο παρακολουθω μοτορσπορτ.
Ντιμ καλα τα ελεγες και δε σε ακουγα. :s_whiteflag

υ.γ @Νικος Παππας εχω δει διαφορα βιντεο απο τον αγωνα αλλα αυτο ειναι ΤΟΠ,οχι μονο για μοτοσυκλετες αλλα γενικα για μηχανοκινητο.ΕΠΙΚ :metalo: