Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Και γω θα ψηνόμουν γερά, αν είχα τα χρήματα. Υπάρχει και το Up στα 20 χιλιάρικα, καινούριο.

Το ξέρω.
Το είδα. Είναι καλή προωθητική ενέργεια, και σίγουρα στην εγγύηση, αλλά μάλλον περιοριζόμαστε στα 130-150 χλμ , χωρίς την ασφάλεια της βενζίνης.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Κάτι τέτοιο θα σε συνέφερε; Και σε χρονομίσθωση παίζει η προσφορά.

Δεν έχω καταφέρει να κάνω τα μαθηματικά.
Το 94άρι ηλεκτρικό ξεκινάει από 38000 και με έξτρα πάει στα 45000 , αλλά το REX ξεκινάει από 48000 και πάει 55000 ευρώ χαλαρά.
Ίσως κάπως να αξίζει , ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι νέο μοντέλο και στην πώληση θα πάρεις πίσω κανένα 30άρι... αλλά δεν με έχω πείσει ακόμα.

Το κόστος ρεύματος που γίνεται δώρο, είναι ούτως ή άλλως μικρό.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Κάτι τέτοιο θα σε συνέφερε; Και σε χρονομίσθωση παίζει η προσφορά.

Επίσης με τη χρονομίσθωση ι ισχύει πλέον ???
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
vagmag έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Και γω θα ψηνόμουν γερά, αν είχα τα χρήματα. Υπάρχει και το Up στα 20 χιλιάρικα, καινούριο.

Το ξέρω.
Το είδα. Είναι καλή προωθητική ενέργεια, και σίγουρα στην εγγύηση, αλλά μάλλον περιοριζόμαστε στα 130-150 χλμ , χωρίς την ασφάλεια της βενζίνης.
Ε, πόση αυτονομία χρειάζεσαι καθημερινά;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
vagmag έγραψε:

Επίσης με τη χρονομίσθωση ι ισχύει πλέον ???

link 1
link 2
link 3
:oops:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:
vagmag έγραψε:

Το ξέρω.
Ε, πόση αυτονομία χρειάζεσαι καθημερινά;

Από 80 ελάχιστη (η εργασία είναι περίπου 35 χιλιόμετρα απόσταση , άρα Χ 2) και κάποιες εξωσχολικές δραστηριότητες απέχουν 15 χλμ περίπου. Είμαστε πολύ οριακά με μία αυτονομία των 130-150 χλμ το καλοκαίρι... Καθότι το χειμώνα (και εδώ είναι αρκετά βαρύς) πέφτει η αυτονομία, δεν είμαστε για πειράματα.
Επίσης η επιστροφή στο σπίτι προϋποθέτει 8 χλμ περίπου ανηφόρας βουνού , μην είμαστε στο αμήν και μετά έχουμε :rant: από την σύζυγο... για τη ΝΕΑ μας επιλογή !
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#435216 Γενικά το εγχείρημα κρίνεται ... έως και ριψοκίνδυνο :lol:

Τα χιλιόμετρα τσίμα τσίμα
Η φόρτιση καθημερινή
Η τεχνογνωσία περιορισμένη
Αρκετά εκκεντρικό

Αλλά εδώ και καιρό θέλω να δοκιμάσω την τεχνολογία του σήμερα.... σήμερα :oops: και αυτό είμαι προετοιμασμένος ότι θα κοστίσει σε χρήμα αρχικά και κόπο στη συνέχεια :lipsealed:

Πολύ θα ήθελα να είχα επιλογή , όπου θα έχω , μεγάλη αυτονομία , αρκετά σημεία φόρτισης, ασύρματη φόρτιση :lipsealed: , κλπ κλπ .... αλλά σκοπεύω να δοκιμάσω .
Άβαταρ μέλους
By dstou
#435223 Το μόνο που θα αλλάξει την επόμενη 5ετία είναι η μεγαλύτερη αυτονομία. Τα άλλα είναι σενάρια φαντασίας για εδώ.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#435226 Παίζει να φορτίζεται στη δουλειά της συζύγου; Ή να φορτίζεται στο σπίτι, ανάμεσα στην επιστροφή από την εργασία και τις δραστηριότητες; Πάντως, τα 8 χιλιόμετρα στο τέλος είναι μαχαίρια στην καρδιά.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Παίζει να φορτίζεται στη δουλειά της συζύγου; Ή να φορτίζεται στο σπίτι, ανάμεσα στην επιστροφή από την εργασία και τις δραστηριότητες; Πάντως, τα 8 χιλιόμετρα στο τέλος είναι μαχαίρια στην καρδιά.

Το ξέρω ότι αυτή η τελευταία ανηφόρα..... Αφού της είπα... να ξοδεύει το 60-70% της μπαταρίας, να βάζει λίγο το βενζινοκινητήρα.... και να κρατάει το απόθεμα για το τέλος... χαχαχαχα . :whistlink:

Και εγώ δεν περιμένω... άμεσες αλλαγές.

Στην εργασία της δύσκολα να φορτίσει.
Πιο δίπλα είναι όμως ένας δικός μου συνεργάτης, στον οποίο θα μπορούσα να βάλω κάποιο μετρητή και να τον πληρώνω ;;;
Δε θα πει όχι, αλλά και να φορτίζεις κάθε μέρα... όσο φτηνό και να είναι ... καλά είναι να πληρώνω.
Άντε να πάρω και μερικούς φορτιστές και μετά να πουλάμε φορτιστές.

Πάντως αν είχα πάρκινγκ, supermarket, ξενοδοχείο , εμπορικό κλπ κλπ θα έβαζα φορτιστή ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Κίκιζας . έγραψε:Εικόνα

Ποτε κ ποσο ;;;

Ενα άλλο μειονέκτημα του i3 ειναι οτι μάλλον δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα . Γνωρίζει κάποιος ;

Ποσο μειονέκτημα το θεωρείτε αυτο , όταν πίσω κάθονται παιδιά ;
Σε ταξίδι θα υπάρχει άλλο όχημα .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#435297 Τα παιδιά ειναι 3 κ 5 .

Ένας λόγος που θέλω μεταχειρισμένο ειναι οτι αν μου αρεσει κ ταιριάξουμε να κάνω μετα την κίνηση για καποιο νέο μοντέλο πιο εξελιγμένο .