Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#494873 Nissan ... η μόνη επιλογή .... Xtrail 2.0D 177ps αυτόματο, τετρακίνητο με πανοραμική οροφή .

Όμορφο, ωραία δέρματα, όλα τα συστήματα ασφαλείας, παλιά οθόνη αλλά μάλλον κάνει τη δουλειά της, κάμερες κλπ στην πιο πλούσια έκδοση Techna .... 44210 . Δε συζητήσαμε για κάποια έκπτωση κλπ .... Μιας και πάλι ξεφεύγει ...
Ρώτησα και για το Νέο Leaf... αλλά από Ιούνιο νεότερα...

Suzuki....
To Vitara είναι πιο ευπεπτο σχέδιο , αλλά δεν υπάρχει συνδιασμός τετρακίνηση, αυτόματο και οροφή. 2 από τα τρία ναι... και τα τρία όχι .
ΤΟ scross είναι άσχημο, έχει λίγο καλύτερο χώρο αποσκευών, και συνδιάζεται σε βενζίνη μόνο με τετρακίνηση , οροφή και αυτόματο στην πλούσια έκδοση στα 31700. Για πετρέλαιο θα ρωτήσουν , όπως και για τους χρόνους παράδοσης, μιας και είναι άγνωστο. Η ποιότητα μέσα είναι σαφώς χαμηλότερη από ότι είδα μέχρι τώρα, αλλά μας καλύπτει . Στα συστήματα ασφαλείας , δε γράφει για το lane assist.... αλλά ο πωλητής επιμένει ότι το έχει ...
Τέλος πάντων ... περιμένω απάντησεις...

BMW... πάνω από 50.000 λέει για Χ1
οπότε ρώτησα για Mini countryman 1.5 auto , τετρακίνητο με ηλιοροφή, και συστήματα ασφαλείας και μερά ακόμα extra... έφτασε 48500 και κάνει έκτπωση 3500 περίπου και πάμε στα 45000 . 3 μήνες για παραγγελεια.
Εννοείτε ότι κάποια στιγμή θα βγάλω - βάλω κάποια extra για να δω τιμή . Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο χωρίς όμως συστήματα ασφαλείας στα 35000 τελική με εκπτώσεις.

Στα 45000 ευρώ του mini, του nissan, τα 48000 του Skoda κλπ θα πήγαινα... άμεσα στο φρέσκο VOLVO XC40.

Αλλά μάλλον δε θα δώσω τόσα χρήματα.

Μένει η mitsubishi και η Honda.... και δεν ξέρω κάποια άλλη επιλογή ... Έχετε κάτι κατα νου ;

Α και η SEAT να δω και το LEON Experience και το Ateca. Το leon Experience , μου αρέσει σαν concept, αλλά μου φαίνεται παλιό σχέδιο. Το ίδιο παλιό μου φαίνεται και το suzuki, κλπ ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Anonymous Founder έγραψε:Countryman και Χ1 επί της ουσίας είναι το ίδιο αμάξι.
Θύμισέ μου: το Kuga σας αρέσει; :hmmm:

Νομίζω επιβάλλεται να του ρίξετε μια ματιά. :s_yes

Το θεωρώ παλιό ... αλλάθα το έβλεπα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
dimik έγραψε:Ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.skoda.gr/models/octavia/octavia-scout

αν κι εγώ ψηφίζω το Seat σαν σχέδιο κυρίως.

θα δω το seat. Στη skoda... δύσκολα να ξαναπάω ... λόγω πωλητή.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#494904 Ας ξεχάσουμε για λίγο την τετρακίνηση. Στο καθαρά οδηγικό κομμάτι, είναι όλα τούτα τόσο καλύτερα από το Πικάσο; Μία από τα ίδια θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#494909 To πιο ενδιαφέρον όχημα που παρήλασε από ετούτο το τόπικ, ήταν και παραμένει το BMW i3. Εγώ θα ξαναπώ πως αυτό είναι αυτό που πρέπει ν' αγοράσει ο φίλος μας.
Είναι ταμάμ για την χρήση που το θέλει και είναι πραγματικά διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Και πλέον με την μεγαλύτερη μπαταρία, δεν τίθεται θέμα και αυτονομίας, αν ειδικά έχει τρόπο να το φορτίζει στο σπίτι του.

Δεν θα συζητούσα άλλες λύσεις. Και είμαι βέβαιος πως θ' άρεσε πολύ και στην σύζυγο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#494918 Εντάξει, χωρίς αντιπροσωπεία και απαιτούμενη αναμονή που φτάνει κάποια... χρόνια, νομίζω πως είναι πρόωρο. Ας πάει τώρα για το i3 και στην επόμενη αλλαγή, βουρ για Tesla!
:metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#494922 Κάπου χάθηκε η πρόταση μου ή δεν είδα το λόγο απόρριψης....
Toyota rav4 2,5 hybrid Ίσως όχι τόσο premium, Αλλά γεμίζει πολλά προαπαιτουμενα. Ο μεγάλος κινητήρας το μείον για ασφάλεια κ το κυνήγι από το κράτος. Κατά τα Άλλα Θα έχει την παραπάνω δύναμη από το chr που έχεις δοκιμάσει κ ίσως πιο αδιάφορη οδηγική συμπεριφορά... Μια δοκιμή θα δείξει, νομίζω κάπου 40000? με τα πάντα Όλα?

< Note >