Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By johnkyr
#8375 Το "πλοίο", volvo V50 1.8, μετά από 6 χρόνια και 120.000 έφυγε ..... πάμε για άλλο καινούριο/ελαφρ.μτχ με τις παρακάτω προτεραιότητες:

1. επιδόσεις οδ/συμπεριφορά
2. κατανάλωση / φόροι
3. παθητική ασφάλεια
4. αξιοπιστία
5. ποιότητα κατασκευής /κύλισης
6. χώροι (1 παιδί 5 ετών)

Ταβάνι οικονομικό τα 30Κ, άντε βαριά τα 35Κ, χωρίς όμως να πρέπει απαραίτητα να το φτάσω, δηλαδή όσο περνάμε τα 20Κ€ για να το κάνω θα πρέπει να καλύπτει πολύ, κάποιο από τα "θέλω μου" . Κάθε χρόνο πλέον, κάνω 25.000+xlm, νέα μάκρη Διόνυσος - Αθήνα +2/3 μεγάλα ταξίδια. Από το μυαλό μου περνάνε τα παρακάτω και το καθένα μου κάνει "κλικ" για τους λόγους του... "σειρά που τα γράφω είναι τυχαία"

bmw 116d-120d / 116i-118i
Volvo V40 VEA D4 (191hp 84gr Co2)
Ford fiesta ST
Renault magane diesel 1.6 130Hp (είναι όμως παλιό μοντέλο)
Renault Clio 1.5dci, το μόνο που μου κάνει κλικ στα -20Κ€ (έχει όμως 5ρι και δεν του έχουν βάλει το μοτέρ μόνο με τα 90Ηp)
VW golf TGI / GTE

ΑΛΛΟ, ΠΟΙΟ ;

και μετά παίρνω ανάποδες και λέω Μτχ ClioRSIII / Megane RSII και τα ρέστα φόροι/βεζίνες

γιατρέ είναι βαριά η περίπτωση μου ....
Άβαταρ μέλους
By makrimanolis
#8385 παλι καλα που δεν εβαλες τον τιτλο premium χαχαχαχα
εγω θα ελεγα το βολβο γιατι θα εχεις κ το συνεργειο σου αν ησουν ευχαριστημενος
το μοτερ αξιοπιστο volvo
εγω το βλεπω πολυ ομορφο!
αποριπτο το golf γιατι προσοπικα δεν γουσταρω τους γερμανους και τα μοτερ τους που δουλευουν σαν τραχτερ
συμπαθητικο και το 116-118
το merc a class?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#8390 Θα συμφωνησω με ποπ, αλλα θα κοιταγα και το S60. Το V40 εχει πολυ μικρο πορτμπαγκαζ και εχεις καλομαθει με το V50.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#8398 απο την στιγμη που μπορει να παρει 3αρα, δεν υπαρχει λογος για S60 (oχι οτι δεν ειναι φανταστικο αυτοκινητο)
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
#8434 - Από bmw 116d-120d / 116i-118i ξεχνάς τα 3 πρώτα αν θες επιδόσεις.
- Volvo V40 VEA D4 πιστεύω ότι πρέπει να είναι εξαιρετικό αν και συμφωνώ ότι θα είναι πολύ καλύτερο με το 8άρι. Μόνη ένσταση η κοροιδία του να δίνεις σε φόρο όσα θα γλιτώνεις από καύσιμο. Aν θες να πας προς τα εκεί ΜΗΝ κάνεις td το D2 θα απογοητευτείς από τον κινητήρα (εκτός αν πας για να δεις γενικά το V40). Επίσης ... μια χαρά πορτμπαγκαζ έχει, έχω βαρεθεί να το γράφω και να το ξαναγράφω :s_mad
- Ford fiesta ST μικρό αλλά πιθανότατα το πιο fun to drive από όλα τα υπόλοιπα
- VW golf TGI / GTE, αν δεν σε πειράζει να δίνεις κάνα 700άρι κάθε χριστούγεννα και εάν βλέπεις και μεταχειρισμένα, κάνεις έναν αναγραμματισμό στα 2 πρώτα γράμματα του πρώτου, βρίσκεις ένα 6άρι με πολλά καλούδια επάνω και καθάρισες :roll:

Πολύ όμορφη η Mercedes αλλά για να την πάρεις όπως αυτή της φωτογραφίας ξεφεύγεις ΠΟΛΥ πάνω από το 30αρι.

Μιά χαρά χώρους έχουν όλα όσα έγραψες και για 2 παιδιά, εκτός αν κάνεις μετακόμιση κάθε φορά που πας μια εκδρομή ή διακοπές....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#8450 Το Fiesta st για οικογένεια? Πρέπει να σαι μεγαλος φαν του Φιεστα για να το τολμήσεις!!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#8458 Σωστά, άσε που με τρία συν άτομα πάνω θα σε πατάει κ ο προλαλήσας
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#8498 _

Σύμφωνα με τα:
1. επιδόσεις οδ/συμπεριφορά
2. κατανάλωση / φόροι
3. παθητική ασφάλεια
4. αξιοπιστία
5. ποιότητα κατασκευής /κύλισης
6. χώροι (1 παιδί 5 ετών)

Ταβάνι οικονομικό τα 30Κ, άντε βαριά τα 35Κ, χωρίς όμως να πρέπει απαραίτητα να το φτάσω, δηλαδή όσο περνάμε τα 20Κ€ για να το κάνω θα πρέπει να καλύπτει πολύ, κάποιο από τα "θέλω μου" . Κάθε χρόνο πλέον, κάνω 25.000+xlm, νέα μάκρη Διόνυσος - Αθήνα +2/3 μεγάλα ταξίδια.

και τα:

Από το μυαλό μου περνάνε τα παρακάτω και το καθένα μου κάνει "κλικ" για τους λόγους του... "σειρά που τα γράφω είναι τυχαία"

bmw 116d-120d / 116i-118i
Volvo V40 VEA D4 (191hp 84gr Co2)
Ford fiesta ST
Renault magane diesel 1.6 130Hp (είναι όμως παλιό μοντέλο)
Renault Clio 1.5dci, το μόνο που μου κάνει κλικ στα -20Κ€ (έχει όμως 5ρι και δεν του έχουν βάλει το μοτέρ μόνο με τα 90Ηp)
VW golf TGI / GTE

Θα απέρριπτα τα BMW 1, Ford Fiesta, Renault Clio.

Χωρίς να έχω άποψη για την οδική συμπεριφορά και την αξιοπιστία (πέραν των όσων ακούγονται για όλες τις μάρκες/μοντέλα), και σύμφωνα με τους καταλόγους θα κοιτούσα:

*Να σημειώσω ότι θα κοιτούσα μόνο καινούριο.

• Audi A3 Sportback ή Sport Sedan.
  • Citroen DS4
  • Opel Insignia Sports Tourer/4d-5d
  • Renault Captur (ίσως και όχι λόγω της χαμηλής ιπποδύναμης)
  • Seat Leon
  • VW Golf
  • VW Passat
  • Volvo V40
  • Volvo S60
  • Volvo V60
Άβαταρ μέλους
By johnkyr
Νίκος Παππάς έγραψε:Θα συμφωνησω με ποπ, αλλα θα κοιταγα και το S60. Το V40 εχει πολυ μικρο πορτμπαγκαζ και εχεις καλομαθει με το V50.

πρώτες οπτικές εντυπώσεις ....

ο χώρος μέσα που μπήκα, το μέγεθος του μπροστινού παρπρίζ ειδικά, μου φαίνεται πολύ μικρό στο V40 ..... αντίθετα το S60 με χαλάει κάπως το facefilt που του κάνανε μπροστά .....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#8652 τζον.

ακομα καλυτερα :

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5350307/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5315672/

ιδιο αυτοκινητο, παρε τηλεφωνο τον βασιλακο, καντον ενα οφφερ και παρτο.

με τα ρεστα , κοντα 20 . 000 πληρωνε τον φορο, στα @@ σου.