Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Dodger
dimviii έγραψε:Αυτό που εχω βγαλει ακρη,ειναι ότι φρεσκια 100αρα εχει μεγαλη διαφορα με μπαγιατικη.
Μπαγιατικη= αφημενη στο ρεζερβουάρ πανω από 15-20 μερες,και ποιος ξερει τωρα με την κριση,ποσες μερες στη δεξαμενή του πρατηριου.

Στα έχω πει και από κοντά και δεν ακούς, λεωφόρο Δημοκρατίας, όχι δεξιά για τον συνεργειά τον φίλο σου αλλά αριστρεά προς Μενίδι, το ΕΚΟ. 100άρα παίρνει ανά 2-3 ημέρες, με δικό του βυτίο, συγκεκριμένο διαμέρισμα. Εκεί βάζω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rocsta έγραψε:Noμίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν γύρω στα 32-34 psi ζεστά. Άρα να είσαι κρύος στα 27-29psi.
Πάντα μιλάμε για ξύλο, όχι βόλτα.

32 πίσω και 35 μπροστά έχω κρύα. Τόσο λέει ο κατασκευαστής το θέμα είναι δε ξέρω τι θέλουν τα AD08R. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Nikos! έγραψε:
rocsta έγραψε:Noμίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν γύρω στα 32-34 psi ζεστά. Άρα να είσαι κρύος στα 27-29psi.

32 πίσω και 35 μπροστά έχω κρύα. Τόσο λέει ο κατασκευαστής το θέμα είναι δε ξέρω τι θέλουν τα AD08R. :hmmm:

Noμίζω πως είναι πολύ υψηλή η πίεση για τα 08.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
popolaros έγραψε:χιλιομετρα για αρχη για να φυγει η πρωτη στρωση....

Μάλιστα αφεντικό. :eat:

Από πιέσεις είμαι οκ για τώρα λες?

Μετά τι κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
By vagmann

Σωστος!
29-30 θα εισαι καλα για καθημερινη χρηση...Πιστα 25-27
Ψαξε βεβαιως μηπως το evo καθοτι τετρακινητο+βαρος θελει κατι διαφορετικο...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
vagmann έγραψε:

Σωστος!
29-30 θα εισαι καλα για καθημερινη χρηση...Πιστα 25-27
Ψαξε βεβαιως μηπως το evo καθοτι τετρακινητο+βαρος θελει κατι διαφορετικο...

Επειδή είναι βαρύ νομίζω είναι χαμηλές αυτές οι πιέσεις, ο κατασκευαστής λέει 32 / 35 (Π/Μ) όμως δε ξέρω αν χρειάζονται λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο για τα AD08R.

Στο εξωτερικό διαβάζω ότι παίζουν και 32 παντού.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
elteo έγραψε:κρύος στα 27-29psi σε 18αρες σε ελληνικούς καρόδρομους;

Aπό πλευράς άνεσης θα είναι καλύτερα, αλλά θα χάσει σε μηχανική αντοχή.
Σε κάθε περίπτωση τέτοια λάστιχα είναι αρκετά ενισχυμένα ως προς τον σκελετό τους. Σαφώς και θέλουν πίεση αέρα για να δουλέψουν τα πλαϊνά που κρατάνε όλο το λάστιχο, αλλά όχι πάνω από 35psi για ζεστό ελαστικό για κανένα λόγο.