Επίσης με 15κ δε νομίζω ότι παίρνεις καλό, σχετικά, αμάξι. Παίρνεις απλά καινούριο. Τα χλμ που κάνω είναι λίγα σχετικά (10-12κ / χρόνο λογικά).
EDDIE_147 έγραψε:@xenos
υπάρχουν 116 καινούριες εντός budget αλλά αν σου φαίνεται μικρή η Giulietta το ίδιο θα σου φανεί και αυτή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5362219/
Δεν έχω μπει μέσα να την δω κλπ. Σίγουρα θα με "έψηνε" το γεγονός ότι είναι bmw (και εκεί αν με υπερκάλυπτε σαν αμάξι θα την σκεφτόμουν με μία μπαγαζιέρα οροφής έστω), αλλά στα χρήματα μου (για την ακρίβεια πάνω από αυτά) παίρνεις αυτή με τα 136 άλογα (την έχει οδηγήσει κανένας να μας πει εντυπώσεις;
) και πολύ βασική έκδοση.
Πίσω κάθεται άνθρωπος νορμάλ ύψους; markvag έγραψε:Μην το κοιτάς το 160άρι... Γενικά το διπλοτούρμπινο της VAG... έχει θέματα...
Και το tiguan αυτό το μοτέρ δεν φοράει;
popolaros έγραψε:Η μαγκια δεν είναι να πετάς λεφτά. Η μαγικά είναι να σωζεις χρήματα και με αυτά που μένουν να κανεις περισσότερα πραγματα...
Σε αυτό συμφωνώ. Ίσως θέλω να πετύχω την "ευκαιρία" όπως λέμε.
rocsta έγραψε:glf έγραψε:Σε μια αγορά με υπερπροσφορά αν ψάξεις θα βρεις ότι ζητάς και σχετικά εύκολα και στη τιμή που το θες.
Βέβαια στην τελική για.. λεφτά μιλάμε. Αν τα χεις τα σκορπάς όπου γουστάρεις.
Αν υπήρχε υπερπροσφορά δε θα είχε το τόπικ 50 σελίδες. Έχει αρκετά αμάξια μεταχειρισμένα, τα περισσότερα πρώην leased, κάποια θα είναι καλά αλλά όπως φαίνεται τα καλά πρωην leased και των ιδιωτών που ενδιαφέρουν πραγματικά τον xeno (Α4 Β8 απ' ότι έχω καταλάβει) πουλιούνται γρήγορα. Άρα μάλλον μεγάλη ζήτηση υπάρχει στα συγκεκριμένα με τιμή κάτω από 15Κ ευρώ. Επίσης, όλο το 2015 η αγορά αυτοκινήτου περνάει έντονα τη φάση του "καλύτερα να πάρω αμαξάκι παρά να πέσει κούρεμα".
Όπως έχει, πολύ σωστά, ειπωθεί νωρίτερα στο τόπικ: τα αυτοκίνητα "ευκαιρίες" (λίγα χλμ, καλά εξοπλισμένα, καλή τιμή) φεύγουν ΆΜΕΣΑ, ότι και να ναι. Απλά τώρα είμαι κ εγώ με το χέρι στην τσέπη, οπότε σε καλύτερη θέση για αγορά. Ούτε ανταλλαγές, ούτε μάντρες, ούτε τπτ. Εδώ μου έλεγαν κάποιοι για το μάζντα για γραμμάτια!