(Η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια, μην ασχοληθούμε με αυτό παρακαλώ, δεν είναι καθοριστικό για την απόφασή του)

, τότε αν το ψάξουμε περισσότερο μιλάμε για τρεις διαφορετικές υλοποιήσεις/κατευθύνσεις:
red_monster έγραψε:καμία σχέση η συναρμογή των υλικών μεταξύ κουπρα και α3...

The Ace έγραψε:Αν τα παραπάνω δεν φτάνουν, τότε ένα ακόμα κριτήριο είναι το vfm, όπου το Cupra παίζει μόνο του, αφού στη τιμή έχεις τα πάντα, ενώ στα άλλα δύο τα extras μπορεί να σε πάνε 50% (ισχύει σίγουρα για το Α3 που το έχω ψάξει παραπάνω).

Nikos! έγραψε:Εννοείται τη μπέμπα...σε estoril blue![]()

Anonymous Founder έγραψε:Θα έπαιρνα την BMW, αλλά θα περίμενα το facelift. Δεν θα σκεφτόμουν καν το Cupra, ενώ κάποιος συμβιβασμός θα ήταν το Α3 (όχι και τόσο σπορ, αλλά ωραίο αυτοκίνητο γενικώς).
![]()
Την BMW εννοείται αυτόματη, ούτε που θα κοιτούσα το χειροκίνητο (που γενικώς είναι αρκετά σκληρό στις BMW λόγω πίσω κίνησης και χαμηλό μοχλού), άσε που είναι 8άρι, και με μετατροπέα ροπής, ό,τι καλύτερο σε επιδόσεις, οικονομία, αξιοπιστία, σε αντίθεση με τα DSG του VAG.
![]()
Επίσης, υπάρχει και η λύση της 116i που έχει ουσιαστικά το ίδιο μοτέρ αν θέλει να ρίξει λίγο την τιμή σε σχέση με την 118i.

Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω οδηγήσει την 116i με το αυτόματο. Οι επιδόσεις της ήταν ελαφρά χειρότερες από την δική μου με τους 170 ίππους προηγούμενης γενιάς και χειροκίνητη, που τις θεωρώ επαρκέστατες για τέτοια χρήση που λες. Θα την αγόραζα άφοβα κι αν τελικά δεν μου έφταναν τα άλογα, θα πήγαινα για ένα πρόγραμμα (εγώ μάλλον όχι, απλώς το λέω σαν λύση).
Εννοείται πως κάθε κιβώτιο με μετατροπέα ροπής θα κάψει παραπάνω (στην πόλη, στο ταξίδι εκμηδενίζεται η διαφορά) και από χειροκίνητο και από DSG. Αλλά θα είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Από το DSG θα προτιμούσα λοιπόν την λύση της BMW, γιατί τα DSG έχουν τεράστιο πρόβλημα με την αξιοπιστία τους. Εγώ τα εκθείαζα κάποτε όταν είχαν βγει, τώρα όμως που σχεδόν όποιος ξέρω, έχει αλλάξει είτε στην εγγύηση είτε εκτός είτε συμπλέκτες είτε μεκακρόνικ, είτε και τα δύο, δεν γίνεται να τα προτείνουμε. Εκτός αν τα δίνει το VAG με 10ετή εγγύηση, τότε είμαι μέσα κι εγώ.
Εγώ θα πρότεινα την ακριβώς την 118i auto facelift, αυτοκίνητο που θα το χαρεί με το παραπάνω ο ιδιοκτήτης του και θα το πουλήσει πανεύκολα όποτε θέλει.

Goldmund έγραψε:Νίκο η συγκεκριμένη μπέμπα είναι το λιγότερο άχαρη και σχεδιαστικά μια φλόμπα και μισή κατά κοινή ομολογία μεταξύ των ίδιων των σχεδιαστών της BMW... Αν βγει το facelift και το προλάβουμε, σκεφτόμασταν. Το παραπάνω, σε ότι χρώμα και να το βάλεις, δεν βλέπεται!
).https://i.ibb.co/67c5PvjZ/e078736b6ef[…]
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]