EDDIE_147 έγραψε:Το χειροκίνητο είναι για τη χαρά του 3ου πεντάλ ("10+1 φαντασιώσεις με συμπλέκτη. Εκδόσεις Μορφέας")
EDDIE_147 έγραψε:Το χειροκίνητο είναι για τη χαρά του 3ου πεντάλ ("10+1 φαντασιώσεις με συμπλέκτη. Εκδόσεις Μορφέας")
dimviii έγραψε:Αυτό που εχω βγαλει ακρη,ειναι ότι φρεσκια 100αρα εχει μεγαλη διαφορα με μπαγιατικη.
Μπαγιατικη= αφημενη στο ρεζερβουάρ πανω από 15-20 μερες,και ποιος ξερει τωρα με την κριση,ποσες μερες στη δεξαμενή του πρατηριου.

rocsta έγραψε:Noμίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν γύρω στα 32-34 psi ζεστά. Άρα να είσαι κρύος στα 27-29psi.
Πάντα μιλάμε για ξύλο, όχι βόλτα.
Nikos! έγραψε:rocsta έγραψε:Noμίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν γύρω στα 32-34 psi ζεστά. Άρα να είσαι κρύος στα 27-29psi.
32 πίσω και 35 μπροστά έχω κρύα. Τόσο λέει ο κατασκευαστής το θέμα είναι δε ξέρω τι θέλουν τα AD08R.
popolaros έγραψε:χιλιομετρα για αρχη για να φυγει η πρωτη στρωση....
rocsta έγραψε:Noμίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν γύρω στα 32-34 psi ζεστά. Άρα να είσαι κρύος στα 27-29psi.
vagmann έγραψε:rocsta έγραψε:Noμίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν γύρω στα 32-34 psi ζεστά. Άρα να είσαι κρύος στα 27-29psi.
Σωστος!
29-30 θα εισαι καλα για καθημερινη χρηση...Πιστα 25-27
Ψαξε βεβαιως μηπως το evo καθοτι τετρακινητο+βαρος θελει κατι διαφορετικο...
elteo έγραψε:κρύος στα 27-29psi σε 18αρες σε ελληνικούς καρόδρομους;
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]