Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#165321 Αυτό θα κάνει αγώνα για να το πάρει από τα χέρια της συζύγου

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimsabas έγραψε:Ford Puma για δεύτερο;

Οι τιμές είναι πλέον χάρισμα, είναι όμορφα, πολύ στριφτερά (σχεδόν "γαλλικά") και με μπροστινή κίνηση, που την ξέρεις καλά. Δεν είναι διθέσια, άρα πολύ πιο πρακτικά. Άσε που η χαριτωμένη εμφάνιση θα ικανοποιεί και τη σύζυγο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs= ... _type=sale

Δεν είναι καθόλου κακό ένα puma, ακόμα και ένα απλό ΚΑ (πόσο μάλλον το 1,6, το γκάμπριο με τίποτα)... Έχω οδηγήσει ένα απλό ΚΑ 1,3 και παίζει να ήταν το πιο εύκολα ελεγχόμενο και διασκεδαστικό αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει...

Απλά ο λίγκας που έβαλες έχει 4400 σελίδες και βγάζει το μισό car... :lol:

belgarion έγραψε:Αυτό θα κάνει αγώνα για να το πάρει από τα χέρια της συζύγου

.

Μπαααα...

Απλά ούτως ή άλλως streetka δεν παίζει ούτε για πλάκα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:Το Leon Cupra ή FR (ανάλογα με τα γούστα) αναφέρθηκε?

Πως σου φαίνεται?

Not bad at all! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#171034 Συμφωνήσαμε με αγοραστή, το έλεγξε το αμάξι και τον περιμένω να γυρίσει την άλλη εβδομάδα από το εξωτερικό δια τα περαιτέρω...

Απαράβατο άνω όριο τα 8,5Κ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#171057 1) Υπογραφή άλλαξα! :rtfm: :protest: :lol:
2) Δεν πήρα 8,5Κ... Μακάρι, αλλά δεν παίζει τέτοια τιμή στην αγορά για τη Νίτσα
3) Ένα ενδεχόμενο... Εξαρτάται και τι θα βρω σε καλή κατάσταση βέβαια...

Με τον δίλιτρο tfsi τι παίζει από αξιοπιστία;;;; :hmmm:

@Nikos!: Μάλλον (αν θα πάω σε μπέμπα) θα προσανατολιστώ προς 3άρα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
markvag έγραψε:1) Υπογραφή άλλαξα! :rtfm: :protest: :lol:

Πάρε 3άρα τότε. :)
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
markvag έγραψε:1) Υπογραφή άλλαξα! :rtfm: :protest: :lol:

3) 2.0T σε Golf GTi V και Octavia RS έως τέλη 2008 (άρα όχι τα facelift) ειναι το κωδικός BWA, δεν έχει καδένα, οπότε σου φεύγει αυτό το άγχος. Πολύ αξιόπιστος, πολύ καλός για την εποχή του, στέκεται και σήμερα πολύ πολύ καλά. Στο budget υπολογιζε παντα ενα καλό service, δεν ξερεις τι εχει κανει ο καθένας. Στον 2.0T BWA, πρέπει να έχει αλλάξει ιμάντα, αλλιως ειναι ένα κόστος. Έχει και μερικά περιφερειακά.... Αν πας σε νεότερες εκδόσεις Octavia, τότε στα 1.8T καδένα έχουν οι κωδικοί CDAA (160ps) και CDAB και στα 2.0T o CCZA (200ps). Σε αυτα, θα πρότεινα κατευθείαν αλλαγη tensioneer για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπολόγισε το στην τιμή, ζήτα αντίστοιχη όσο γίνεται έκπτωση.
Στο RS Octavia, θα χαρεις χώρους και μπορείς να έχεις υψηλές ΜΩΤ χωρίς κόπο, ασφαλείς προσπεράσεις In a blink of an eye και καλή σπορτιφ συμπεριφορά , αφού ειναι στην ουσία ένα Golf GTi V. Δλδ, δεν είναι το ίδιο και σε στησιμο (από ότι λένε στον ειδικό τύπο) με το 1.8.

Φεύγοντας από Octavia, και εγώ όταν κοιτούσα για μτχ, σαν βασική επιλογή είχα και το 320 με τα 170ps, οπότε.... Απλά έχοντας φάει φόλα με το πορτμπαγκαζ (με τις γυναικες μου να θέλουν μισο σπιτι, ποδηλατο μικρης, κουκλιά, πατίνια κτλ), μόλις είδα την κωλάρα της Τσέχας, love at first sight. Φυσικά ποιότητα κατασκευής, image, και fun to drive λόγω πισω κίνησης, το BMW ειναι top και παραλίγο να είναι αυτό το αμαξακι μου.

Δεν ειδα καθόλου (ίσως έπρεπε...) C5 turbo , αλλά ξέρεις πως ειναι, είχα τα 180ps ήδη, δεν ήθελα κάτι ίδιο ή λιγότερο. Η BMW ήταν η εξαίρεση

Καλές επιλογές! Αν βρεθείς Αθήνα, ο καφές με τον Prof ισχύει, μπορει να σε ψήσουμε και για το Golf Gti V (το αγαπάνε εξάλλου και οι 4T , βλέπε τευχος Σεπτ) :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Chuckie V2.0 έγραψε:...Απλά έχοντας φάει φόλα με το πορτμπαγκαζ (με τις γυναικες μου να θέλουν μισο σπιτι, ποδηλατο μικρης, κουκλιά, πατίνια κτλ), μόλις είδα την κωλάρα της Τσέχας, love at first sight.

Θα συμφωνήσω πάντως σε αυτό.

Οι χώροι του octavia είναι πραγματικά απίστευτοι. Δεν μπορείς να διανοηθείς πως μπορεί να χωρέσει τόσα πολλά πράγματα και να είναι τόσο εύκολο στο φόρτωμα/ξεφόρτωμα.

Οπότε μαρκοβάγγο αποφάσισε τι έχει προτεραιότητα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#171169 Μάλλον θα κινηθώ μεταξύ octavia rs και 320... με outsider 308 175...

Οι χώροι της μπέμπας μου φαίνονται αρκετοί (ψαχούλεψα μία πριν λίγο καιρό), ΟΚ μειονέκτημα ο χώρος αποσκευών (κυρίως λόγω αδυναμίας διαρρύθμισης όπως σε ένα χατς), αλλά δεν μπορούμε να τά 'χουμε όλα στη ζωή μας... Στη χειρότερη σχάρα για τις 3 φορές που θα κουβαλήσω κανένα ποδήλατο... Το octavia μ' άρεσε και το απλό 1,8, φαντάζομαι το rs θα είναι :metalo: :metalo: , η αλήθεια είναι ότι την vw την φοβάμαι από αξιοπιστία βέβαια... :hmmm:

Θα πάρω 1-2 τηλέφωνα σήμερα να δω τι παίζει με μερικά που έχω σταμπάρει και θα ενημερώσω...