MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε:Για μια στιγμή πίστεψα πως κάτι μπορούσε να γίνει με τον Pedrosa, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος και ο Marquez δεν θα άφηνε εύκολα να γίνει.

Δεν υπήρχε περίπτωση να βοηθήσει ο pedrosa . Είχε 1-2 πεσίματα εξ'αιτίας του simoncelli , γκρίνιαζε οτι οδηγεί επικίνδυνα και ο Rossi υποστήριζε τον φίλο του.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 08 Νοέμ 2015, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#183258 Συγχαρητήρια στον Μαρκ... Λορένθο ήθελα να πω. Ήλπιζα να πέσει και να ρίξει μαζί τον Nτάνι, αλλά προσπάθησε σκληρά για να μη γίνει κάτι τέτοιο :shifty:

elteo έγραψε:θέλω να δω αντίδραση κοινού στην απονομή για τον ΜΜ.

Τρελό γιουχάρισμα.

Πρωταθλητής και ο Kent, που παραλίγο να χάσει το πρωτάθλημα από τον Oliveira ο οποίος στο Misano ήταν στο -110.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#183263 Άξιος πρωταθλητής ο Λορένθο.
Το πάλεψε ο Ρόσι αλλά τελικά δεν είχε την απαιτούμενη ταχύτητα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#183266 Έτσι είναι Ροσσι, μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, ο ψυχολογικός πόλεμος τελικά γύρισε μπούμερανγκ. :rtfm:

του χρόνου τώρα :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#183268 του χρονου θα γελασουμε με τα δυο αυτιστικα ζωα του μοτοgp... θα σκοτωθουνε.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
Anonymous Founder έγραψε:Εννοείς τους MM και JL;

οχι, τους φετινους.

Μακαρι να βγει κερδισμενος εκτος απο τον λορε και ο πεδροσα ομως.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#183311 Δεν νομίζω πως ο όρος αυτιστικό ζώο ταιριάζει στον Rossi, νομίζω πως είναι ένας από τους εξυπνότερους που έχουν υπάρξει στο MotoGP.
Έχω αρχίσει και συμπαθώ πολύ τον Pedrosa, ίσως του χρόνου να είναι η θετική έκπληξη, τώρα που φαίνεται πως ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα με το χέρι του.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
Anonymous Founder έγραψε:Δεν νομίζω πως ο όρος αυτιστικό ζώο ταιριάζει στον Rossi

δεν εβρισκα χειροτερο χωρις να με κοψουν...

γαντι του παει που 3 αγωνες πριν το τελος με τις δηλωσεις του εστρεψε εκατομυρια οπαδους του να βριζουν εν χωρο 2 οδηγους και να ευχονται ατυχηματα και αλλα ωραια... τι περιμενε δηλαδη μετα απο αυτο ο μαρκ να περασει το λορε για να του χαρισει τον τιτλο ?

ανηφορα, που... και στενα παπουτσια τον πηγε ο μαρκ και λογικο ηταν, ολοι το ιδιο θα κανανε.

Ευτυψως το πηρε οδηγος που τουλαχιστο αγωνιστικα βρωμιες δεν θυμαμαι να εκανε ποτε.

και κατι αλλο οταν βρεθηκε ο ροσσις 4ος απο τα 11 που ηταν η διαφορα την πηγε στα 19... και μου θελε κε τιτλο ο τελειωμενος.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#183322 αν σκοτωθούνε, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας από τους 2 τους δεν θα βγεί κερδισμένος. αντίθετα -όπως αναφέρθηκε- κάποιοι άλλοι παραμονεύουν να επωφεληθούν.
καλά, για πεδρόσα δεν το νομίζω!

χλ άξιος χωρίς μα μου σου του.
σημασιολογικό ότι ο μμ δεν ήθελε να τον αφήσει δεύτερο. και να το έκανε, ο ροσι ήταν αιώνες πίσω και αντί να τους φτάνει σιγά σιγά, εκεινος απομακρυνόταν.
και γιατρέ μου θα πρέπει να σε προβληματίσει ότι ΕΧΑΣΕΣ στα ΙΣΙΑ από τον χλ αφου την ταχύτητα του -όπως και να το κάνουμε- δεν την είχες. και μάλιστα πανυγηρικά στον τελευταίο αγώνα. ούτε καν πόντιουμ για τα μάτια του κόσμου, κάτι που φυσικά βόλεψε απίστευτα τον χλ και το πουτανάκι του.

εδιτ.
με πρόλαβες για την διαφορά που αυξήθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από edmond και 08 Νοέμ 2015, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
NxOxT έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν νομίζω πως ο όρος αυτιστικό ζώο ταιριάζει στον Rossi

δεν εβρισκα χειροτερο χωρις να με κοψουν...

γαντι του παει που 3 αγωνες πριν το τελος με τις δηλωσεις του εστρεψε εκατομυρια οπαδους του να βριζουν εν χωρο 2 οδηγους και να ευχονται ατυχηματα και αλλα ωραια... τι περιμενε δηλαδη μετα απο αυτο ο μαρκ να περασει το λορε για να του χαρισει τον τιτλο ?

ανηφορα, που... και στενα παπουτσια τον πηγε ο μαρκ και λογικο ηταν, ολοι το ιδιο θα κανανε.

Ευτυψως το πηρε οδηγος που τουλαχιστο αγωνιστικα βρωμιες δεν θυμαμαι να εκανε ποτε.

και κατι αλλο οταν βρεθηκε ο ροσσις 4ος απο τα 11 που ηταν η διαφορα την πηγε στα 19... και μου θελε κε τιτλο ο τελειωμενος.

Mα και να τον πέρναγε με 2ο ΧΛ και 4ο ΒΡ πάλι πρωταθλητής έβγαινε ο αχώνευτος.

Και κόψε λίγο τους χαρακτηρισμούς. Ντροπή πια. Και μόνο για την ιστορία του.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#183327 ο ρόσι βέβαια δεν ειπε κάτι ψέματα, αντίθετα επιβεβαιώθηκε.
αν το έλεγε κανένας άλλος μπορεί και να πέρναγε στα ψιλά. ότι πει αυτός όμως, τον περιμένουν κάτι εκατομμύρια οπαδών να τον υποστηρίξουν.

οι προθέσεις του μμ, είναι κάτι που εγω πιστεύω έχει να κάνει και με το μέλλον του στο σπορ. κοινώς πιάνει "φιλίες" χωρίς όμως να τις χρειάζεται, και εκεί είναι που κάτι δεν μου κολλάει.
α, και φυσικά αυτά είναι δανεικά έτσι? και θα μ' άρεσε να δω να τον πουλάει ο χλ κάποια από τις επόμενες σεζόν, με το ίδιο νόμισμα.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#183328 Συγκινητική η προσπάθεια του Rossi (22 θέσεις !!! ) αλλά 11 δευτερα είναι πολλά .
Ο κόσμος τον χαιρετούσε σαν να κέρδισε πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος οτι μόνο
απογοητευμένοι δεν φύγανε οι οπαδοί του.
Η προσπέραση στον Espargaro προστίθεται σε ένα παλμαρέ πλούσιο απο θεαματικές
μονομαχίες.

Είναι απορίας άξιο για τη συμπεριφορά του Marquez αγωνιστικά, σα να έχασε τη θέληση του ρε παιδί μου :lol:

Μπράβο στον Lorenzo , για τη νίκη και το πρωτάθλημα εν τέλει.

Μεγάλο ερωτηματικό για του χρόνου ο Pedrosa, αν θα πρωταγωνιστήσει. Δείχνει πιο ικανός
απο ποτέ αλλά υπο πίεση υστερούσε.

Θα λέμε για τις εξελίξεις απο εδώ λογικά, αν δεν φάμε καμιά γονατιά και εμείς :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#183338 Για μένα άξια σημείωσης η διαφορά στάσης (οδηγικά) του Ντάνι απο τον Μαρκεζ όταν πήγανε τραινάκι για λίγο πίσω απο Χορχε. Το σημείωσαν και στην αγγλική μετάδοση. Κρίμα που ο ένας (ενδεχομένως) θα μείνει στην ιστορία ως άτιτλος και ο άλλος ως ένας απο τους all time greats.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#183345 ηταν φανερο οτι ο μαρκ δεν ηθελε να περασει τον λορε...

λογικοτατο ηταν... αν εσεις ειχατε καποιον εδω και δυο βδομαδες να εχει βαλει εκατομυρια ανθρωπους να σας λενε τραβα ψωφα, πεσε τσακισου, εισαι που... του λορε να παθεις το ενα να παθεις το αλλο τι θα κανατε τον τιτλο θα του δινατε ?

ο ροσσι εκανε τι βλακεια και πηγε σε πολεμο με τον μοναδικο ανθρωπο που μπορουσε να του δωσει τον τιτλο.... γιατι μονος του ο τελειωμενος απο 11 το πηγε στα 19 σε εναν αγωνα ζω-πεθαινω.