Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#500267 Η 911 ήταν λίγο κουραστική τελικά λόγω των cup2 . Πάνω από τα 130 είχε αρκετό θόρυβο από τα λαστιχα , το οποίο λειτούργησε μάλλον κ ως νανούρισμα χαχαχαχα
Μέση ωριαία με τις μετακινήσεις εντός Αλεξανδρούπολης έπεσε στα 90 Χλμ περίπου κ ενώ στην επιστροφή είχαμε πολύ ώρα 150-180 ... δεν ανέβηκε τελικά πάνω από 114 χλμ / ώρα κ η κατανάλωση 11,4 λίτρα /100 χλμ !!!
Μια χαρά νομίζω !
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#500272 Το i3 , μου είχε αρέσει ως ιδέα αλλά αρχικά δεν ήταν στις πρώτες επιλογές . Ήταν σαν όνειρο , σαν επιλογή πολυτελείας , χαζομάρας , κλπ κλπ .
Από την ώρα που το οδηγήσαμε , μας εντυπωσίασε , το λατρέψαμε θα έλεγα , μιας κ δεν είχαμε ξανά οδηγήσει κάτι αντίστοιχο .
Εννοείτε ότι πριν το οδηγήσουμε είμασταν πολύ σκεπτικοί , κ ενώ εμένα με ενθουσίαζε η ιδέα της νέας τεχνολογίας , η γυναίκα μου ήταν πιο συντηρητική . Τελικά ενθουσιάστηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας στο διήμερο test drive !!!
Ενώ υπήρχε ο ενθουσιασμός της οδήγησης κ της μικρής συμβίωσης , η επόμενη μέρα στο 320d , εσπρωξε ακόμα περισσότερο την ιδέα . Η οδήγηση της 320, μου έδωσε την εντύπωση της πρωτόγονης εμπειρίας οδήγησης σε σχέση με το ηλεκτρικό . ( αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο , απλά η σύγκριση ήταν μέρα με τη νύχτα ).
Στη συνέχεια προβληματιστήκαμε πολύ , μιας τόσο το ποσό δεν είναι μικρό , αλλά κ η επιλογή φαντάζει χαζή , επιπόλαιη ή όπως αλλιώς το χαρακτηρίσει ο καθένας . Δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο με αυτονομία 200χλμ , άρα 100 να πας κ 100 να επιστρέψεις , μιας κ δε βλέπω επιλογή μπριζας σε απόσταση 100-200χλμ !!!
Αυτοκίνητο πόλης !
Πανάκριβο με αντικειμενικά κριτήρια !
Όμως είναι γρήγορο , ήσυχο , άμεσο γκάζι , χωρίς αλλαγές ταχυτήτων, ηλεκτρικό , χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον σε συνδυασμό με net metering ...κλπ . Θύματα της τεχνολογίας ; Μπορεί !!!
Θα εκτελεί χρέη δεύτερου αυτοκινήτου , κ βολευόμαστε με την εμβέλεια .
Μου αρέσει σαν ιδέα , ακόμα κ για τα παιδιά .

Θα σας ενημερώσω για νεότερα τις επόμενες μέρες ...
ανυπομονούμε ...
Άβαταρ μέλους
By elteo
vagmag έγραψε:Η 911 ήταν λίγο κουραστική τελικά λόγω των cup2 . Πάνω από τα 130 είχε αρκετό θόρυβο από τα λαστιχα , το οποίο λειτούργησε μάλλον κ ως νανούρισμα χαχαχαχα
Μέση ωριαία με τις μετακινήσεις εντός Αλεξανδρούπολης έπεσε στα 90 Χλμ περίπου κ ενώ στην επιστροφή είχαμε πολύ ώρα 150-180 ... δεν ανέβηκε τελικά πάνω από 114 χλμ / ώρα κ η κατανάλωση 11,4 λίτρα /100 χλμ !!!
Μια χαρά νομίζω !

χώρεσαν τα παιδιά πίσω??
Άβαταρ μέλους
By vagmag
elteo έγραψε:
vagmag έγραψε:Η 911 ήταν λίγο κουραστική τελικά λόγω των cup2 . Πάνω από τα 130 είχε αρκετό θόρυβο από τα λαστιχα , το οποίο λειτούργησε μάλλον κ ως νανούρισμα χαχαχαχα
Μια χαρά νομίζω !

χώρεσαν τα παιδιά πίσω??

Ναι ναι
Ακόμα είμαστε μικροί ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
popolaros έγραψε:epic fail τα cup 2.

pointless εντελως η αγορα τους απο την μια και απο την αλλη που συνεχιζεις και τα φορας για το everyday

Γιατί epic fail ;

Μου άρεσαν σαν λαστιχα στην πίστα !!! Αν εξαιρέσεις την βροχή .
Πολύ καλό κράτημα , πολύ ωραίο τιμόνι , φρένο κλπ .

Μετά το βάψιμο του προφυλακτήρα κ την αλλαγή στο προβολακι , δεν είχα χρόνο να πω να τα αλλάξω με τα pilot sport . ( επαγγελματικές υποχρεώσεις κ ταξίδια εβδομαδιαία ταξίδια σε Πελοπόννησο , κρητη , Αθήνα , αυθημερόν σε κοντινές περιοχές κλπ δεν άφησαν χρόνο να το οδηγήσω καν, αυτό το διάστημα ).

Πολυτέλεια ο χρόνος για αυτά τα πράγματα .

Για αυτό καταλαβαίνω τους ανθρώπους που θέλουν ένα αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις . Δεν υπάρχει χρόνος πάντα να ασχοληθείς καθημερινά με αυτά , αλλά κ να τα οδηγείς συχνά .
Προς στιγμής μου αρέσει ο συνδυασμός αυτοκινήτων που έχω !!!!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#500337 Ο συνδυασμός αυτοκινήτων σου είναι πραγματικά ζηλευτός!
Θα ήθελα μόνο την 3 με βενζίνη, τα αλλά δύο, είναι τέλεια όπως είναι!
Με το καλό να δεχτείς το ηλεκτρικό.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Anonymous Founder έγραψε:Ο συνδυασμός αυτοκινήτων σου είναι πραγματικά ζηλευτός!
Θα ήθελα μόνο την 3 με βενζίνη, τα αλλά δύο, είναι τέλεια όπως είναι!
Με το καλό να δεχτείς το ηλεκτρικό.

Ευχαριστώ .
Κ εγώ θα την ήθελα βενζίνη , αλλά κάνω πολλά χιλιομετρα το χρόνο ....
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#500361 Καλοτάξιδο κ από εμένα! Χαίρομαι γιατί ήταν η πρώτη σου επιλογη κ ελπίζω πάντα να μπαίνεις κ να βγαίνεις σε αυτο με ένα μεγάλο χαμόγελο! Περιμένουμε εμπειρίες χρήσης!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#500788 Σας ευχαριστώ όλους !!!

Κάποιες διαπιστώσεις γενικές .
Στην ηλικία που είναι τα παιδιά κ έχουν μικρά ποδήλατα , τα βάζαμε άνετα στο Picasso .
Α) δε βλέπω εύκολη λύση για κουβαλημα ποδηλάτων με το i3 . Ψάχνωντας στα forum , η λύση σχάρας απαγορεύεται για να μην τρυπήσουμε το καρμπόν ή ότι υλικό είναι το αυτοκινητο . Β) για σχάρα πίσω υπάρχουν κάποιες λύσεις που βάζουν κάτι σαν κοτσαδόρο http://www.hitchsource.com/torklift-eco ... 36834.html. , ή που έχουν μια δέστρα πίσω , που χρησιμοποιούν πολλοί από ότι είδα σήμερα , αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το προτιμούν στα i3 . Ίσως όλο το βάρος στηρίζεται στην πίσω πόρτα . Γ) λύση για επάνω υπάρχει με βεντούζες http://road.cc/content/review/154825-se ... -bike-rack. που δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν .

Τελικά από σήμερα χρησιμοποιούμε ένα yaris 1000 του 2000 κάτι νομίζω , εκείνα τα γαλάζια χαχαχαχα , κ με λίγο προσπάθεια τα χωρεσαμε πίσω (αν κ μάλλον δεν έκλεισε καλά το πορτμπαγκάζ από τη μια πλευρά όπως διαπιστώσαμε όταν φτάσαμε σπιτι ) .

Όποτε πρώτη προσπάθεια είναι να δοκιμάσουμε με τον ίδιο τρόπο κ μετά να ψάξουμε για άλλη λύση .

Σημείωση : τίμιο αυτοκίνητο το Yaris . Αργό μεν , αλλά σε κάνει να αναρωτιέσαι , τι ψάχνουμε άλλο σε ένα αυτοκίνητο πόλης . Μια χαρά . Καλούς χώρους έχει , οικονομικό είναι , ηλεκτρικά παράθυρα , κλειδαριές , Abs , κλπ .... τέλος πάντων ο κόσμος προχωράει... ίσως απλά να έχουμε γίνει παραπάνω απαιτητικοί , καταναλωτικοι κλπ

Σημείωση2: τα Britax μπαίνουν τέλεια στην 911 !!! Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε κάποια booster .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#502062 Προκαταβολη 2500 ευρω για το μεταχειρισμενο κ παραδοση τελικα μετα απο 10 μερες. Ο κιλομητερ, παιρνει νεο με ολο τον εξοπλισμο κ μωβ :inlove: , χωρις προκαταβολη.

Αφου εβαλα την προκαταβολη κ ρωτησα ποτε θα παραλαβω, μου ειπαν μα φυσικά με την εξοφληση.....
Ωραια .... αν εξοφλησω αυριο λεω (δλδ Τετάρτη, ) , πότε θα παραλαβω ? Μπορούμε μεχρι Παρασκευή? Ξαναρωτησα...

Και μου απηντησε..... ξερετε εχουμε να κανουμε 2 μεταβιβασεις, bmw Hellas σε εμας, κ εμεις σε εσας... πρεπει να το πληρωσουμε λεει κ εμεις σε αυτους ( βελμαρ σε bmw) .....

Οποτε λεω ειτε εξοφλησω σημερα ειτε οταν ερθει, ιδιος ειναι ο χρονος....
Ε ναι μου απανταει......

Ας το κάνουμε λοιπον παραδοσιακά, να έρθει, να το δω κ να το εξοφλησω.

Υπηρξε κ η πρόταση απο εμενα , νατο δω στην Αθήνα, οπου θα ειμαι ολη την ερχομενη εβδομαδα αλλα δε γινοταν γιατι ειναι σε κλειστες αποθηκες..... το επτασφραγιστο μυστικό :protest:

Τελος παντων.... αναμονή.