Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#87164 Καινούριο πήρα και το μετάνιωσα. Αυτή τη φορά λοιπόν λέω να μην κάνω το ίδιο λάθος. :oops: Επίσης με 15κ δε νομίζω ότι παίρνεις καλό, σχετικά, αμάξι. Παίρνεις απλά καινούριο.
Τα χλμ που κάνω είναι λίγα σχετικά (10-12κ / χρόνο λογικά).

EDDIE_147 έγραψε:@xenos
υπάρχουν 116 καινούριες εντός budget αλλά αν σου φαίνεται μικρή η Giulietta το ίδιο θα σου φανεί και αυτή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5362219/

Δεν έχω μπει μέσα να την δω κλπ. Σίγουρα θα με "έψηνε" το γεγονός ότι είναι bmw (και εκεί αν με υπερκάλυπτε σαν αμάξι θα την σκεφτόμουν με μία μπαγαζιέρα οροφής έστω), αλλά στα χρήματα μου (για την ακρίβεια πάνω από αυτά) παίρνεις αυτή με τα 136 άλογα (την έχει οδηγήσει κανένας να μας πει εντυπώσεις; :hmmm: ) και πολύ βασική έκδοση. :hmmm: Πίσω κάθεται άνθρωπος νορμάλ ύψους;

markvag έγραψε:Μην το κοιτάς το 160άρι... Γενικά το διπλοτούρμπινο της VAG... έχει θέματα...

Και το tiguan αυτό το μοτέρ δεν φοράει; :hmmm:

popolaros έγραψε:Η μαγκια δεν είναι να πετάς λεφτά. Η μαγικά είναι να σωζεις χρήματα και με αυτά που μένουν να κανεις περισσότερα πραγματα...

Σε αυτό συμφωνώ. Ίσως θέλω να πετύχω την "ευκαιρία" όπως λέμε.

rocsta έγραψε:
glf έγραψε:Σε μια αγορά με υπερπροσφορά αν ψάξεις θα βρεις ότι ζητάς και σχετικά εύκολα και στη τιμή που το θες.
Βέβαια στην τελική για.. λεφτά μιλάμε. Αν τα χεις τα σκορπάς όπου γουστάρεις.

Αν υπήρχε υπερπροσφορά δε θα είχε το τόπικ 50 σελίδες. Έχει αρκετά αμάξια μεταχειρισμένα, τα περισσότερα πρώην leased, κάποια θα είναι καλά αλλά όπως φαίνεται τα καλά πρωην leased και των ιδιωτών που ενδιαφέρουν πραγματικά τον xeno (Α4 Β8 απ' ότι έχω καταλάβει) πουλιούνται γρήγορα. Άρα μάλλον μεγάλη ζήτηση υπάρχει στα συγκεκριμένα με τιμή κάτω από 15Κ ευρώ. Επίσης, όλο το 2015 η αγορά αυτοκινήτου περνάει έντονα τη φάση του "καλύτερα να πάρω αμαξάκι παρά να πέσει κούρεμα".

Όπως έχει, πολύ σωστά, ειπωθεί νωρίτερα στο τόπικ: τα αυτοκίνητα "ευκαιρίες" (λίγα χλμ, καλά εξοπλισμένα, καλή τιμή) φεύγουν ΆΜΕΣΑ, ότι και να ναι. Απλά τώρα είμαι κ εγώ με το χέρι στην τσέπη, οπότε σε καλύτερη θέση για αγορά. Ούτε ανταλλαγές, ούτε μάντρες, ούτε τπτ. Εδώ μου έλεγαν κάποιοι για το μάζντα για γραμμάτια! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By corsair
popolaros έγραψε:Εσύ πήρες τεφαρικι... Ο ιδιοκτήτης, πρωην, ηδη το έχει μετανιώσει και είναι έτοιμος να κανει ακόμα ενα λάθος....

Τι? Παλι θα ανεβάσει κελεπούρι απο Αθήνα? :ninja: :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By The Ace
xenos έγραψε:....Απλά τώρα είμαι κ εγώ με το χέρι στην τσέπη...

Υποθέτω κρατώντας τα χρήματα και όχι τίποτα...άλλο :shifty:

Με αυτό που λέγαμε τι έγινε, το κοίταξες ? Ήταν καλή ευκαιρία....
Άβαταρ μέλους
By xenos
The Ace έγραψε:
xenos έγραψε:....Απλά τώρα είμαι κ εγώ με το χέρι στην τσέπη...

Υποθέτω κρατώντας τα χρήματα και όχι τίποτα...άλλο :shifty:

Για τα χρήματα έλεγα, αλλά τελικά παίρνω το άλλο που λες! :lol:

The Ace έγραψε:Με αυτό που λέγαμε τι έγινε, το κοίταξες ? Ήταν καλή ευκαιρία....

Είναι Θεσ/κη, αλλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. :hmmm: :roll:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#87201 Πάρε B λέμε :rtfm: :eat:

Το κρατάς για 4-5 χρονάκια να πηγαίνεις άνετα με την οικογένεια και κατά τη μεταπώληση, λόγω του αστεριού, δε χάνεις πολλά λεφτά (οπότε και παίρνεις αυτό που θέλεις). Και να δεις που θα το βολευτείς τόσο που δε θα θέλεις να το δώσεις :s_cool

Εντάξει, εντάξει, δεν επιμένω... :s_howdy

Άσχετο: Αλήθεια το 7G-tronic τι λέει (αξιοπιστία και λειτουργία);
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Καινούριο πήρα και το μετάνιωσα. Αυτή τη φορά λοιπόν λέω να μην κάνω το ίδιο λάθος. :oops: Επίσης με 15κ δε νομίζω ότι παίρνεις καλό, σχετικά, αμάξι. Παίρνεις απλά καινούριο.
Τα χλμ που κάνω είναι λίγα σχετικά (10-12κ / χρόνο λογικά).

EDDIE_147 έγραψε:@xenos
υπάρχουν 116 καινούριες εντός budget αλλά αν σου φαίνεται μικρή η Giulietta το ίδιο θα σου φανεί και αυτή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5362219/

Δεν έχω μπει μέσα να την δω κλπ. Σίγουρα θα με "έψηνε" το γεγονός ότι είναι bmw (και εκεί αν με υπερκάλυπτε σαν αμάξι θα την σκεφτόμουν με μία μπαγαζιέρα οροφής έστω), αλλά στα χρήματα μου (για την ακρίβεια πάνω από αυτά) παίρνεις αυτή με τα 136 άλογα (την έχει οδηγήσει κανένας να μας πει εντυπώσεις; :hmmm: ) και πολύ βασική έκδοση. :hmmm: Πίσω κάθεται άνθρωπος νορμάλ ύψους;

markvag έγραψε:Μην το κοιτάς το 160άρι... Γενικά το διπλοτούρμπινο της VAG... έχει θέματα...

Και το tiguan αυτό το μοτέρ δεν φοράει; :hmmm:

popolaros έγραψε:Η μαγκια δεν είναι να πετάς λεφτά. Η μαγικά είναι να σωζεις χρήματα και με αυτά που μένουν να κανεις περισσότερα πραγματα...

Σε αυτό συμφωνώ. Ίσως θέλω να πετύχω την "ευκαιρία" όπως λέμε.

rocsta έγραψε:
glf έγραψε:Σε μια αγορά με υπερπροσφορά αν ψάξεις θα βρεις ότι ζητάς και σχετικά εύκολα και στη τιμή που το θες.
Βέβαια στην τελική για.. λεφτά μιλάμε. Αν τα χεις τα σκορπάς όπου γουστάρεις.

Αν υπήρχε υπερπροσφορά δε θα είχε το τόπικ 50 σελίδες. Έχει αρκετά αμάξια μεταχειρισμένα, τα περισσότερα πρώην leased, κάποια θα είναι καλά αλλά όπως φαίνεται τα καλά πρωην leased και των ιδιωτών που ενδιαφέρουν πραγματικά τον xeno (Α4 Β8 απ' ότι έχω καταλάβει) πουλιούνται γρήγορα. Άρα μάλλον μεγάλη ζήτηση υπάρχει στα συγκεκριμένα με τιμή κάτω από 15Κ ευρώ. Επίσης, όλο το 2015 η αγορά αυτοκινήτου περνάει έντονα τη φάση του "καλύτερα να πάρω αμαξάκι παρά να πέσει κούρεμα".

Όπως έχει, πολύ σωστά, ειπωθεί νωρίτερα στο τόπικ: τα αυτοκίνητα "ευκαιρίες" (λίγα χλμ, καλά εξοπλισμένα, καλή τιμή) φεύγουν ΆΜΕΣΑ, ότι και να ναι. Απλά τώρα είμαι κ εγώ με το χέρι στην τσέπη, οπότε σε καλύτερη θέση για αγορά. Ούτε ανταλλαγές, ούτε μάντρες, ούτε τπτ. Εδώ μου έλεγαν κάποιοι για το μάζντα για γραμμάτια! :dizzy:

Κάπου στο παλιό φόρουμ έχω γράψει εντυπώσεις από την 118i, κάνε ένα κόπο να το διαβάσεις.

Με την 118i η μόνη διαφορά είναι στη δύναμη, την οποία με ένα πρόγραμμα την έχεις.

Γενικώς είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και γνώμη μου είναι ότι αξίζει να το δεις καθώς θα σου δώσει αυτά που ψάχνεις. :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
#87397 116 με 118 έχουν διαφορά μόνο στη χαρτογράφηση; Ή είναι ο κλασικός μύθος (πιστόνια/Μπιέλες/στρόφαλος ίδια όλα;)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:116 με 118 έχουν διαφορά μόνο στη χαρτογράφηση; Ή είναι ο κλασικός μύθος (πιστόνια/Μπιέλες/στρόφαλος ίδια όλα;)

MONO.

Καμία άλλη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#87459 Έριξα μια ματία για 116 F20. Με τα πρόσθετα χρήματα που χρειάζεται να βάλω, παίρνω την απολύτως βασική (μτχ πάντα), που είναι πολύ καταραμένη φτώχεια ρε γμτ. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#87473 @xenos
Ηδη η περιπτωση αυτη πχ μιας 116i 136ps με τιμη 15,800ευρω, παροτι ξεβρακωτη, -και εφοσον ειναι "καθαρη", ειναι σχεδον τσαμπα, για ουτε 3,5 χρονια αυτοκινητο, που καινουργιο εχει με τις τρεχουσε προσφορες 22κ ευρω.

Οπερ και κατα το δηλωθεν σου διαθεσιμο Budget μαλλον σκεφτεσαι με λαθος νοοτροπια imo...

Νομιζω το θεμα ειναι να καταληξεις στο τελικο διαθεσιμο budget σου, και απο εκει και περα να ψαξεις υπομονετικα αλλα και στοχευμενα στην αγορα, στο τι μπορεις να βρεις που να ταιριαζει και στα κριτηρια που εχεις θεσει, αφου προηγουμενως ακομα και αυτα πχ τα εχεις βαλει με ξεκαθαρες προτεραιοτητες, και οχι με ενδεχομενο αντιφασεων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#87549 Με τον xeno έχουμε ήδη συζητήσει το θέμα με ΠΜ, αλλά για να κάνουμε μια πρόχειρη σύγκριση....εξαιρώντας *ίσως* το θέμα "driver's car" και πως το εννοεί ο καθένας μας, τι σχέση έχει αυτό

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5877662/

με αυτό

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5362219/

σε οποιοδήποτε τομέα ?
Άβαταρ μέλους
By glf
popolaros έγραψε:Εσύ πήρες τεφαρικι... Ο ιδιοκτήτης, πρωην, ηδη το έχει μετανιώσει και είναι έτοιμος να κανει ακόμα ενα λάθος....

μπα, παραείναι χαμηλωμένο για την Κοζάνη. Δύο φορές βρήκανε πεζοδρόμιο οι πόρτες μετά το παρκάρισμα. Μια εγώ και μια φορά η γυναίκα... (που να το χαμε πάρει και καινούργιο δλδ....)