Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NiTse έγραψε:Ο Νίκος από τότε που πηρε το εβο τελειώνει σχεδον καθε post με χαχα. :metalo: το rs τελειο ειδα σημερα ενα στη κοζανη σαν να βγηκε πρωτη μέρα απο το εργοστάσιο ήταν :yahoo:

Και αυτό είναι ακριβώς όπως λες. Λες και βγήκε από το εργοστάσιο. Το διατηρεί σε απίστευτη κατάσταση.

Όντως από τότε που πήρα το έβο χαίρομαι περισσότερο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#469572 Νίκο να καταχραστώ το τόπικ σου μιας και είμαι σχεδόν στην ίδια φάση με εσένα.
Μετά τις συμβουλές σου καθώς και του Dimviii, μπήκα σε διάφορα φόρα ψάχνωντας περισσότερα για το Μ3 και είδα πως ακόμα κι αυτοί που το έχουν ή είχαν παροτρύνουν όσους ψάχνουν να κοιτάξουν για κάτι άλλο.......Πλέον έχουν παλιώσει αρκετά τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε συνδιασμό με την ευαίσθητη αξιοπιστία κάποιοι τα δίνουν για να αποφύγουν ακριβές βλάβες.
Επίσης τα μέταλλα τα αλλάζουν σαν αναλώσιμα κάθε 60-80Κ κμ, που ΟΚ είναι πολλά τα κμ, αλλά δεν παύουν να τα θεωρούν αναλώσιμα......Επίσης δεδομένη θεωρούν και την αστοχία του SMG είτε με κάποια βασική βλάβη των 600 ευρώ, είτε με κάποια αντλία της τάξης των 2Κ ευρώ.
Όσο κι αν μου αρέσει δεν έχω καμία όρεξη να μπλέξω τελικά και ίσως κάποια στιγμη δοκιμάσω ένα Xάρι SST κι εγώ ( το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι πως το S μου αρέσει αν΄τιστοιχα πολύ κι αισθάνομαι πως είναι αμάξι που δεν το ξαναβρίσκεις στο μέλλον).

Χρήστος
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Miatakias έγραψε:Νίκο να καταχραστώ το τόπικ σου μιας και είμαι σχεδόν στην ίδια φάση με εσένα.
Μετά τις συμβουλές σου καθώς και του Dimviii, μπήκα σε διάφορα φόρα ψάχνωντας περισσότερα για το Μ3 και είδα πως ακόμα κι αυτοί που το έχουν ή είχαν παροτρύνουν όσους ψάχνουν να κοιτάξουν για κάτι άλλο.......Πλέον έχουν παλιώσει αρκετά τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε συνδιασμό με την ευαίσθητη αξιοπιστία κάποιοι τα δίνουν για να αποφύγουν ακριβές βλάβες.
Επίσης τα μέταλλα τα αλλάζουν σαν αναλώσιμα κάθε 60-80Κ κμ, που ΟΚ είναι πολλά τα κμ, αλλά δεν παύουν να τα θεωρούν αναλώσιμα......Επίσης δεδομένη θεωρούν και την αστοχία του SMG είτε με κάποια βασική βλάβη των 600 ευρώ, είτε με κάποια αντλία της τάξης των 2Κ ευρώ.
Όσο κι αν μου αρέσει δεν έχω καμία όρεξη να μπλέξω τελικά και ίσως κάποια στιγμη δοκιμάσω ένα Xάρι SST κι εγώ ( το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι πως το S μου αρέσει αν΄τιστοιχα πολύ κι αισθάνομαι πως είναι αμάξι που δεν το ξαναβρίσκεις στο μέλλον).

Χρήστος

Ένα ακόμα πρόβλημα με τα Μ3 είναι ότι αν δεν είσαι 1000% σίγουρος για το αυτοκίνητο, αν δεν είναι δηλαδή ελληνικό ή/και δικού σου ανθρώπου πολύ πιθανόν να έχει πολλαπλάσια χιλιόμετρα. Όταν έψαχνα είχα βρει ένα με γυρισμένα και το είχα παρατήσει. Οπότε σοφά το αφήνεις.

Οπότε αγαπητέ Χρήστο, την επόμενη φορά είσαι ευπρόσδεκτος για βόλτα για να το δεις, εφόσον το σκέφτεσαι σοβαρά.

Ξεκινάς να ψάχνεις και εδώ είμαστε.

Όντως αυτοκίνητο σαν το S δε θα ξαναβρεθεί στο μέλλον, αλλά νομίζω το ίδιο ισχύει και για όλα τα εβο, το καθένα για τον δικό του λόγο και με τον δικό του χαρακτήρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Miatakias έγραψε:Όσο κι αν μου αρέσει δεν έχω καμία όρεξη να μπλέξω τελικά και ίσως κάποια στιγμη δοκιμάσω ένα Xάρι SST κι εγώ ( το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι πως το S μου αρέσει αν΄τιστοιχα πολύ κι αισθάνομαι πως είναι αμάξι που δεν το ξαναβρίσκεις στο μέλλον).

Χρήστος

κρατα το σ2κ,εισαι μικρος ακομα,τα κανει ολα αυτα που σε ενδιαφερουν πολυ καλα.Το Χαρι σσ/τ ειναι για αργοτερα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#469586 Πολλά αυτοκίνητα όταν τα δίνουμε ως ιδιοκτήτες αισθανόμαστε .... πως δε θα ξαναβρούμε άλλο αντίστοιχο στο μέλλον ....

Δύσκολος ο αποχωρισμός .
Κάποια στιγμή πας για αλλα όμως !

Το Μ3 καμπριο δε θα το συνιστούσα για πιστα . Το coupe ειναι αλλιώς . Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις κ να μάθεις διαφορά στο bmwfans.gr .
Ναι βγάζει προβλήματα , ναι θελει Καλη συντήρηση , ναι ειναι βαρύ ... αλλα ειναι απολαυστικό κ ίσως πιο mature απο s2000 .
Εχεις ενα πολύ καλό αυτοκινητο ! Ειναι απο αυτά που ήθελα , αλλα τελικά δεν πέρασαν απο τα χέρια μου ! Να το χαίρεσαι , κ με το καλό να δοκιμάσεις οτι άλλο ονειρεύεσαι .
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#469589 Δίκιο έχεις σε όλα όσα γράφεις.
Εκτός απρόοπτου (Μ3 μάνιουαλ με λίγα ΚΜ) το πρότζεκτ Μ3 πάει στην άκρη.
Το Σ μόλις έκλεισε χρόνο μαζί μου κι εχει πολλά να μου δώσει ακόμα, αλλά κάποια αυτοκίνητα που τα έχουμε αποθυμένο πάντα θα μας φέρνουν σε τέτοια θέση .
Μήπως να ακολουθήσω το δρόμο που χάραξες και να δώσω το Τζαζ της συζήγου για Έβο;
Πώληση του εταιρικού είναι λόγος απόλυσης; Χαχαχ

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469593 Να πούμε εδώ ότι λέγοντας απλά "Μ3" δεν λέμε τίποτα. Ποιο Μ3; Δεν έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους οι διάφορε γενιές. Μια Ε92 για παράδειγμα θα την έπαιρνα ανετότατα!!!
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Να πούμε εδώ ότι λέγοντας απλά "Μ3" δεν λέμε τίποτα. Ποιο Μ3; Δεν έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους οι διάφορε γενιές. Μια Ε92 για παράδειγμα θα την έπαιρνα ανετότατα!!!

Σε Ε46 κατάλαβα οτι αναφερόταν ....

Βέβαια τα Ε92 ... αν σπάσουν ( που σπάνε ) ... θέλουν μια περιουσία !
Ειχα πάει να αγοράσω ενα κάποτε στα 29000 ευρώ κ μου έδειξαν τιμολόγιο αλλαγής μοτέρ στα 32000 ευρώ μαζί με εργασία ... έφυγα τρέχοντας χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469598 Αν σπάσει ένας V8 την κάτσαμε την βάρκα, εννοείται αυτό. Απλά οι V8 δεν ήταν τόσο επιρρεπείς όσο οι Ι6 της Ε46. Πολύ ανώτερο αυτοκίνητο όμως η 90-92 σε σχέση με την 46.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:Να πούμε εδώ ότι λέγοντας απλά "Μ3" δεν λέμε τίποτα. Ποιο Μ3; Δεν έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους οι διάφορε γενιές. Μια Ε92 για παράδειγμα θα την έπαιρνα ανετότατα!!!

Και αυτές είχαν θέμα με τα μέταλλα και μάλιστα οι πρώτες είχαν θέμα και με λίπανση.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
vagmag έγραψε:

Σε Ε46 κατάλαβα οτι αναφερόταν ....

Βέβαια τα Ε92 ... αν σπάσουν ( που σπάνε ) ... θέλουν μια περιουσία !
Ειχα πάει να αγοράσω ενα κάποτε στα 29000 ευρώ κ μου έδειξαν τιμολόγιο αλλαγής μοτέρ στα 32000 ευρώ μαζί με εργασία ... έφυγα τρέχοντας χαχαχαχα

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Αν σπάσει ένας V8 την κάτσαμε την βάρκα, εννοείται αυτό. Απλά οι V8 δεν ήταν τόσο επιρρεπείς όσο οι Ι6 της Ε46. Πολύ ανώτερο αυτοκίνητο όμως η 90-92 σε σχέση με την 46.

Πολύ ανώτερο είναι !
Πολύ καλύτερο το θεωρώ !
Αλλα είναι πιο επιρρεπείς σε σπάσιμο απο οτι η Ε46 .... η Ε46 απλά έβγαζε κ αλλα θεματάκια πιο χαζά ...
γράψε rod bearing issues e92 m3 .... αλλα horror stories !

Λίγο offtopic .... sorry .
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#469604 Για E46 έλεγα, οι 90/92 είναι ακόμα μεγαλύτερες/βαριές, επίσης με θεματάκια αξιοπιστίας διαβάζω ( έστω και λιγότερα).
Πλέον κάποια 46άρια έχουν ίδιες τιμές με τα φθηνά V8 και μόνο τυχαίο δε μπορεί να είναι