- 28 Σεπ 2015, 16:16
IKE έγραψε:Αμάξι για κοπέλα, κυβικά το πολύ 1600, απαραίτητα αερόσακο/abs και ίσως καλό να είναι και αυτόματο.
Χρήση 99% μέσα σε πόλη.
Παίδες τι προτείνετε?
Αν το αυτόματο είναι απαραίτητο τότε να αποφύγει τα ρομποτικά και να επιλέξει κάποιο συμβατικό.
Τα τελευταία 15 σχεδόν χρόνια έχω εμπειρία και από τα μεν και από τα δε. Θεωρώ μια πολύ πιθανή αιτία για να πουλήσει κάποιος το αμάξι του, ειδικά σε αυτή την κατηγορία, το πρόβλημα στο συμπλέκτη του ρομποτικού κιβωτίου (το οποίο αν είναι στην αρχή στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να το ζεστάνεις για να το δεις), ενώ ένα συμβατικό συνήθως ξεπερνά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Αν δεν την πειράζει να σκάσει, βέβαια, ένα καλό ποσό με το καλημέρα και να το μαζέψει, ας κοιτάξει ό,τι θέλει (εγώ δε θα το θεωρούσα επιλογή, ωστόσο).
Φυσικά, από τη στιγμή που περιορίζεται στα κυβικά είναι προφανές ότι θα είναι πάναργο αλλά από τη στιγμή που γράφεις χρήση κατά 99% στην πόλη, δεν έχει και πολλή σημασία.
Η δική μου πρόταση είναι κάτι τέτοιο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6860527/αν μπορείς να της κάνεις εσύ το παζάρι και να το ρίξεις λίγο.
.. ___
../ ___ \
(O\ | /O)