Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#469335 Οι κακές παρέες...

Ότι θα ανοίγαμε με μπατσικο και θα πηγαίναμε λιμανακια τάπα παρέα, δε το περίμενα ποτέ! Απίστευτο. Χαχα.

Θα γράψω αργότερα για το σκηνικό. Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#469339 ω ρε μανα μου, πολεμος θα εγινε!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:ω ρε μανα μου, πολεμος θα εγινε!! :metalo:

Ήταν φανταστικά!

Ένα πράγμα θα σου πω. Έκαψα 50 ευρώ βενζίνη σε ένα 2ωρο, πάνω κάτω.

Απίστευτα. Έχω και βιντεακι για αργότερα και με το μπατσικο.

Τι φάση?!

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:

Τι φάση?!

να προσεχεις σε κατι τετοιες φασεις,δεν ειναι λιγες οι φορες που το εχουν κανει επιτηδες για να σε σταματησουν μετα, και να στα παρουν ολα.Προσοχη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Τι φάση?!

να προσεχεις σε κατι τετοιες φασεις,δεν ειναι λιγες οι φορες που το εχουν κανει επιτηδες για να σε σταματησουν μετα, και να στα παρουν ολα.Προσοχη.

Έρχεται πίσω μου στο Εν πλω και κάνω άκρη. Περνάει. Τον αφήνω. Στις πρώτες στροφές, τον πλησιάζω. Κάθεται δεξιά, περνάω με 60κμ που είναι το όριο και κάθομαι δεξιά.

Βγαιξει αριστερη. Έρχεται δίπλα μου και μου κάνει νόημα, δε κάνω τίποτα. Έρχεται δίπλα μου παλι και φωνάζει αντε πάμε, άνοιξε πάτα το.

Ε και πήγαμε τάπα.

Αλλά ναι, αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Αυτό που λες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Nikos! έγραψε:Έκαψα 50 ευρώ βενζίνη σε ένα 2ωρο, πάνω κάτω.

Υπάρχει λύση...εχει κάτι ωραία σπίτια γλυφαδα/βούλα...θα βγάζεις 3ωρο με το 50ρικο!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Τι φάση?!

Το έκαναν πολύ συχνά αυτό παλιά, ειδικά η Σ!
Βέβαια αν σε παροτρύνουν και είναι όχημα με διακριτικά δε νομίζω να σταθεί ο λόγος τους στο δικαστήριο, ειδικά αν καταθέσεις έγκλιση για πρόκληση.
Προσωπικά θυμάμαι σκηνικό που περιπολικό πήγαινε χωρίς φάρους-σειρήνες με 170 προς Χαλκιδική και το πήρα από πίσω γιατί βιαζόμουν και ήθελα να μου ανοίγει δρόμο. Ε δεν είπαν τίποτα οι άνθρωποι... :lol:

Με Ferrari μερικοί Ζητάδες έκλεισαν κεντρικό δρόμο της πόλης για να γίνει εκκίνηση με launch control και άντε να τους πεις όχι... :innocent: Βάρεσαν όλοι οι συναγερμοί αυτοκινήτων από τον ήχο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#469437 Νίκο γράφε και ανέβαζε να γουστάρουμε κι εμείς με τα ταπεινά μας ταπεRικα... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
MIXOStsi έγραψε:Νίκο γράφε και ανέβαζε να γουστάρουμε κι εμείς με τα ταπεινά μας ταπεRικα... :metalo:

Ντάξει, σούπερ το ταπερ! Πήγαινε πάρα πολύ καλά. Μου έκανε εντύπωση!

Είμαστε ωραία παρέα και με τα παιδιά ρίχνουμε πολύ γέλιο και μια στο τόσο αν προλαβαίνουμε πάμε βολτουλες. Τόσο το MK I RS όσο το ταπερ είναι διαχρονικά fwd νομίζω.

Ετοιμάζω βίντεο από κάποια περάσματα χθες με το εβο, ειδικά το τελευταίο ήταν φανταστικό, όσοι θέλουν να κάνουν subscribe :shifty:

Μάλλον το κομμάτι με το μπατσικο όμως θα το αφήσω εκτός

< >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#469531 Ο Νίκος από τότε που πηρε το εβο τελειώνει σχεδον καθε post με χαχα. :metalo: το rs τελειο ειδα σημερα ενα στη κοζανη σαν να βγηκε πρωτη μέρα απο το εργοστάσιο ήταν :yahoo: