- 26 Οκτ 2015, 20:08
Είδα τον αγώνα. Νομίζω ότι αυτό που κάνει ο MM είναι ξεκάθαρα: "Θα αφήσω τον ανταγωνιστή σου να περάσει και μετά θα σε πάω στο ένας εναντίον ενός για να σε νικήσω για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος." Εχω δηλαδη μια αμφιβολία για το ποιο είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Να χάσει ο Vale το πρωτάθλημα, ή να δείξει ότι δεν μπορεί να τον περάσει; Μικρή σημασία έχει, βέβαια. Ναι μεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί όπως γράφτηκε, αλλά είναι συμπεριφορά 10χρονου. Ο Rossi τσίμπησε και αντέδρασε. Για όσους λένε ότι έπρεπε να τον περάσει και να του ρίξει μισό λεπτό, έχω να πω ότι είτε δεν έχετε δει καθόλου το πρωτάθλημα, είτε απλά είπατε να γράψετε κάτι για να συζητάμε.
Κατα τ'αλλα και με βάση τα μαθηματικά, θα συμφωνήσω ότι ο Rossi μάλλον δεν έχει ελπίδες για πρωτάθλημα. Και να τονίσω ότι για Gibernau, Biaggi κλπ η διαφορά είναι οτι αυτοί πάλευαν μεταξύ τους για πρωτιά ή πρωτάθλημα. Ο άλλος πετάγεται σαν... μην πω επειδή ο "γέρος" τον άφησε χαζό σε δυο τρεις περιπτώσεις. Εδώ ο Lorenzo δεν κάνει έτσι, που θα ήταν ο μόνος που θα είχε αφορμή.