Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

GTS έγραψε:Αυτοματο;
manual.
kyr80 έγραψε:Στα 22κ€ σε έδινα το Jeep
Τι να το κάνω;
mirage έγραψε:Δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. Το σημαντικο ειναι να την χαρειτε ολοι. Τι εξοπλισμο εχεις βαλει;
Έχει ξαναχαρει οικογένεια με 3αρα στο φόρουμ!
Xenos καλά χιλιόμετρα και ταξίδια, λογικά δεν είναι επιλογή σου αφού το μπάτζετ κόντεψε να διπλασιαστεί αλλά τα έχει αυτά η ταναπου η ζωή!
Υγ. Ποπ μη διανοηθεις να ξεκολλησεις!
xenos έγραψε:Βενζίνη. Το οδήγησα χθες και έπαθα πλάκα. Λίγο πιο ξύπνιο αν ήταν κάτω από τισ 2500 στρ μονο και θα ήταν τέλειο. Φρένα πολύ καλά, handling απίστευτο. Λίγο το esp με μπέρδεψε μόνο (δει είχα ποτέ σε άλλο αμάξι μου). Επίσης πολύ καλές οι εναλλαγές των προγραμμάτων εν κινήσει.![]()
Αυτά είναι τα πινακιδωμένα, οπότε δεν μπορείς να βάλεις πολλά. Είναι sportline, με 17άρες όπως στη φωτό, ηλεκτρικά bucket, αισθητήρες βροχής/φώτων, δερμάτινο τιμόνι, προβολάκια, υποβραχιόνιο, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και τα στάνταρ (έγχρωμη οθόνη 6.5", start/stop, keyless start, κλπ.).
Να σας ευχαριστήσω πάααααρα πολύ όλους για την καλό/κακοπροέραιτη κριτική, τις γνώμες σας κλπ κλπ. Θεωρώ ότι το αμάξι overall είναι πολύ καλό (για την κατηγορία, την τιμή του και τις ανάγκες μου) και θα είμαστε όλοι στην οικογένεια happy. Ιδιαιτέρως ο οδηγός.
Μπράβο, μπράβο!
Πολύ καλή επιλογή και λογική μετάβαση από το ΜΧ5.
Να το χαρείς! Καλόστριφτο!
Να το χαρείτε.
Νιώθω κι εγώ μια δικαίωση που σου την πρότεινα.
Οι χώροι είναι μια χαρά, ένα παιδάκι έχεις, αν έρθει άλλο, αυτό θα έχει μεγαλώσει.
Οι τεράστιες μαούνες δεν είναι καθόλου βολικές, στην Αθήνα ζεις.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Anonymous Founder έγραψε:Α, εννοείται πως εγώ θα το ξεχείλωνα κι άλλο το budget για να μπει και το αυτόματο... Είναι πανάκριβο, αλλά είναι άλλο αυτοκίνητο με δαύτο...
Ε ξεχειλωσε το κάποια στιγμη όμως, πρεπει να αλλάξουμε και αμάξι φετο

Καλοταξιδος xenos,και ενα καλό review συντομα!