MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#177922 το θεμα ειναι τωρα αν δεν φαει τιμωρια μετα στην ισπανια θα γινει ροντεο... κανονικα ριχνεις και στους δυο μαυρη σημαια και γεια σας.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#177923 Αφήνει τον JL να περάσει για πλάκα και μετά απλά μπλοκάρει τον Rossi. Την ίδια ώρα ο Petronas είναι φανερά ταχύτερος με ίδια μοτοσυκλέτα.

Εν τέλει, είχε 100% δίκιο ο γιατρός σε όσα είπε την Πέμπτη.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
dimviii έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Έκανε μεγάλη |λογοκρισία|, ομως αυτό που έκανε ο ΜΜ ήταν από τους μεγαλύτερους κ@λοπαιδισμους που έχω δει στα μηχανοκίνητα. Απαράδεκτος.....

ti εκανε ο Marquez?

O Marquez αφησε τον Lorenzo Να τον περασει και μετα πηγαινε τον ροσσι μια μου μια σου... το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι το εκανε επιτηδες. Ο ροσσι τον αφηνει να περασει, τον κοζαρει και τον ριχνει... το βλεπω απο στριμ αλλα φαινεται ναι πεχτηκε και κλοτσια στην ολη φαση αλλα η αναλυση ειναι ελεεινη οποτε δεν ειμαι σιγουρος.

οι αγωνοδηκες θα αποφασισουν μετα τον αγωνα.
Άβαταρ μέλους
By g8777

edit: Το κατεβασαν. Καθαρη κλωτσια τι να λεμε τωρα. Καλη μοντα οι Ισπανοι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#177930 ευχαριστω παιδες! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:
edit: Το κατεβασαν. Καθαρη κλωτσια τι να λεμε τωρα. Καλη μοντα οι Ισπανοι. :shifty:

εδω το δειχνει κανονικα το βιντεακι,και φαινεται να τον κλωτσαει(ψαχτε πριν 38 λεπτα για το βιντεακι)
https://twitter.com/MotoGP?lang=el
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#177936 flag to flag απο πεντροσα... μπραβο στην δημιουργικη μιζερια του σπορ.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#177937 O Pedrosa ήταν φανταστικός σήμερα, ούτε καν απειλήθηκε από τον Lorenzo. Ο άλλος..... απλά κακομαθημένο παιδάκι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#177938 Aμ τι τον περασες τον Βαλε; Παιδακι; 9 κατσαρολια εχει. Ο Σουμι του motogp δλδ :shifty: . Θα ρχεται τωρα το παιδακι με τις πανες να τον κοροιδευει στα μουτρα του; Τεσπα, καλοριζικο το νεο σερβιτσιο στην ποντικοφατσα.

Α, και που στε παιδια. 22/05/16 διαβαζω για αγωνα στο Μugello. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#177939 Ο Rossi κακώς έχασε την ψυχραιμία του, και αν κλώτσησε αυτός θα πρέπει να ακυρωθεί από τον αγώνα, απλά και καθαρά.

Αυτα που έκανε όμως ο άλλος 2 αγώνες τώρα ήταν απλά αχαρακτήριστα, και διαλύουν εντελώς καθε έννοια "racing etiquette".
Άβαταρ μέλους
By g8777
#177941 Αυτο μου εκανε και μενα εντυπωση στην αρχη. Ποσο ευκολα εχασε την ψυχραιμια του ο πιο εμπειρος οδηγος. Αλλα αμα γινεται της μοντας το καγκελο. ..
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#177942 Ο Ροσι σε μια στιγμη διεγραψε ολη την ιστορια του. Λυπαμαι που υπηρξα υποστηρικτης του απο την αρχη της καριερας του. Πρεπει να αποκλειστει, οχι μονο απο αυτον, αλλα και απο τον τελευταιο αγωνα, μην γινει καμια στραβη και το σηκωσει.
Ειναι αλλο πραγμα να οδηγεις επιθετικα ή και σκληρα, να πιεζεις, κλεινεις, ακομη και μπλοκαρεις τη γραμμη του αλλου και αλλο να τον κλωτσας και να τον ριχνεις. Μιλαμε για ποινικο αδικημα...
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#177943 παντος σε αυτο το βιντεο φαινεται ο μαρκεζ πρωτα να ακουμπαει με το κρανος του την ξυστρα στου ροσσι.

https://www.facebook.com/MotoGP/videos/ ... 520130769/

οτι και να εγινε και οι δυο ειναι απαραδεκτοι... τους πετας εξω γιατι πια ειναι επικινδυνοι. Το εχω πει και το πιστευω αντρες οι οδηγοι των GP δεν ητανε ποτε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#177945 εχεουν μαζευτει τωρα ολες τους στο race direction και ξεμαλιαζονται...
χαχαχαχαχααχχαχαχχααχχα