< >
Δωσε συνεχες feedback περι καθημερινης χρησης.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Scotch έγραψε:Πες μας λίγο και για κόστος αγοράς (αλλά κι από πού, αν θες... αντιπροσωπεία, Madras, κλπ).
< >
33500 ευρώ 6300 χλμ 9ος/2016 .
Το πήρα από Βελμαρ , εδώ Θεσσαλονίκη !!
Μου δώσανε μαζί κ Wallbox , ταχύ φορτιστή ... αλλά ακόμα δεν τον έχουμε συνδέσει .
JimClark έγραψε:Καλοτάξιδο, αχρείαστα τα power banks να είναι![]()
Τρέιλερ με μεγάλη μπαταρία !!!!
< >
funkyreverend έγραψε:Καλοτάξιδος! Γενναίος και πολύ μου αρέσει.
Ευχαριστώ πολύ !!!
Είναι όντως ... γεννναια απόφαση , αν δεν αποδειχθεί χαζή χαχαχα
< >
< >
vagmag έγραψε:33500 ευρώ 6300 χλμ 9ος/2016 .Μεγειά! Εϊναι και πολύ όμορφο μέσα έξω.
Μου δώσανε μαζί κ Wallbox , ταχύ φορτιστή ... αλλά ακόμα δεν τον έχουμε συνδέσει .
Και τώρα που το γύρισες σε ηλεκτρικό άντε να ξαναπάρεις συμβατικό. Ευτυχώς έχεις ένα καλό και κλασσικό όχημα για να κρατήσεις για πάντα.
Πολύ καλό που μαζί πήρες και τον φορτιστή, εγκατέστησέ τον να μπορείς πιο εύκολα να φορτίζεις και να ξαναβγαίνεις το βράδυ.
Θέλω να δω αν αυτό γίνει το κύριο αυτοκίνητό σας.
Να είστε καλά , κ να διηγείται ο καθένας ότι του αρέσει !!!
Για καθημερινή συμβίωση το να γράφω ;;;
Έβαλα φορτιστή , έβγαλα φορτιστή κλπ χαχαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι εχθές κάναμε 100+ χλμ κ σήμερα ήδη αλλά 80 !!!!
Ε καινούργιο αυτοκίνητο αρχίσαμε τις βόλτες .
Στο δρόμο κάποιοι μας κοιτάνε περίεργα ... τραβάει κάποια βλέμματα .
Οι επιταχύνσεις του έχουν πλάκα .
Έχει φάση να περνάς όποιον θέλεις ( σχεδόν ) σε δευτερόλεπτα, χωρίς κατεβάσματα , χωρίς στροφαρισματα , χωρίς δράματα , χωρίς ήχο .... αβίαστα .
Η ποιότητα κύλισης πολύ καλή .
Από ανωμαλίες που το Σιτροέν χτυπούσε , αυτό περνάει πολύ ποιοτικά .
Αλλά σε χασιματα του δρόμου , που πηγαίνεις με ταχύτητα είναι πιο σφιχτό .
Ευχάριστο εσωτερικό , ανοιχτόχρωμο .
Τα καθίσματα οδηγού - συνοδηγού , έχουν πίσω ένα άσπρο ύφασμα , που μάλλον θα μαυρίσει από τα παπούτσια των παιδιών ...
Τα πίσω παράθυρα ΔΕΝ ανοίγουν . Το γνωρίζαμε . Έχουν λίγο πιο χαμηλή γραμμή , όποτε τα παιδιά έχουν καλή ορατότητα έξω .
Για την πρόσβαση πίσω , με της πόρτες αλλά rx8 ...πρέπει πρώτα να ανοίξει η εμπρός κ μετά η πίσω , όποτε κ θέλει λίγο χώρο .
Η θέση οδήγησης είναι αλά suv ...σε ύψος .
Η όλη εμπειρία είναι εύκολη , άνετη, κ καταλαβαίνεις ποσό ουαου είναι , όταν απλά οδηγήσεις ένα αλλά συμβατικό αυτοκίνητο .
Δεν το συζητάμε πως μας κοιτάνε φίλοι , γνωστοί , γονείς κλπ όταν τους εξηγούμε τι πήραμε .... χαχαχαχα
Όταν είχαμε πάρει το πρώτο Prius .... , ο πατέρας μου όταν του ειπα ότι είναι υβριδικό ... μου απάντησε : " ότι βλακεία βγει , εμείς θα την πάρουμε " χαχαχαχα . Όποτε η παράδοση συνεχίζεται !!!!
< >
sknipper έγραψε:vagmag έγραψε:33500 ευρώ 6300 χλμ 9ος/2016 .Μεγειά! Εϊναι και πολύ όμορφο μέσα έξω.
Μου δώσανε μαζί κ Wallbox , ταχύ φορτιστή ... αλλά ακόμα δεν τον έχουμε συνδέσει .![]()
Και τώρα που το γύρισες σε ηλεκτρικό άντε να ξαναπάρεις συμβατικό. Ευτυχώς έχεις ένα καλό και κλασσικό όχημα για να κρατήσεις για πάντα.
Πολύ καλό που μαζί πήρες και τον φορτιστή, εγκατέστησέ τον να μπορείς πιο εύκολα να φορτίζεις και να ξαναβγαίνεις το βράδυ.
Θέλω να δω αν αυτό γίνει το κύριο αυτοκίνητό σας.
Κ εγώ περίεργος είμαι για τη συμβίωση ...
Αρχικά ένα άγχος μου δημιουργεί όταν βλέπεις ότι έχεις φάει το 10% της μπαταρίας σε 10 λεπτά πχ , ή ότι μένουνε 130 χλμ κάποια στιγμή κλπ ...
Ελπίζω να συνηθίσουμε ...
Επίσης αν το μάθουμε , ίσως κ να το χρησιμοποιούμε πιο πολύ . Θα δείξει !!!
6500 χλμ ας πούμε ότι ξεκινάμε σήμερα κ βλέπουμε !!!
Ο χρόνος μπροστά θα δείξει !
< >

Καλοτάξιδο.
Φαντάζει ιδανικό για το νησί εδώ αλλά πολλά λεφτά για το μέγεθος ακόμα, όταν πέσουν οι τιμές στα αμιγώς ηλεκτρικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για ένα.
Καλοδηγητο και να το χαρείτε.
< >
vagmag έγραψε:funkyreverend έγραψε:Καλοτάξιδος! Γενναίος και πολύ μου αρέσει.
Ευχαριστώ πολύ !!!
Είναι όντως ... γεννναια απόφαση , αν δεν αποδειχθεί χαζή χαχαχα
Η ζωή είναι μικρή και δεν έκανες κάνα έγκλημα.
Πρώτο prius εννοείς την πρώτη γενιά; Θυμάμαι ένα που κυκλοφορούσε στη Σταγειρίτη...