MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781173 Βαρετός αγώνας, όπου περίμενα ο FQ να τα πάει καλύτερα. Ο Bastianini εντυπωσιακός, αλλά να θυμάται πως αν γίνει καμία @@ και πέσει πάνω στον Bagnaia, θα πέσει φάπα ασύλληπτου μεγέθους.
Πλέον, έχουμε πρωτάθλημα, ο FQ σίγουρα νιώθει την πίεση. 30 βαθμοί, με 5 αγώνες να απομένουν, δεν είναι τεράστια διαφορά.
https://motogppremier.com/calendar-of-events
Στις περισσότερες πίστες η Ducati έχει και πλεονέκτημα, και δεν είναι μόνον... μία Ducati, ο FQ μάχεται εναντίον 5-6 σε κάθε αγώνα (οι άλλοι 2 συνήθως πέφτουν! ¨λολ¨).
Εντυπωσιακή η άνοδος της Aprilia και του Vinales, φαίνεται πως σιγά σιγά παίρνει το πάνω χέρι από τον Aleix και μάλιστα δείχνει πως έχει και μπόλικο περιθώριο ανόδου...
https://the-race.com/motogp/the-ominous ... en-better/
MOTOGP RACE WEEKEND CRASHES IN 2022
17 Marco Bezzecchi
15 Alex Marquez
14 Enea Bastianini, Johann Zarco
12 Darryn Binder, Jorge Martin
11 Pecco Bagnaia, Joan Mir
10 Remy Gardner, Marc Marquez
9 Aleix Espargaro, Jack Miller, Takaaki Nakagami
8 Brad Binder, Fabio Di Giannantonio, Pol Espargaro, Franco Morbidelli
7 Miguel Oliveira
6 Stefan Bradl, Luca Marini, Alex Rins
4 Fabio Quartararo
3 Lorenzo Savadori*
2 Andrea Dovizioso, Michele Pirro*
1 Kazuki Watanabe
0 Maverick Vinales

* denotes five starts or fewer

:s_roses
ΥΓ: Δείτε στατιστικά FQ, είναι καταπληκτικό που έχει τόσο λίγες πτώσεις, οδηγώντας μόνιμα στο όριο! :s_hang
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#781179 Στατιστικα εχει τις διπλασιες πιθανοτητες να ξαπλωσει ο Μπαναιας, που του το ευχομαι :s_roses :lol:

( δεν ξερω γιατι δεν τον χωνευω, μαλλον γιατι οδηγει για την Αουντι ) :iconcool: :innocent:

Ο Βινιαλες κανει ο,τι εκανε. Θελει τα 2/3 της χρονια για να μαθει το μηχανακι, αλλα το Aprilia πεταει πλεον :superman:

Αντε να γινει καλα ο αχωνευτος να δουμε ποσο καλοι ειναι αυτοι που κερδιζουν, γιατι κακα τα ψεμματα ειναι ο αναβατης που συγκρινονται ολοι ο ΜΜ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#781181 Αν και το εχω παρατησει το αθλημα, θα πω τι ελεγε το ξεζουμισομετρο μου οσο το παρακολουθουσα στενα! Αυτοι μου βγαλανε τα ματακια περισσοτερο απο ολους:

Σβαρτζ (αδικημενος μια ζωη με το χρεπι τη Σουζουκι)
Ροσσι (τα λογια ειναι περιττα)
Στονερ :inlove:
Μαρκεζ (δεν πιστευα οτι μετα το Στονερ θα με εντυπωσιασει καποιος εξισου)

Απο εκει και μετα απλα διαβαζω στο νετ τι παιζει κι επισης εσας εδω μεσα ωστε να κραταω μια μικρη επαφη, εφοσον δε βλεπω τους αγωνες. Αυτα τα ακροβατικα που κανουν τα παλικαρια με τις μηχανες ή αυτο που κανουν οι αλλοι οι "ανωμαλοι" στα ραλλυ, ειναι εντελως εκτος του σειφ ζοουν μου και δε μπορω να ταυτιστω με τιποτα. Απιστευτο ρισπεκτ σε αυτο που κανουν φυσικα, αλλα εμενα αυτο που μου ταιριαζει ειναι τετρατροχο στην πιστα. Απο καρτακι μεχρι και φορτηγο.

Σορρυ για το οφφ τοπικ!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Αν και το εχω παρατησει το αθλημα, θα πω τι ελεγε το ξεζουμισομετρο μου οσο το παρακολουθουσα στενα! Αυτοι μου βγαλανε τα ματακια περισσοτερο απο ολους:

Σβαντς...

Αλλα ξεχνας πολλους, Kenny 'king' Roberts, Wayne Rainey, Freddie Spencer, Eddie Lawson, Mick Doohan, κλπ, κλπ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αν και το εχω παρατησει το αθλημα, θα πω τι ελεγε το ξεζουμισομετρο μου οσο το παρακολουθουσα στενα! Αυτοι μου βγαλανε τα ματακια περισσοτερο απο ολους:

Σβαντς...

Αλλα ξεχνας πολλους, Kenny 'king' Roberts, Wayne Rainey, Freddie Spencer, Eddie Lawson, Mick Doohan, κλπ, κλπ

Σωστος, με Ν!

Εκεινη την εποχη τρεχανε ολοι μαζι που ανεφερες πανω κατω... Ο Σβαντζ εκτος απο την κατατροπωση των τιμειτς σε απολυτη ταχυτητα, εκανε κατι που πραγματικα εβγαζε ματια. Θυμαμαι φρεναρισματα που να ειναι μπροστα με το χρεπι και να τον κυνηγανε τα θηρια απο πισω και να βλεπεις στο τελος της ευθειας να βυθιζεται στα φρενα πρωτα ο απο πισω και μετα ο προπορευομενος Σβαντζ. Θεουλης :s_thumbsup

Εντυ:
Αλλο καλο χερακι με μπερδεψε, ο Armin Schwarz
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 06 Σεπ 2022, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781196 Τα μηχανάκια του τότε, μπροστά στα σημερινά, είναι ματρακάδες. Και ήθελαν διαφορετικές ικανότητες. Τότε έπρεπε να τα πιάνεις από το λαιμό, τώρα να πας ντελικάτα για ν'αντέξουν τα λάστιχα!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Τα μηχανάκια του τότε, μπροστά στα σημερινά, είναι ματρακάδες. Και ήθελαν διαφορετικές ικανότητες. Τότε έπρεπε να τα πιάνεις από το λαιμό, τώρα να πας ντελικάτα για ν'αντέξουν τα λάστιχα!

Και στην Φ1 τα ιδια χαλια εχουμε... Οι οδηγοι διαμαρτυρονται οτι στο 80% του αγωνα νταντευουν τα λαστιχα και δεν τα ξεζουμανε οπως θα θελανε!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα μηχανάκια του τότε, μπροστά στα σημερινά, είναι ματρακάδες. Και ήθελαν διαφορετικές ικανότητες. Τότε έπρεπε να τα πιάνεις από το λαιμό, τώρα να πας ντελικάτα για ν'αντέξουν τα λάστιχα!

Και στην Φ1 τα ιδια χαλια εχουμε... Οι οδηγοι διαμαρτυρονται οτι στο 80% του αγωνα νταντευουν τα λαστιχα και δεν τα ξεζουμανε οπως θα θελανε!

Μονο που στην F1 τα μονοθεσια εχασαν αλογα, ενω στο Motogp παιζουν απο 250-280 αλογα σε 160 κιλα βαρους. Αν δεν ειχαν τα ηλεκτρονικα ολοι ξαπλα θα ηταν ή σε μονιμη σουζα. :lol:

Ο Σβαντς ηταν κι ο δικος μου αγαπημενος τοτε. Θαυμαζα που προσπαθουσε να βολευτει, να κρυφτει πισω απο το φερινγκ της RGV 500
Ειχαμε και ιδιο υψος και μια μερα πηρα βολτα ενα RGV 250 ενος φιλου και οταν του το εδωσα μιση ωρα μετα ειχα πιαστει!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#781202 Τη συγκεκριμένη στιγμή από το άθλημα λείπει αυτή η προσωπικότητα που θα "προκαλέσει", ελλείψει ΜΜ93. Ακόμα και αν γυρίσει όμως, πρέπει να βρεθεί ένα αντίπαλο δέος να υπάρξει καλή κοντρίτσα εντός πίστας για να ξανατραβήξει το ενδιαφέρον. Παρακολουθούσα ανελλειπώς από το 2004 λόγω Ρόσσι, τα τελευταία χρόνια όμως λόγω της αναπόφευκτης πτώσης του έχασα λίγο το ενδιαφέρον. Έτρεχε ο ΜΜ μόνος του ουσιαστικά. Τώρα με Fabio και Bagnaia δεν ξέρω τι κόντρες θα υπάρξουν στο μέλλον, αλλά έτσι όπως είναι τα μηχανάκια αυτή τη στιγμή με τα ηλεκτρονικά, την αεροδυναμική και όλες τις φίφες χαμηλώματος, κινδυνεύουν να γίνουν F1. Οφείλει η Dorna με τους κατασκευαστές να το συζητήσουν και να αφαιρέσουν κάποια μπλιμπλίκια
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#781229 Στην προσπάθεια τους να γίνει ανταγωνιστικό για όλες σχεδόν τις ομάδες, εξαφάνισαν περιθώρια ελιγμού για να φέρουν κάθε μηχανάκι στα μέτρα του αναβάτη. H μονομάρκα στα ελαστικά δεν βοήθησε.

Τα νούμερα στα εισητήρια είναι αποκαλυπτικά φέτος, μιλάμε για απόλυτη καθίζηση. Οικονομική κρίση, έλλειψη Βαλεντίνο , μα κυρίως , δεν υπάρχει η περσόνα ούτε και η διαφορετικότητα που θα φέρει το ενδιαφέρον για να δει κάποιος όπως παλιά.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο φορμά και πρέπει μάλλον να είναι κάτι παραπάνω απο κυβικά αυτή τη φορά...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#781235 Δλδ τα τελευταια χρονια που ο Ροσσι ηταν Πτωση τι ακριβως πηγαιναν να δουν οι οπαδοι του στις πιστες? :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Δλδ τα τελευταια χρονια που ο Ροσσι ηταν Πτωση τι ακριβως πηγαιναν να δουν οι οπαδοι του στις πιστες? :roll:

Αυτο που βλεπεις κι εσυ στον Αλονσο. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#781360 όταν λες πτώση εννοείς που περνούσε αναβάτες με τη μισή ηλικία σε καλύτερα μηχανάκια ? :lol:

άστο Γκέο, τέτοιες μορφές περνάνε μια φορά στα 20-30 χρόνια ποσο δε μάλλον , με το χαρισματικό χαρακτήρα του Βάλε , εκεί αργεί περισσότερο το πράμα....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#781362 Υπερβολες.
Τα τελευταια χρονια του ηταν σκια του εαυτου του.Επρεπε να ειχε αποχωρησει νωριτερα.
Τα ιδια θα εγραφα και για τον Αλονσο που αναφερθηκε πιο πριν. ΑΝ εχανε απο ομοσταυλο και γενικα δεν ειχε την αποδωση που ξερουμε.