Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#730081 Αν έχεις δίκιο τότε εγώ είμαι ο Βάτανεν .
145 ήταν μετρημένη η τελική από τους 4Τ , sorry. Ας πούμε οτι το δικό μου έτυχε να έχει 2 άλογα παραπάνω και πήγαινε 147 , κάπου 160 στο κοντερ σε ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#730090 Ευχαριστω σας για το τρολαρισμα, κι ελεγα δεν θα προταθει RX-8; :lol: :lol: η και πισωκουνα 316; :lol:

Επισης ας αφησουμε τα Matiz να πεθανουν ησυχα. Αθλιο αυτοκινητο ηταν και τωρα που γερασε αθλιοτερο εγινε. Σορι mousatos αλλα εσυ δεν ελεγες οτι οι αναρτησεις του Yaris ηταν σκληρες; :s_dunno

Αυτο πως σας φαινεται;
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... space-star

δεν εχω ιδεα απο ποια συνεργασια ειναι κι αν εβγαλε θεματα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#730092 Αυτό το μοντέλο της Mitsubishi είναι εξαιρετικά ανθεκτικό από ένα που γνωρίζω το οποίο είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πάρα πολύ...
Το συγκεκριμένο είναι του 2003 με 100.000χλμ μόνο;
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Όπως επίσης ενδεικτικά

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316043828-suzuki-ignis

O αδερφός μου είχε ένα ignis της επόμενης γενιάς. Το αμάξι είναι απλά τραγικό, τενεκές από τους λίγους, ΑΛΛΑ για χρήση πόλης εξαιρετικό. Και απ' όσο ξέρω αξιόπιστο, εφόσον αλλάζεις λάδια στον συνεκτικό συμπλέκτη κάθε 60Κ χλμ. Προσωπικά θα το έπαιρνα άνετα για τέτοια χρήση.

Το βασικό του μειονέκτημα για μένα είναι πως το κλέβουν... Του αδερφού μου (μένει Αθήνα) του το κλέψανε και ξαναβρήκε ίδιο και του το ξανάκλεψαν... :lol: μέσα σε 8 μήνες...

edit: Για το μιστουμπίς' το Space Star κι εγώ συμφωνώ, έβγαινε και σε 1,3. Έχει και μεγάλους χώρους.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#730097 Μάρκο, μα αυτά τ' αμάξια για τέτοιους σκοπούς πάνω κάτω φτιάχνονται. Η ελ πραγματικότητα όμως, συχνά αναγκάζει κόσμο να τα έχει ως μοναδικά, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη όμως.
Για το άτος ή οποιοδήποτε άτος, για αυτό ακριβώς τον λόγο το προτείνω, αν κολάει κάποιος στην ταμπέλα και τα θεωρεί μπανάλ, ας δει και άλλα πιο...καλά με τα λεφτά αυτά.
ΝΠ με ελάχιστο ψάξιμο στο ψαρ και με καναδυο φίλτρα όπως πχ. τιμή μέχρι 3.500€(να μείνει και κανά ψιλό για τα πρώτα αριστερά-δεξιά), όπως και χλμ μέχρι 125.000 χλμ, βγαίνουν κυρίως...matiz :lol: :lol:
Από το χάζεμα όμως στην οθόνη, μέχρι να βρεθείς αντιμέτωπος με το...θηρίο :lol: , συμφωνώ πως υπάρχει απόσταση πολλές φορές όχι εύκολη.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Νίκος Παππάς έγραψε:Σορι mousatos αλλα εσυ δεν ελεγες οτι οι αναρτησεις του Yaris ηταν σκληρες; :s_dunno

Ναί, εσύ αυτόματα θεωρείς οτι σκληρές = σπορ wow αμαξάρα ; Δεν έχουν καμιά δουλειά στο yaris οι σκληρές - άθλιες αναρτήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω σας για το τρολαρισμα, κι ελεγα δεν θα προταθει RX-8; :lol: :lol: η και πισωκουνα 316; :lol:

Επισης ας αφησουμε τα Matiz να πεθανουν ησυχα. Αθλιο αυτοκινητο ηταν και τωρα που γερασε αθλιοτερο εγινε. Σορι mousatos αλλα εσυ δεν ελεγες οτι οι αναρτησεις του Yaris ηταν σκληρες; :s_dunno

Αυτο πως σας φαινεται;

Πήγαινε πάρε εσύ το συγκεκριμένο Mitsubishi γιατί είναι τσαπάν και δεν χαλάει, τώρα βέβαια έτσι και χαλάσει κάτι, ούτε ψύλλος στον κόρφο σου για το πόσο θα κοστίσει και πού θα βρεθούν ανταλλακτικά.
Η πισωκούνα είναι φθηνή, έχει λίγα χιλιόμετρα και γενικώς το συγκεκριμένο μοτέρ δεν έβγαζε ιδιαίτερα προβλήματα. Τα τυπικά σέρβις είναι επίσης φθηνά, αφού τα αναλώσιμα πάνω κάτω τα ίδια κοστίζουν για όλους.
Εναλλακτικά, δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα Jazz με τα διπλάσια χιλιόμετρα, why not?
:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω σας για το τρολαρισμα, κι ελεγα δεν θα προταθει RX-8; :lol: :lol: η και πισωκουνα 316; :lol:

Αυτο πως σας φαινεται;

Πήγαινε πάρε εσύ το συγκεκριμένο Mitsubishi γιατί είναι τσαπάν και δεν χαλάει, τώρα βέβαια έτσι και χαλάσει κάτι, ούτε ψύλλος στον κόρφο σου για το πόσο θα κοστίσει και πού θα βρεθούν ανταλλακτικά.
Η πισωκούνα είναι φθηνή, έχει λίγα χιλιόμετρα και γενικώς το συγκεκριμένο μοτέρ δεν έβγαζε ιδιαίτερα προβλήματα. Τα τυπικά σέρβις είναι επίσης φθηνά, αφού τα αναλώσιμα πάνω κάτω τα ίδια κοστίζουν για όλους.
Εναλλακτικά, δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα Jazz με τα διπλάσια χιλιόμετρα, why not?
:s_sarcastic

Ακριβώς.
Τέσπα όπως ξαναέγραψα αυτά τα "αυτοκίνητα" (διάφορα ταλαίπωρα κουβαδάκια μικρού κυβισμού 15-20 ετών και άπειρων χιλιομέτρων) υπό ΚΣ φεύγουν για 1-1,5 χιλιάρικο, συχνά για ανταλλακτικά. Τώρα λόγω της κατάστασης τα δίνουν 3 και 4 χιλιάρικα, που, εντάξει, ας μη σχολιάσω....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kubiak έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι του 2003 με 100.000χλμ μόνο;

Η εικονα του εσωτερικου μοιαζει με αλλα που εχουν 200.000+ χλμ, οποτε αφου το εχει εμπορος θα προσπερασω. Αν ειναι να παρω αμαξι με τοσα χλμ ας ειναι απο ιδιωτη να μου πει και το ιστορικο.

Αυτο δειχνει σε πολυ καλη κατασταση...

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ger-photos
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#730110 Εγώ θα ξαναπώ ότι μετά την εμπειρία μου από φατσοσηκωμένο Γκετζ διαφωνώ με τη φάση Άτος. Αναφορικά με το Ίγκνις πάντως, και μετά πάλι από εμπειρία με δαύτο φίλου, έχει ένα σαφές πλεονέκτημα απέναντι στα προαναφερθέντα κουβαδάκια, καίτοι είναι το ίδιο κουβάς. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ο κατσικίσιος χαρακτήρας, που ταιριάζει γάντι σε χαμάλη πόλης. Σε έρμπαν περιβάλλον πολύ απλά πάει και ανεβαίνει παντού.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#730119 Εφ' οσον το θες για εταιρικό, δεν κοιτάς λίζινγκ μεταχειρισμένου; Ούτε άγχος για συντήρηση και αξιοπιστία, και πιο ευέλικτη πληρωμή.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Hellenic tifosi έγραψε:Εφ' οσον το θες για εταιρικό, δεν κοιτάς λίζινγκ μεταχειρισμένου; Ούτε άγχος για συντήρηση και αξιοπιστία, και πιο ευέλικτη πληρωμή.

Λογω ατομικης επιχειρησης μπορω μονο επαγγλεματικο να κανω ληζινγκ, διθεσια κλουβα δηλαδη. Δεν θελω τετοιο. Ασε που τα επαγγελματικα μπορουν να κινουνται ελευθερα μονο στον νομο τους και εκτος αυτου με εμπορευματα και παραστατικα απο οσο θυμαμαι. Πανε χρονια που εδιωξα ενα Fiat Fiorino που ειχαμε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#730122 Βασικά σε οποιαδήποτε επαγγελματική κλούβα, πρέπει να υπάρχει παραστατικό για εμπορεύματα που αφορούν την δραστηριότητα και μόνο. Δεν έχει σχέση με νομό ή εκτός αυτού.