MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#178624 Το κομπλεξικό ειναι οτι ο Μαρκεζ κάνει ουι κάνει απλα για σπάσιμο.

Ο Ροσι, ο Σουμαχερ, ο Σένα, ο Προστ κλπ έχουν και γκρίζες στιγμές, αλλά πάνω στην ένταση της μάχης ενός τίτλου η μιας κρίσιμης νίκης. Ειναι εντελώς διαφορετικό.

Όσο για τη Βαλενθια, στη χειρότερη να τερματίσει 2ος ο Λορενθο που σημαίνει οτι ειναι σχεδόν αδύνατο να το πάρει ο Ροσι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NxOxT έγραψε:
g8777 έγραψε:Εμετικο ποστ. Τσιμπα ενα report απο μενα. :)

εμετικο ξεεμετικο η αληθεια ειναι... οταν ο ροσσι τα εκανε στον τζιμπερναου και τον στονερκαι στον μπιατζι ηταν προσπερασεις μεγαλου παιχτου και τωρα που τον εχει κανει που@@@ του 10ευρου ο μαρκ ειναι αντιαθλητικο.

Πότε το έκανε αυτό ο Μαρκ ;;
Φέτος όσες φορές το προσπάθησε έχασε κατά κράτος, δες πιο πάνω.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
Hellenic tifosi έγραψε:Ο Μαρκεζ φέτος εχει πέσει 5 φορές και δεν του φταίει κανεις.

εννοιτε οτι δεν του φταιει κανεις για τις προηγουμενες πτωσεις αλλα σε αυτη τη περιπτωσεις ο ροσσι φταιει πως να το κανουμε... εν ωρα αγωνα δεν κλεινεις γκαζι για να πιασεις κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#178641 Χοντραδα η συμπεριφορά του Rossi, αλλά δε πιστεύω ότι θα γλίτωναν το ατύχημα έτσι που οδηγούσε ο Marquez. Μιλάμε για επαγγελματίες και παιδιαστικες συμπεριφορές τύπου Marquez δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να γίνονται δεκτές. Μια στροφή πριν το συμβάν τον κλείνει καθαρά,λες και είναι μόνος του στην πίστα, και νομίζω πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
Hellenic tifosi έγραψε:Το κομπλεξικό ειναι οτι ο Μαρκεζ κάνει ουι κάνει απλα για σπάσιμο.

η λυση σε αυτο ειναι η τον αφηνεις να φυγει μπροστα η μενεις πισω... αυτο που εκανε ο ροσσι ειναι αλητεια πως να το κανουμε, και αν ηταν οποιοςδηποτε αλλος στη θεση του τον αγωνα δεν θα τον τελειωνε.

Ειλικρινα δεν θυμαμαι σε οποιοδηποτε μοτορσπορ σε μονομαχια 2 οδηγων οι αγωνοδικες να περιμενουν 16 γυρους "για να τερματισουν πρωτα τα παιδια να μας πουν την αποψη τους" και μετα περνουμε αποφαση.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
axel12p έγραψε:Χοντραδα η συμπεριφορά του Rossi, αλλά δε πιστεύω ότι θα γλίτωναν το ατύχημα έτσι που οδηγούσε ο Marquez. Μιλάμε για επαγγελματίες και παιδιαστικες συμπεριφορές τύπου Marquez δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να γίνονται δεκτές. Μια στροφή πριν το συμβάν τον κλείνει καθαρά,λες και είναι μόνος του στην πίστα, και νομίζω πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

τιποτα απο αυτα που εκανε ο μαρκ δεν ηταν παρανομο και που δεν εχει γινει απο ολους χιλιαδες φορες γιαυτο και δεν τιμωρουνται οι αναβατες.

υπαρχει διαφορα αναμεσα στο ανοιγω τη γραμμη μου, τον κλεινω κλπ και κοιταζω τον αλλο 2 φορες με κλειστο γαζι και τερμα αριστερα....
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#178678 Είδα τον αγώνα. Νομίζω ότι αυτό που κάνει ο MM είναι ξεκάθαρα: "Θα αφήσω τον ανταγωνιστή σου να περάσει και μετά θα σε πάω στο ένας εναντίον ενός για να σε νικήσω για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος." Εχω δηλαδη μια αμφιβολία για το ποιο είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Να χάσει ο Vale το πρωτάθλημα, ή να δείξει ότι δεν μπορεί να τον περάσει; Μικρή σημασία έχει, βέβαια. Ναι μεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί όπως γράφτηκε, αλλά είναι συμπεριφορά 10χρονου. Ο Rossi τσίμπησε και αντέδρασε. Για όσους λένε ότι έπρεπε να τον περάσει και να του ρίξει μισό λεπτό, έχω να πω ότι είτε δεν έχετε δει καθόλου το πρωτάθλημα, είτε απλά είπατε να γράψετε κάτι για να συζητάμε.

Κατα τ'αλλα και με βάση τα μαθηματικά, θα συμφωνήσω ότι ο Rossi μάλλον δεν έχει ελπίδες για πρωτάθλημα. Και να τονίσω ότι για Gibernau, Biaggi κλπ η διαφορά είναι οτι αυτοί πάλευαν μεταξύ τους για πρωτιά ή πρωτάθλημα. Ο άλλος πετάγεται σαν... μην πω επειδή ο "γέρος" τον άφησε χαζό σε δυο τρεις περιπτώσεις. Εδώ ο Lorenzo δεν κάνει έτσι, που θα ήταν ο μόνος που θα είχε αφορμή.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
NxOxT έγραψε:
axel12p έγραψε:Χοντραδα η συμπεριφορά του Rossi, αλλά δε πιστεύω ότι θα γλίτωναν το ατύχημα έτσι που οδηγούσε ο Marquez. Μιλάμε για επαγγελματίες και παιδιαστικες συμπεριφορές τύπου Marquez δε ξέρω κατά πόσο μπορούν να γίνονται δεκτές. Μια στροφή πριν το συμβάν τον κλείνει καθαρά,λες και είναι μόνος του στην πίστα, και νομίζω πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

τιποτα απο αυτα που εκανε ο μαρκ δεν ηταν παρανομο και που δεν εχει γινει απο ολους χιλιαδες φορες γιαυτο και δεν τιμωρουνται οι αναβατες.

υπαρχει διαφορα αναμεσα στο ανοιγω τη γραμμη μου, τον κλεινω κλπ και κοιταζω τον αλλο 2 φορες με κλειστο γαζι και τερμα αριστερα....

Κλείσιμο από κλείσιμο έχει διαφορά. Άλλο κλείσιμο κάνεις όταν σε νοιάζει να τερματίσεις σε όσο το δυνατό ψηλότερη θέση και άλλο ήταν αυτό του Marquez που δεν είχε τίποτα να χάσει, να μην πω ότι θα χαίρονταν αν είχαν ατύχημα με τον Rossi ώστε να μην τερματίσει. Το δεύτερο το θεωρώ καθαρά αντιαθλητικό και παιδιάστικο.
Τελευταία επεξεργασία από axel12p και 26 Οκτ 2015, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#178683 στον τελευταιο αγωνα τι θεσεις πρεπει να παρουν οι Ροσσι-Λορενζο για να βγουν πρωταθλητες?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#178694 :s_thumbsup ωραιος αγωνας θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#178710 Πλέον οι πιθανότητες είναι μηδαμινές.

Όπως και να έχει, με τον Μαρκέζ να είναι στην κοσμάρα του θα ήταν αδύνατο για τον Ρόσι να το σηκώσει. Γι' αυτό το λόγο λέω ότι εν τέλει έπραξε άριστα στη συνέντευξη τυπου.

Την ίδια ώρα ο Λορένθο έχει τόνους εμπιστοσύνης στον εαυτό του και παρακάλαγε για να πάρει μεγαλύτερη ποινή ο Ρόσι, χωρίς να αντιλαμβάνεται την καλή του τύχη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#178722 Ακριβώς. Αυτό που λες στην τελευταία παράγραφο μπορεί να είναι το σημαντικότερο. Αν ο γιατρός φτάσει γρήγορα τους πρώτους είναι ικανός να φάει τα μούτρα του μόνος του.
Ότι και να γίνει θα πέσουν πολλά γιούχα στο τέλος.

Από το Moto G