Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By lpat2001
#150629 Ειμαι εν οψει αγορας οικογενειακου all around.. .
ΧΡΗΣΗ: Πολη 70:% ταξιδι 25%χωματοδρομοι 5% κλπ, οποτε εχοντας καταληξει σε 2 επικρατεστερα θα ήθελα την γνωμη σας

(βενζινη 1.6 μιας και θα εχω αρκετη πολη για τα επομενα 2-3 χρόνια και δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στα ελληνικα βενζινδικα ακομη ωστε να παρω ντιζελ χωρια που εχω βαλει οριο τα 18-19000 ευρω)

MITSUBISHI ASX
Ιαπωνας
Πισω αναρτηση πολλπλων
Αποσταση απο εδαφος
Σωστή διασταση ελαστικων για ελλαδα
Φουλ εκδοση ξενον οροφη κλπ MY 2011 19300 euros.

Αλλα! :dizzy:

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ :s_devil :s_devil :s_devil :s_devil
Απροσωπο εσωτερικο
Αμαξι παλιας παραγωγης MY2011
Κακη πισω ορατοτητα

SUZUKI Scross
Καλη συμπεριφορα στον δρομο
Πολυ καλη περιμετρικη ορατοτητα
Ικανοποιητικος χωρος αποσκευων
Μπορει να φερει κανονικη ρεζερβα
Ομορφο εσωτερικο

ΑΛΛΑ

Χαμηλο
Άσχετη επιλογη διάστασης ελαστικων μη επαρκης για τις ελληνικες λακκουβες
Ημιακαμπτος πισω
Καπως δυσπεπτο σουλουπι
Ουγγρικο. ...

Θα ηθελα πολυ τις γνωμες σας!!
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#150631 Όταν λες My2011 εννοείς ότι είναι προ face-lift ή ότι έχει φτιαχτεί τότε;Γιατί ο Σαρακακης το έχει ξανακάνει το σκηνικό με το pajero pinin

.
Άβαταρ μέλους
By lpat2001
#150638 Ναι ειναι το pro facelift και ο πωλητης λεει κατασκευη μαρτιος 2012..

Νικο διαβασα το ποστ σου για την συμβιωση σου με το ASX και ηταν αιτια να ψαξω πιο πολυ το ASX. ..
το μονο μου θεμα ειναι ο θορυβος που χες σε ταξιδι....
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
lpat2001 έγραψε:Ναι ειναι το pro facelift και ο πωλητης λεει κατασκευη μαρτιος 2012..

Νικο διαβασα το ποστ σου για την συμβιωση σου με το ASX και ηταν αιτια να ψαξω πιο πολυ το ASX. ..
το μονο μου θεμα ειναι ο θορυβος που χες σε ταξιδι....

Ειναι λιγο φασαριοζικο, αλλα συνηθίζεις.

Off road δε παίζεται!! Απίστευτη άνεση.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#150654 Εγώ πάντως αυτοκίνητο που είναι 3,5 χρόνια παρκαρισμένο, πιθανότατα σε κάποια αλανα,δεν θα το αγοραζα.Το s cross πόσο βγαίνει ?Έχεις οδηγήσει κανένα από τα 2;

.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#150723 Εξαρταται και απο την τιμη. Αν ειναι σε στεγασμενο χωρο ειναι οκ. Καλο να το δεις πριν παραλαβεις.
Άβαταρ μέλους
By lpat2001
#150734 Το vitara ειναι 1000 ευρω ακριβοτερο απο το scross κι επι του παροντος δεν υπαρχουν προσφορες γι αυτο...ειναι και λιγο πιο φτωχο οποτε ερχετσι τριτο....ασε που το εκανα τεστ και ηταν γεματο τριγμους!
Εχω οδηγησει κσι τα δυο με το scross να ειναι πιο αμεσο οδηγικα αλλα ηταν σκληρο,σκληρο και κοπσναγε καπως αρα αν το παρω παω αμεσα για αλλαγη διαστασης ελαστικων...
Στο asx η αισθηση ηταν πιο τζιποειδης κι απομακρο σε θεμα χειρισμου αλλα ανετο και πιο γεροδεμενο σαν γενικη εντυπωση!
Η αληθεια ειναι πως η μακρα αποθηκευση με προβληματιζει αλλα μου κανουν αλλαγη ελαστικων, λαδιων και μπαταριας στην τιμη αυτη....επισης ο πωλητης διατεινεται πως οι χωροι τους ηταν στεγασμενοι αλλα δεν το πιστευω!! Τι προβλήματα λετε να εχω από τα 3 χρονια αποθηκευσης?εννοειται πως η εγγυηση ξεκιναει με την αγορα του...

Οι τιμες για 1.6 βενζινη ειναι

Scross 4x4 19400 (συστημα εισοδου χωρις κλειδι)
Asx 4x2 19300 (οροφη και ξενον)
Κατα τα αλλα με ιδιο περιπου εξοπλισμο
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
#150736 Κανενα κατεμε.Αφου αλλαζουν και τα ελαστικα εισαι οκ.
Το ιδιο εκανα και εγω με το πινακιδωμενο Punto που καθοταν 1,5χρονο.(αγορα απο Σαρακακη επισης)
Μεχρι σημερα εχει κανει 25.000χλμ με κανενα θεμα.
Προχωρα αφοβα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#150741 Ενα ερωτημα είναι πόσο χρειάζεσαι/θες το 4x4 αφού γράφεις ότι στην ίδια τιμή το ενα είναι τετρακίνητο το αλλο όχι.Απο εκεί και πέρα διαλέγεις αυτο που κάνει περισσότερο κλικ σε εσένα και φυσικά στη σύζυγο/σύντροφο...

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#150743 Ο χώρος αποσκευών του ASX είναι μεγαλύτερος από το scross.

Έχε το υπόψη σου. :iconcool:

Εφόσον σου δίνουν καινούριο αυτοκίνητο, μην σε απασχολεί. Λες και δε κάθονται τα αυτοκίνητα απούλητα στο lot, δε παθαίνουν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By lpat2001
#150744 Η συζυξ ειναι οκ και με τα 2...η 4κινηση ειναι απλα μια αισθηση ασφαλειας και μονο μιας και μενω αθηνα και δεν ειμαι φαν του χιονιου...εξαλλου εχοντας ως τωρα ιμπρεζα κι κασκαι, αμφοτερα 4χ4, ποτε δεν εκανα χρηση της 4 κινησης ουσιαστική αλλα μονο για διαδκεδαση και δοκιμη...βεβαια οι καιροι αλλαξαν κι όλα τιθενται υπο το πρισμα οικονομιας και value for money....
Άβαταρ μέλους
By lpat2001
Nikos! έγραψε:Ο χώρος αποσκευών του ASX είναι μεγαλύτερος από το scross.

Νικο επειδη εχω μια παραξενια και θελω παντα να εχω κανονικη ρεζερβα, στο asx μπαινει με σημαντικη μειωση του χωρου οποτε παω στα 390 λιτρα! Στο κροςς εχει χωρο απο την μανα του κατω απο το πρωτο επιπεδο του χωρου αποσκευων..ετσι το σκορ γινεται 390<430 (scross)

Παντως η καρδια μου λεει asx μιας κι εχω μια παθολογικη ροπη στο made in japan, εστω κι αν φανταζει ως ιδεοληψια στην συγχρονη ρομποτικη αυτοκινητοβιομηχανια !
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
lpat2001 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ο χώρος αποσκευών του ASX είναι μεγαλύτερος από το scross.

Νικο επειδη εχω μια παραξενια και θελω παντα να εχω κανονικη ρεζερβα, στο asx μπαινει με σημαντικη μειωση του χωρου οποτε παω στα 390 λιτρα! Στο κροςς εχει χωρο απο την μανα του κατω απο το πρωτο επιπεδο του χωρου αποσκευων..ετσι το σκορ γινεται 390<430 (scross)

Παντως η καρδια μου λεει asx μιας κι εχω μια παθολογικη ροπη στο made in japan, εστω κι αν φανταζει ως ιδεοληψια στην συγχρονη ρομποτικη αυτοκινητοβιομηχανια !

To ASX έχει ήδη έναν χώρο κάτω από το πατάκι του πορτ-μπαγκαζ για ρεζερβα...απλά έχει το κιτ. Προφανώς βγαίνει αυτό και μπαίνει ρεζερβα. Εκεί ούτως ή άλλως δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τίποτα γιατί είναι πολύ στενός και περίεργα διαμορφωμένος.

Ο κύριος χώρος αποσκευών δε νομίζω ότι θα επηρεαστεί. Ποιός σου είπε ότι μειώνεται τόσο ο χώρος αποσκευών?