Ίσως με σεβάστηκαν λέει ο Λορένθο!!!
Ίσως με σεβάστηκαν λέει ο Λορένθο!!!
kantoniou έγραψε:Δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου για το MotoGP, κυριος!
kantoniou έγραψε:+1 για Κιμι/Μποτας να κανεις

edmond έγραψε:ο ρόσι που αναφέρεις, όχι ότι δεν του έκαναν χάρες για να περάσει! μέχρι τον πρώτο μισό γύρο, όλοι έκαναν λίγο ή περισσότερο την πάπια. μέχρι και ο smith -αργότερα βέβαια- έχασε την γραμμή του για να τον αφήσει και ο dovi σχεδόν του είπε άντε πέρνα.
kantoniou έγραψε:edmond έγραψε:Τον ειδες στην Ισπανια να κανει τη σκια του Λορενθο σε ολον τον αγωνα και να μαχεται μονο με τον Πεντροζα, οταν τον περασε και απειλουσε τον Χορχε;

.Hellenic tifosi έγραψε:O "πουθενάς" είναι ο Rossi?![]()
![]()
Το ζουμί είναι ότι προφανώς το ζητούμενο δεν μπορεί να είναι να είσαι ΤΟΣΟ πιο γρήγορος που να μπορείς πάντα να λες "στ' @@ μου, θα τους ρίξω 10sec να ισιώσουν"
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ δεν είχα καμιά αντιπάθεια στον Marquez ποτέ, το αντίθετο μου άρεσε ο θεαματικός τρόπος που οδηγεί και τον παρακολουθούσα από το Moto2 που έβγαζε μάτια. Από την στιγμή που έφυγε και ο Kacey, ήταν ο μόνος που χαιρόσουν να βλέπεις, ο Rossi ήταν σκιά του εαυτού του τα προηγούμενα χρόνια, φέτος έκανε το μεγάλο come back.
Αλλά αυτό που είδα και στην πίστα και στους χρόνους, για εμένα δεν σηκώνει αμφιβολία. Και ακριβώς επειδή έχω δει όλους τους αγώνες του Marquez και την λύσσα που προσπαθεί να προσπεράσει πάντα, το χθεσινό δεν πλησίαζε καν αυτό που ξέραμε και γουστάραμε στον ΜΜ.
Ακριβώς γι' αυτό λοιπόν λέω ό,τι λέω. Δες και γυρολόγια στο τέλος, είναι δυνατόν να πηγαίνει όλο πιο αργά ο Lorenzo και ο ΜΜ να μην κάνει ούτε μισή κίνηση να προσπεράσει; Και να την κάνει ο Pedrosa που ήταν σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πίσω;
Ε, does not compute!
Geo f1 έγραψε:Ο Διατσιδης δεν ειναι φανατικος με τον Ροσσι σε εμετικο βαθμο?
Παντως ο Μαρκεζ μια χαρα περασε τον Χορχε στην Αυστραλια...(Εκει γιατι δεν εκανε την κοτα?)
Ο Ροσσι επειδη ειδε οτι δεν ειχε ταχυτητα να τους κοντραρει, ξεκινησε mind games..που τα πληρωσε με τον χειροτερο τροπο.
Του χρονου θα εχουμε ενδιαφερον χρονια!!
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]