Go for it, δώσε προκαταβολη να το κρατήσεις και μετά πουλάς την 1 με την ησυχία σου.
Σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλό το τελευταίο μοντέλο.
< >
dimik έγραψε:150hp mild hybrid ειναι και όχι υβριδικό, το υβριδικό έχει 210 χορσα.
Go for it, δώσε προκαταβολη να το κρατήσεις και μετά πουλάς την 1 με την ησυχία σου.
Σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλό το τελευταίο μοντέλο.
< >
Nαι ναι , δε τα πάω καλά με τους νέους χαρακτηρισμούς, αυτό το ψευτοϋβριδικό είναι
H αλήθεια είναι πως διαβάζω πολύ θετικά πράγματα στα reviews και στο εσωτερικό του πρέπει να ναι μίαμιση κατηγορία πάνω από τα όσα έχουν τεθεί επι τάπητος στο τοπικό, αλλά πρέπει να ξεπεράσω το εμφανισιακό, τώρα στις γιορτές θα το εξετάσω πιο διεξοδικά.
Εν τω μεταξύ μπήκα σ' ένα w212 ταξί χθες κ επαθα σοκ απ' την άνεση και το smoothness του σε γνώριμους δρόμους.
Μου μπήκαν διαόλια
socratesn έγραψε:w212

Μάτι των οιωνων --> βρες που κρύβεται ο d jet και πες του να μπει άμεσα φορουμζ
Τουξων αν εννοείς αυτό
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... dai-tucson
Τότε γαμω.
Το προηγούμενο είναι πολύ πλαστικούρα.
Θα μου έκανε λογική επιλογή για κάποιον που έχει φαμίλια όχι για καυλαντα.
Ντάξει η Μερκ, αλλού, είχε καιρό να με εντυπωσιάσει αυτοκίνητο σε κάτι.
Πολύ ωραίο αμάξι.
socratesn έγραψε:Γ΄ αυτό το Tucson μιλάμε ναι.Η Μερκ θα σε εντυπωσιάσει και με το κόστος συντήρησης...
Ντάξει η Μερκ, αλλού, είχε καιρό να με εντυπωσιάσει αυτοκίνητο σε κάτι.
Επισης δεν ξέρω αν είναι δεδομένο η εγώ το έχω πετύχει μόνο αλλά βγάζουν αρκετούς τριγμούς μετά την πρώτη νιότη τους.
Όπως είπε και ο Eddie καλορίζικο το Tucson, πολύ αυτοκίνητο με σχετικά λίγα χρήματα για την εποχή και καινούριο με ότι αυτό συνεπάγεται για την τεχνολογία, ασφάλεια, συντήρηση κλπ
< >
Πόσες φορές αγοράζουμε με την λογική κ πόσες με το συναίσθημα . Ειδικά όταν αφορά τέτοια μεγάλα ποσά .
Από τη μια το διαβολάκι λέει , μια ζωή την έχουμε , από την άλλη σκεφτόμαστε κ όλες τις υποχρεώσεις κλπ …
kostis20 έγραψε:Δε νομίζω οτι εχει νόημα δικίνητο.
Γιατί όχι; Με ένα σετ καλά λάστιχα, θα πάει αρκετά μακριά. Ούτως ή άλλως δεν θέλει σκληρό off roading.
Με γεια το χουνδάι!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:kostis20 έγραψε:Δε νομίζω οτι εχει νόημα δικίνητο.
Γιατί όχι; Με ένα σετ καλά λάστιχα, θα πάει αρκετά μακριά. Ούτως ή άλλως δεν θέλει σκληρό off roading.
Στη πρώτη χωματινη ανηφόρα θα σπινάρει ασυστολα οτι λαστιχο και να φοράει.Να μη πω τωρα τι σπιναρισμα θα πέσει αν βρει κανενα νεροφάγωμα και βρεθει ο ενας τροχός σε σαθρο εδαφος.Στο χιονι α μπορει να ειναι οκ με σωστο λάστιχο αλλα το τετρακίνητο με το σωστο λάστιχο θα είναι πολύ καλυτερο πάντα.
Τέλος πάντων με το συγκεριμενο αυτοκίνητο θα κάνει πολλές παραχωρήσεις οπότε νομίζω οτι μόνο τετρακίνητο αξίζει. Αν μιλάμε για δικίνητο υπάρχουν απειρες καλύτερες επιλογες. Ασε που αν το βαρεθει ή καταλάβει οτι δεν του ταιριάζει πολύ πιο ευκολα θα πουλήσει το 4wd.
Ωστόσο όντως αν πρόκειται για Vitara έχει νόημα μόνο το 4WD.
Χθες χαζεύοντας στο car κατέληξα να βλέπω ως ρεαλιστική επιλογή το να πάρω ένα Wrangler TJ και ένα Skoda Scala tdi για τα ταξίδια
kostis20 έγραψε:markvag έγραψε:kostis20 έγραψε:Δε νομίζω οτι εχει νόημα δικίνητο.
Στη πρώτη χωματινη ανηφόρα θα σπινάρει ασυστολα οτι λαστιχο και να φοράει.Να μη πω τωρα τι σπιναρισμα θα πέσει αν βρει κανενα νεροφάγωμα και βρεθει ο ενας τροχός σε σαθρο εδαφος.Στο χιονι α μπορει να ειναι οκ με σωστο λάστιχο αλλα το τετρακίνητο με το σωστο λάστιχο θα είναι πολύ καλυτερο πάντα.
Τέλος πάντων με το συγκεριμενο αυτοκίνητο θα κάνει πολλές παραχωρήσεις οπότε νομίζω οτι μόνο τετρακίνητο αξίζει. Αν μιλάμε για δικίνητο υπάρχουν απειρες καλύτερες επιλογες. Ασε που αν το βαρεθει ή καταλάβει οτι δεν του ταιριάζει πολύ πιο ευκολα θα πουλήσει το 4wd.
Πίστεψέ με, με εμπειρία σε λατομείο, ένα δικίνητο με το σωστό λάστιχο πάει πολύ πιο μακριά απ' όσο νομίζεις...
Πιθανώς πιο περιοριστικό να είναι το σχετικά χαμηλό ύψος, παρά η 4κίνηση. Και ούτως ή άλλως, είπε ότι θέλει light καταστάσεις, οπότε δεν νομίζω να έχει θέμα με ένα δικίνητο με αξιοπρεπή απόσταστη από το έδαφος. Το ότι το Vitara είναι μία παραχώρηση, ΟΚ, το καταλαβαίνω.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

socratesn έγραψε:Χθες χαζεύοντας στο car κατέληξα να βλέπω ως ρεαλιστική επιλογή το να πάρω ένα Wrangler TJ και ένα Skoda Scala tdi για τα ταξίδια![]()
Και αν συνεχίσουμε λίγο ακόμα το θέμα, θα καταλάβεις ότι η ρεαλιστική επιλογή είναι ένα Citroen ZX ψηλωμένο και με τεράστια ελαστικά για εκτός δρόμου και μία Elise για άνετο ταξίδι.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

socratesn έγραψε:Και εγώ γενικά έχω την αντίληψη ότι λίγο πιο μάχιμο λάστιχο θα σε πάει αρκετά μακριά.
Ωστόσο όντως αν πρόκειται για Vitara έχει νόημα μόνο το 4WD.
Χθες χαζεύοντας στο car κατέληξα να βλέπω ως ρεαλιστική επιλογή το να πάρω ένα Wrangler TJ και ένα Skoda Scala tdi για τα ταξίδια![]()
Κι αν απαιτείται ταξίδι για να φτάσεις στον off-road προορισμό;

< >