Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
nafpaktos έγραψε:-7.6 ο κοντος στο πρωτο σπλιτ :lipsealed:

Απο τον Chardonnet αυτο.
Ηταν -2 απο Ogier στο 1ο, +1 στο δευτερο και βλεπουμε...
Και +5 στο τριτο σπλιτ.
Τελευταία επεξεργασία από Billopoulos και 23 Ιαν 2015, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#66697 Ναι απο σαρντονε αλλα ο οζιε ειχε -5.5

Τα βλεπουμε απο to wrc.com live
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#66698 http://www.wrc.com/en/wrc/results/monte ... 311--.html

http://www.ewrc-results.com/results.php ... Carlo-2015

http://rally-base.com/2015/rallye-monte ... ?ssId=2769
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#66707 Η διαφορά των δυο πρώτων με τους υπόλοιπους είναι χαοτική,ας ελπίσουμε να είναι αλλιώς στους υπόλοιπους αγώνες...πάλι όξω ο Κούμπιτσα.
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#66718 στο τελευταίο σπλιτ 1:30 λεπτό πιο αργός ο Loeb!
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#66721 FRI 16:34 - SS8: LOEB UPDATE
Rear wheel reported to be running at 45˚ angle. He's 4m27 slower than Ogier at the 21km split.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
dimviii έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:
Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι; Τι ακριβως ηταν "ό,τι να 'ναι" απο αυτα που απαντησα;

φιλε μου ειναι εμφανεστατο οτι η σειρα εκκινησης του λεμπ στην πλειοψηφια των χλμ του 1ου λουπ ειναι μειονεκτικη.Διαβασε τα σχολια των αλλων οδηγων.
Κοιτα και τι ελαστικα ειχε ο καθενας και τοτε θα καταλαβεις γιατι ειναι τσοντα.

Εγω αυτο που εβλεπα μεχρι εκεινη τη στιγμη ειναι τα δευτερα να ριχνονται απο το μεν στο δε και το αντιστροφο για πλακα και οι διαφορες να ανεβαινουν και να κατεβαινουν απιστευτα αποτομα.

Αυτο εδειχνε οτι οι συνθηκες ειναι μικτες και οτι ειναι και οι δυο παρα πολυ καλοι μιας που ειχαν ριξει ενα καρο χρονο σε ολους του αλλους.

Αν δεν εχεις προδιαθεση να δεις τσοντα, το συμπερασμα ειναι οτι ο Λεμπ στην επιστροφη του, στην αρχη του αγωνα, ειναι ταχυτατος και πολυ ανταγωνιστικος, μεχρι εκει ομως. Τωρα ποιον ευνοουσαν τα λαστιχα και οι συνθηκες ειναι κατι που σε τετοιες συνθηκες ειναι πολυ παρακινδυνευμενο να το αποφασισουμε και να το πουμε με την πρωτη ματια και τοσο ευκολα, ειδικα σε εναν τετοιον αγωνα.

Εσυ εισαι βεβαιος για το ποιος ευνοουταν απο τα ελαστικα, απο την κατασταση του δρομου και εβγαλες σιγουρο συμπερασμα. Καλως...
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#66740 O loeb εκτος βαθρου αλλα και της προοπτικης αυτου οποτε ειρηνη κυριοι.παντως θελω να δω τι θα κανει αυριο απο χρονους,λογικα θα ειναι στην κορυφη,αν καταφερει να φτασει στο σερβις.ο οζιε παντως περσυ δυο φορες το τσακισε και το αμαξι τιποτα ΤΑΝΚΣ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:
Εσυ εισαι βεβαιος για το ποιος ευνοουταν απο τα ελαστικα, απο την κατασταση του δρομου και εβγαλες σιγουρο συμπερασμα. Καλως...

αφου ετσι ειναι πως να το κανουμε? οταν στο στοπ της ειδικης βγαινουν οι οδηγοι και λενε οτι τελικα αυτη η επιλογη ειναι καλυτερη,τι να πω εγω οτι λενε λαθος?
οταν στις μεγαλυτερες σε διαρκεια ειδικες ο Οζιε ειχε σωστοτερη επιλογη και δεν καταφερνει να παρει κεφαλι δεν ειναι τσοντα? Οταν ολοι οι οδηγοι λενε οτι με τα περασματα χειροτερευε το τερεν (και ο Λεμπ επαιρνε την ειδικη)ουτε αυτο να το πιστεψουμε?
Ο Λεμπ οδηγησε με πλεονεκτημα σε 35 χλμ ειδικων και ο αλλος στα 80 χλμ.Η διαφορα αυτη δεν αντικατοπριζοταν στις διαφορες που ειχαν.
Πιστευω να αιτιολογησα το σκεπτικο μου.

Παρτυ ιζ οβερ,και κριμα γιατι βλεπαμε ωραιο αγωνα.

Οπως και να εχει παραμενει ο μεγαλυτερος,κανενας δεν εχει επιστρεψει και να ειναι τοσο ανταγωνιστικος και ειδικα απεναντι σε τοσο δυνατη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#66822 Όπως τα λέει ο dim!
Aπό άλλο πλανήτη είναι ο άτιμος?

Αν τον συγκρίνουμε δέ και με τους οδηγούς της Citroen, τότε ο άνθρωπος είναι σε άλλα επίπεδα!
Όσο και αν τον βολεύει το Μόντε, δεν παύει να οδηγεί χειρότερο αυτοκίνητο, να είναι σε διετή αποχώρηση, 41 ετών και χορτασμένος κύπελλα, ενώ απέναντί του έχει την Γερμανική μονοκρατορία με το ακατανόμαστο ταχύτατο @, που ακούει Loeb και αποτριχώνεται από την κάψα να τον κατατροπώσει...

Και να φανατστείς πώς ανέκαθεν ήμουν με τον Σανίδα!
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#67172 Απο την ώρα που έχασε επαφή με την κορυφή ο κοντός χάθηκε και το ενδιαφέρον ή μου φαίνεται??? Grante varemara...