Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε: δεν ξερω μπορει.Δεν είμαι και Κικιζας ή κανα δημοσιογράφος που τα ξεζουμιζουν σε ευκαιριακες βολτες ή σε σαββατοκύριακα. :shifty:

...εισαι ο Μητσος ο γκαζοφονιας, ο δρακος της βουτας... :help: :lol:

μπα αλλοι είναι οι δρακοι που ξεζουμιζουν αυτοκίνητα 400 ιππων σε βολτες με δανεικα αυτοκίνητα.
Εγω το δικο μου ακομα δεν μπορω να το ξεζουμισω. :(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Η φάση μύρισε
"Έτσι μπαίνω στην Κ1 στα Λιμανάκια αμαλαχειναούμε"
Bonus το πέρασμα πάνω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης

με αυτά τα αυτοκίνητα ,με αυτά ασχολείσαι.Με αλλα, ασχολείσαι με λαμπάκια και ταπετσαριες.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:

με αυτά τα αυτοκίνητα ,με αυτά ασχολείσαι.Με αλλα, ασχολείσαι με λαμπάκια και ταπετσαριες.

Μήπως είσαι υπερβολικός κάπως βρε Δημήτρη;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:

Μήπως είσαι υπερβολικός κάπως βρε Δημήτρη;

που είμαι υπερβολικος?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε: δεν ξερω μπορει.Δεν είμαι και Κικιζας ή κανα δημοσιογράφος που τα ξεζουμιζουν σε ευκαιριακες βολτες ή σε σαββατοκύριακα. :shifty:

μπα αλλοι είναι οι δρακοι που ξεζουμιζουν αυτοκίνητα 400 ιππων σε βολτες με δανεικα αυτοκίνητα.

Δρακοι ειναι ολοι αυτοι που εχουν "κακομαθει" με πανευκολα 4κινητα και επειδη εχουν πετυχει στην ζωη τους μονο φλωρους με πανακριβα ή γιωταδες με κοντραδικα, νομιζουν οτι ειναι αρχηγοι του δρομου... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:

Δρακοι ειναι ολοι αυτοι που εχουν "κακομαθει" με πανευκολα 4κινητα και επειδη εχουν πετυχει στην ζωη τους μονο φλωρους με πανακριβα ή γιωταδες με κοντραδικα, νομιζουν οτι ειναι αρχηγοι του δρομου... :iconcool:

ωχ ανοιξε το κουτακι με τις σαχλαμάρες. :(
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#461012 Ντίμη δεν πιάνω τον προβληματισμό σου για το αυτόματο.
Αν το πας τάπα λογικά θα το έχεις στο manual, οπότε θα μπορείς να κάνεις καρφωτές αλλαγές χωρίς να αγχωθείς μην κάνεις |λογοκρισία| με το συμπλέκτη.

Το χειροκίνητο είναι για τη χαρά του 3ου πεντάλ ("10+1 φαντασιώσεις με συμπλέκτη. Εκδόσεις Μορφέας" :lol: ) ή αν το αντίστοιχο αυτόματο είναι για τα πανηγύρια (βλέπε tiptronic).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
EDDIE_147 έγραψε:Ντίμη δεν πιάνω τον προβληματισμό σου για το αυτόματο.
Αν το πας τάπα λογικά θα το έχεις στο manual, οπότε θα μπορείς να κάνεις καρφωτές αλλαγές χωρίς να αγχωθείς μην κάνεις |λογοκρισία| με το συμπλέκτη.

:hmmm: , :s_dunno . Μήπως κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του eddie ρε παιδιά;
Τέτοια αδυναμία κατανόησης κειμένου δεν την περίμενα από petrolhead .

dimviii έγραψε:Την ωρα που οδηγεις,δεν υπαρχει σκεψη στη χρηση των παντλς,εαν θα την παρει την 1η στα 50χλμ/ωρα γιατι ερχεται φουρκετα, πρεπει να το γυρισω με χειροφρενο ,και αυτό δεν μπορει να γινει όταν στο σσ/τ θα κατεβάζεις ταυτόχρονα 2-3 σχεσεις περιμενωντας να πεσουν τα χλμ.Δεν υπαρχει χρονος για όλα αυτά.
Παντα μιλαω για δρομο,για πιστα που τα σημεια είναι ''προεπιλεγμενα'' και γνωστα που θα γινουν οι αλλαγες, δεν υπαρχει θεμα/πρόβλημα,ισα ισα εκει που όλα γινονται ευκολα/γρηγορα χωρις την παραμικρη πιθανοτητα αστοχιας αλλαγης.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#461025 Περί SSΤ...το λάτρεψα το Σάββατο γιατί έκανε ό,τι του είπα, όταν του το είπα και μετάνιωσα που δε το δούλεψα στο S-Sport που οι αλλαγές είναι ακόμα πιο γρήγορες, από το γρήγορο Sport.

Δημήτρη, δεν έχεις δίκιο εδώ. Είναι πολύ γρήγορο τόσο στα ανεβάσματα όσο και στα κατεβάσματα και στο manual του κάνεις ό,τι θέλεις εσύ...ποτέ δε κάνει κάτι από μόνο του.

Επίσης επειδή το Χ έχει 5άρι manual (ποιός βάζει 5άρι σε αυτοκίνητο του 2008? :lol: ) νομίζω δε θα παλεύεται σε ταξίδια με 5η και απ΄ότι έχω διαβάσει ο συμπλέκτης εκτός το ότι είναι βαρύς έχει και περίεργη αποσύμπλεξη οπότε καθημερινά πρέπει να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Αλλά οκ, αν είσαι πιουρίστας το προτιμάς...εγώ το Σάββατο δε μπορούσα να διανοηθώ να αφήσω τα χέρια από το τιμόνι...αααα και τα σταθερά paddles είναι όντως πολύ πιο σωστά γιατί γνωρίζεις αυτομάτως τη δουλειά του καθενός.

Πάλι σπίτι θα μείνει το οκτάβια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:

Μια πρόταση, τόσα κόμπλεξ :)
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
red_monster έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:

Μια πρόταση, τόσα κόμπλεξ :)

Υπαρχουν προηγουμενα...Που δεν ξεκινησαν απο εμενα. Διαβασε τα απο την αρχη και μετα κρινε συνολικα...
Το ποιος εχει κομπλεξ και ποιος οχι, ειναι κατι που ηδη γνωριζουμε και απο το προηγουμενο Forum...
Γενικως αλλα και ειδικως...Κωστα-κωστα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
mousatos έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Ντίμη δεν πιάνω τον προβληματισμό σου για το αυτόματο.

:hmmm: , :s_dunno . Μήπως κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του eddie ρε παιδιά;
Τέτοια αδυναμία κατανόησης κειμένου δεν την περίμενα από petrolhead .

dimviii έγραψε:Την ωρα που οδηγεις,δεν υπαρχει σκεψη στη χρηση των παντλς,εαν θα την παρει την 1η στα 50χλμ/ωρα γιατι ερχεται φουρκετα, πρεπει να το γυρισω με χειροφρενο ,και αυτό δεν μπορει να γινει όταν στο σσ/τ θα κατεβάζεις ταυτόχρονα 2-3 σχεσεις περιμενωντας να πεσουν τα χλμ.Δεν υπαρχει χρονος για όλα αυτά.
Παντα μιλαω για δρομο,για πιστα που τα σημεια είναι ''προεπιλεγμενα'' και γνωστα που θα γινουν οι αλλαγες, δεν υπαρχει θεμα/πρόβλημα,ισα ισα εκει που όλα γινονται ευκολα/γρηγορα χωρις την παραμικρη πιθανοτητα αστοχιας αλλαγης.

Είναι τόσο δύστροπο το αυτόματο του Έβου;
Ακόμα και το αρχαίο SMG σε προστατεύει από 'ανθυγιεινά' κατεβάσματα.
Νομίζω είναι θέμα συνήθειας.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
dimviii έγραψε:Το μανιουαλ το θεωρω και εγω πιο συμμετοχικο από ένα σσ/τ,οταν ο ρυθμος είναι αρκετα ανεβασμένος.
Την ωρα που οδηγεις,δεν υπαρχει σκεψη στη χρηση των παντλς,εαν θα την παρει την 1η στα 50χλμ/ωρα γιατι ερχεται φουρκετα, πρεπει να το γυρισω με χειροφρενο ,και αυτό δεν μπορει να γινει όταν στο σσ/τ θα κατεβάζεις ταυτόχρονα 2-3 σχεσεις περιμενωντας να πεσουν τα χλμ.Δεν υπαρχει χρονος για όλα αυτά.
οσες φορες οδηγησα σσ/τ παντα επιανα τον εαυτο μου να μην είναι αφοσιωμένος 100% στο δρομο,στη σκιαγραφηση της διαδρομης,στην εξευρεση της τελειας γραμμης,παντα ένα κομματι του μυαλου μου, το απασχολουσε η ''λειτουργια του'' σσ/τ

Χωρίς να μιλάω καν για σπορ αμάξια (μίιιιλια απόσταση :lol: ), στην πιο σβέλτη οδήγηση συμφωνώ. Χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου να μη νοιάζεται για τις αλλαγές, να βασιστείς πάνω στη λειτουργία του κιβωτίου ακόμα και αν αυτές είναι καλύτερες εξ ορισμού. Αν το καταφέρεις, έχει πλάκα αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα το επιζητούσα. Θέλει πολλά χιλιόμετρα νομίζω του σκοτωμού για να αισθανθείς άνετα.

Το πιο analog ίσως είναι πιο ανθρώπινο, λιγότερο απόλυτο και για αυτό το βρίσκουμε πιο πολύ στα μέτρα μας. Δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Κίκιζας . έγραψε:
Υπαρχουν προηγουμενα...Που δεν ξεκινησαν απο εμενα. Διαβασε τα απο την αρχη και μετα κρινε συνολικα...
Το ποιος εχει κομπλεξ και ποιος οχι, ειναι κατι που ηδη γνωριζουμε και απο το προηγουμενο Forum...
Γενικως αλλα και ειδικως...Κωστα-κωστα. :iconcool:

Το ποιος έχει ένα καράβι κόμπλεξ είναι πασιφανέστατο σε όποιον ξέρει ανάγνωση. Μην χαλάς το τοπικό του Νίκο, άσε να φτιαχτούμε (και να μας μπαίνουν ιδέες :shifty: ) οι υπόλοιποι :)