Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
costas80 έγραψε:Ρώτησες τιμή για τα αυτόματα;

24+ θυμάμαι ένα που είχε κ ζινον (=τούμπανο!)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Govus έγραψε:Xene, στις 100 σελίδες "καίγεσαι" :protest: ...

Φφσστττ, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.... :lol:

Sorry κιόλας, για το "116" που λέτε, μιλάμε για αυτό το "οικογενειακό" αυτοκίνητο ?

Εικόνα

Εικόνα

Αν ναι, τότε μάλλον πρέπει να αλλαχτεί και ο τίτλος του thread σε κάτι σαν "Βρείτε το "οικογενειακό" με τους μικρότερους χώρους" :s_tongue

Τελευταία φορά που είχα μπει σε άσσο, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα εκνευριστεί από τη στριμοκωλίαση και δεν έβλεπα την ώρα να βγω από εκεί μέσα....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#91237 Είναι πισωΚΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
By xenos
#91283 Γενικά μην βλέπεις το θέμα τόσο επικριτικά. Άλλος θέλει το αμάξι με τους περισσότερους χώρους (μπορεί να ναι 1.90/1.75 το ζευγάρι πχ ή να έχει 3 παιδιά ή να κάνει μίνι μετακόμιση κάθε φορά), άλλος μπορεί να έχει ένα παιδάκι και να προτιμά λίγο πιο απολαυστική οδήγηση. Οπότε αυτές οι μηδενιστικές απόψεις δεν έχουν νόημα κατ εμέ. Εγώ πχ είμαι 1.73 και ακόμα και στο κάθισμα πίσω μου χωράει νορμάλ άνθρωπος. Επίσης όπως είπαμε το πορτ μπαγκάζ αυξάνεται με μια μπαγαζιέρα. Άλλος μπορεί να μην θέλει για κανένα λόγο. Δεκτό και αυτό. Εγώ ένιωσα πολύ καλά στο κάθισμα αυτό που λες και ήταν ότι πιο κοντά έχω κάτσει σε σχέση με το μξ.
Οπότε προτείνω να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά. :)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
xenos έγραψε:Γενικά μην βλέπεις το θέμα τόσο επικριτικά. Άλλος θέλει το αμάξι με τους περισσότερους χώρους (μπορεί να ναι 1.90/1.75 το ζευγάρι πχ ή να έχει 3 παιδιά ή να κάνει μίνι μετακόμιση κάθε φορά), άλλος μπορεί να έχει ένα παιδάκι και να προτιμά λίγο πιο απολαυστική οδήγηση. Οπότε αυτές οι μηδενιστικές απόψεις δεν έχουν νόημα κατ εμέ. Εγώ πχ είμαι 1.73 και ακόμα και στο κάθισμα πίσω μου χωράει νορμάλ άνθρωπος. Επίσης όπως είπαμε το πορτ μπαγκάζ αυξάνεται με μια μπαγαζιέρα. Άλλος μπορεί να μην θέλει για κανένα λόγο. Δεκτό και αυτό. Εγώ ένιωσα πολύ καλά στο κάθισμα αυτό που λες και ήταν ότι πιο κοντά έχω κάτσει σε σχέση με το μξ.
Οπότε προτείνω να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά. :)

Αν το λες για μένα, προφανώς θα πάρεις αυτοκίνητο που κάνει και αρέσει σε σένα, όχι σε μένα :lol: Πάντως έχεις πέσει σχεδόν 100% μέσα στη σύγκριση, εγώ είμαι 1.87, η γυναίκα μου 1.80, και κάνουμε μετακόμιση κάθε φορά :roll: , εξ'ου και οι διαφορετικές μας ανάγκες. Δηλαδή να φανταστείς, μόνο την 5αρα θα έβλεπα ως "οικογενειακό", δεν μιλάω καν για 3αρα και προφανώς τον άσσο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#91298 Πιο πολύ σε...
Εικόνα :oops:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#91311 And on that bombshell
Καλοταξιδη και καλοστριφτη οταν με το καλο παραλαβεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Govus έγραψε:Το "ταβάνι" των 15 χιλιάδων τι απέγινε :hmmm: ;

To πηδήξαμε για μια ακόμα φορά. :oops:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από xenos και 20 Μαρ 2015, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#91315 Δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. Το σημαντικο ειναι να την χαρειτε ολοι. Τι εξοπλισμο εχεις βαλει;