Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#175761 IKE διακρινω μια συστηματική προσπάθεια αποφυγής οποιασδήποτε αναφοράς στη Ζ4, θετικής ή αρνητικής. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#175772 Μια χαρά είναι η Ζ4 (ή πρώτη πάντα), απλά αν είναι να πας σε 2lt+ θα προτιμούσα προφανέστατα ένα S2000.

Και η Ζ3 θα μου άρεσε, δεν συγκρίνεται με Ζ4 κλπ αλλά ουτε οι τιμές της συγκρίνονται (+ υπάρχει 1.8/1.9).

Τα 4θέσια επίσης μπορεί να μην είναι και καλά roadster αλλά σιγά τη διαφορά, μία E46 (ή και Ε36) κάμπριο ή ένα Α4 Β6 κάμπριο (υπάρχουν και 4κίνητα φθηνότερα του ασχημότερου Β7) είναι πολύ καλές επιλογές όπως και η CLK (που κάμπριο δεν έχει τις άσχημες αναλογίες της κλειστής). Πιστεύω θα προτιμούσα CLK από SLK.

Το δύσκολο ειδικά σε BMW είναι να βρεις μη καγκουρεμένο αμάξι. Πχ είχα δει πέρσι μία κόκκινη αυτόματη Ε36 με μηδεν καγκούρεμα (ότι πρέπει για 60χρονους μπαρμπάδες σαγκετουλόγουμου) σε σουπερ δελεαστική τιμή και φαινομενικά σε πολύ καλή κατάσταση αλλά γενικά τέτοιες περιπτώσεις είναι σπάνιες (υπαρκτές όμως).
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Μόνο το βάψιμο που θα θέλει είναι τα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ πολλά έξοδα επισκευής μιας boxster.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι εναντίον της αγοράς και επισκευής ενός παλιού μοντέλου, κάθε άλλο, αλλά να ξέρουμε τι λέμε, όχι ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στις κότες.

Πάρ'το εσύ και θα στο βάψω εγώ (δε θέλει και πολλή μπογιά, έχεις δει από κοντά πόσο είναι; :lol: )
Άλλωστε από κακό βάψιμο δεν έμεινε κανείς στο δρόμο! :iconcool:

Για μια ψυχή, εκεί στη μαύρη γη την ξεγνιτιά:
http://www.carandclassic.co.uk/car/C655349
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#175809 Diesel cabrio, mon dieu...
Άβαταρ μέλους
By tsilis
EDDIE_147 έγραψε:IKE διακρινω μια συστηματική προσπάθεια αποφυγής οποιασδήποτε αναφοράς στη Ζ4, θετικής ή αρνητικής. :hmmm:

Εσύ έπρεπε να είσαι ήδη πίσω από το τιμόνι της γκρι ή της γαλάζιας :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Diesel cabrio, mon dieu...

Sorry, I can't hear you over the sound of how κλαρινογαμπρός I am...

Εικόνα
:superman:

Έχει και για σένα πάντως, μη χαλιέσαι :ninja:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Zorz έγραψε:
drdino έγραψε:Diesel cabrio, mon dieu...

Sorry, I can't hear you over the sound of how κλαρινογαμπρός I am...
...μη χαλιέσαι :ninja:

Πλάκα κάνεις... ο κλαρινογαμπρός θα πάρει μερσέντα ή μπέμπα σαν αυτή που ζαχαρώνει ο ΙΚΕ, με ΛΕΝΤς, γούνινα ζάρια στον καθρέπτη και έτσι!
Μη σου πω καμια λουκ Μ3 118
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4919529/
:lol:

Το Α5, ειδικά ανοιχτό, είναι σούπερ κλασσάτο όχημα (το πετρέλαιο δεν το πρόσεξα να πω την αλήθεια).

edit: μα τι να'ναι αυτό, τι να'ναι αυτό στη φωτό....
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... 071104.jpg
τζα!
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#175890 Νομίζω ότι τα αγορασμένα ακριβά αυτοκίνητα είναι ακόμα ευκαιρίες για τους πλούσιους. Πήραμε εδώ στη δουλειά ένα q7 τσαμπαντάν με <80κ χλμ. Με 3κ έγινε αστέρι, αλλά άντε να το συντηρήσεις/πληρώνεις τόσα κυβικά. :help:
Να το πάρω εγώ και να μου βγει κάτι απλό κανα 3χίλιαρο να πάθω έμφραγμα έξω από την αντιπροσωπεία; Ε όχι... άλλο αν κάποιοι το κάνουν .....και συνήθως μετά παίρνουν τα @@ τους. Εμ.... μεταξωτά εσώρουχα κοιτάζετε... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
xenos έγραψε:Νομίζω ότι τα αγορασμένα ακριβά αυτοκίνητα είναι ακόμα ευκαιρίες για τους πλούσιους. Πήραμε εδώ στη δουλειά ένα q7 τσαμπαντάν με <80κ χλμ. Με 3κ έγινε αστέρι, αλλά άντε να το συντηρήσεις/πληρώνεις τόσα κυβικά. :help:
Να το πάρω εγώ και να μου βγει κάτι απλό κανα 3χίλιαρο να πάθω έμφραγμα έξω από την αντιπροσωπεία; Ε όχι... άλλο αν κάποιοι το κάνουν .....και συνήθως μετά παίρνουν τα @@ τους. Εμ.... μεταξωτά εσώρουχα κοιτάζετε... :whistlink:

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια... μπορεί η αξία να πέφτει αλλά το κόστος συντήρησης παραμένει πάνω κάτω το ίδιο και συχνά ανεβαίνει όσο γερνάει το αυτοκίνητο. Ίσως τα 3 χιλιάρικα σε ένα αυτοκίνητο των 100χιλιάδων να μη φαίνονται πολλά αλλά σε ένα των 12 τσούζει και τσουρουφλάει. Ειδικά αν έχεις πιστέψει ότι είναι το ίδιο με το χιουντάι που κάνει το ίδιο για να το αγοράσεις.
Επειδή όμως είμαστε πετρολχεντς, το μτχ είναι απλά μια ευκαιρία να αγοράσουμε κάτι που υπο κανονικές συνθήκες δε θα μπορούσαμε, ενώ η καλύτερη μεθοδολογία είναι να ξεκινάς από το κόστος συντήρησης (όπου θεωρώ ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε και κατιτίς παραπάνω) παρά την τιμή αγοράς.

M3 λουκ ή κανονικό; :hmmm:
Εικόνα
img.a.tyt.by/catalog/bmw/m-seriya/84/1/84149c3b.jpeg
Σουπερ κουλ.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#176018 Κι αν έχεις σκύλο;;; Που θα τονε βάλεις τον κακομοίρη στο μιάτα;

W124
Εικόνα
media.emercedesbenz.com.s3.amazonaws.com/magazine/wp-content/uploads/781052_1429274_4724_3150_10C714_01.jpg
Ουμπερ-κουλ ακόμα και αν είσαι σκύλος! :thumbsup:

(και με διαφορά η καλύτερη επένδυση σε αμάξι από όοοοολα τα προηγούμενα).
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
castigamatti έγραψε:^ η εκδίκηση της γυφτιας

Ναι, αλλά εδώ ταιριάζει Πάριος...
Μετά το 124 (το φίατ) και μια ταλαίπωρη αλφίτσα 30 χρονώ-ετώ, τι;
https://www.youtube.com/watch?v=RPEdR-igZm4
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
D-Jet έγραψε:Μετά το 124 (το φίατ) και μια ταλαίπωρη αλφίτσα 30 χρονώ-ετώ, τι;

σε κάποια άλλη χώρα...σε κάποια άλλη ζωή :(
Άβαταρ μέλους
By IKE
#176118 Είχα ξεχάσει αυτό το ανώμαλο τικ με το ανενεργό άκυρο url κάτω απο τη φωτογραφία :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
castigamatti έγραψε:σε κάποια άλλη χώρα...σε κάποια άλλη ζωή :(
TR5

Εμ έχεις και ακριβά γούστα, τι να σου κάνω;
Συμφωνείς δηλαδή ότι το roadster είναι εγγλέζικη υπόθεση;

4θέσια ΓΚΑΖΙΑ:
Εικόνα
carzz.co/volkswagen-beetle-classic-cabriolet-convertible_1463499.jpg

ΙΚΕ, εσύ το ξέχασες εγώ όμως όχι! :s_tongue