Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#719836 Ας πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει, αλλά επειδή το έδιναν πολύ φτηνά μάλλον τα πήραν όλα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
drdino έγραψε:
Asimov έγραψε:Το προηγούμενο μοντέλο λες; Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα; Το χειμώνα το έδιναν 16,5 τελική.
Πρέπει να έχει, πριν από Δεκέμβρη δεν νομίζω να έρθουν από το καινούριο...
Asimov έγραψε:Ας πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει, αλλά επειδή το έδιναν πολύ φτηνά μάλλον τα πήραν όλα.
Εγκρίνεται;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:Σε αυτά τα λεφτά προφανώς

Από Νοέμβριο το νέο μοντέλο με τιμή εκκίνησης 22-23k.
Παλιο γιοκ. [edit] Περιμένω σίγουρη απάντηση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#719848 308; Καλύτερα πήγαινε δες ένα από κοντά γιατί έχει λίγο περίεργη χωροταξική διευθέτηση, τόσο στη θέση του οδηγού όσο και στους χώρους των πίσω. Καλά, δεν το συζητάω για σύγκριση με το hyundai.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:308; Καλύτερα πήγαινε δες ένα από κοντά γιατί έχει λίγο περίεργη χωροταξική διευθέτηση, τόσο στη θέση του οδηγού όσο και στους χώρους των πίσω. Καλά, δεν το συζητάω για σύγκριση με το hyundai.
Οκ, δεν το έχω δει εσωτερικά. Έξω μου αρέσει πολύ (και είναι το πιο ροπατο)

Καλά το i30 από χώρους είναι σούπερ.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
saxon_747 έγραψε:
Ove20 έγραψε:Κι εγώ θα προτιμούσα το i30 έναντι του 308.
Γιατί;

Δεν μου αρέσει το εσωτερικό του και η θέση οδήγησης, θεωρώ το i30 πιο αξιόπιστο, πιο όμορφο (υποκειμενικό), πιο καλά εξοπλισμένο. Το έχει ο μικρός αδερφός μου και το έχω οδηγήσει πολλές φορές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:Peugeot 308 Active 1.2 PureTech 110 τι λέει? Βλέπω 18500 ξεκινάει χωρίς κάποια πιθανή προωθητική ενέργεια.

Συγγελίδης;; :svivhaha:

Καλά θα πάει αυτό :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#719878 Το μοναδικό πρόβλημα που έχω με το 308 είναι η θέση της ποτηροθηκης που ενοχλεί στις αλλαγές ταχυτήτων.
Κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ καλό και με μεγάλο χώρο αποσκευών.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
NickTG έγραψε:Το μοναδικό πρόβλημα που έχω με το 308 είναι η θέση της ποτηροθηκης που ενοχλεί στις αλλαγές ταχυτήτων.
Κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ καλό και με μεγάλο χώρο αποσκευών.
Α, το έχεις;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#719892 Το έχουμε εταιρικό στη δουλειά με τον 1.6 diesel και έχω κάνει κάμποσα χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#719894 Σαξονα αν το βρεις στα λεφτά που έπαιζε το χειμώνα είναι σούπερ με μια μικρή παραχώρηση στην άνεση της καμπίνας.
Τώρα, πιο ακριβό, δεν ξέρω, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, με τα σύγχρονα συστήματα που λείπουν από αυτό.
ΕΕΠ, όχι, το i30 ΔΕΝ έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση παρά μόνο σε ακριβές εκδόσεις και στο δρόμο είναι κατώτερο του Kamiq.
Καλή περίπτωση θα ήταν να έβρισκες κάνα ceed προ face-lift που κάποια στιγμή είχε στοκ στα 18+ ο 1.4 140. Τώρα πια δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:Σαξονα αν το βρεις στα λεφτά που έπαιζε το χειμώνα είναι σούπερ με μια μικρή παραχώρηση στην άνεση της καμπίνας.
Τώρα, πιο ακριβό, δεν ξέρω, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, με τα σύγχρονα συστήματα που λείπουν από αυτό.

20200€ 1.2 με 130 PS , έκδοση Active Plus.
Ένα τελευταίο σε λευκό.

Asimov έγραψε:ΕΕΠ, όχι, το i30 ΔΕΝ έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση παρά μόνο σε ακριβές εκδόσεις και στο δρόμο είναι κατώτερο του Kamiq.
Καλή περίπτωση θα ήταν να έβρισκες κάνα ceed προ face-lift που κάποια στιγμή είχε στοκ στα 18+ ο 1.4 140. Τώρα πια δεν ξέρω.

Σωστά για την ανάρτηση του i30

Βλέπω έναν στο Κιλκίς για Kia CEED με τα 120 άλογα έκδοση GTLine Uptown με 18k. Έστειλα διερευνητικο email.