- 03 Δεκ 2017, 21:15
Nikos! έγραψε:
Εκεί που λες χθες είχα 5η πάντως
...δυο κάτω για 3η, απλά τράβηξα πολύ τα φρένα και κάναμε κάτι ωραία χορευτικά, μη φανταστείς κάτι το τρελό πάντως...αλλά γωνία δε μέτρησα.
Nikoς ειχες 5η γιατι εχεις 6αρι σαζμαν.Στο δικο μου 5αρι ,η 4η βγαζει 210 χλ,/ωρα.
Εκει φθανω με 180-190 χλμ/ωρα,και όλα τα φρενα είναι με στριμενο τιμονι,χωρις δραματα.
Οι γωνιες που πηρες μπορει να είναι από κρυα ελαστικα,μπορει και από ευθυγραμμιση.
Με την πρωτη ευκαιρια κανε ένα τσεκ για ευθυγραμμιση,ειναι από τα αυτοκίνητα που την ''χανουν'' γρηγορα στο πισω μερος(πολλαπλοι)
Συγκλιση πισω 3 χιλιοστα κλειστο,1,5 από κάθε πλευρα,ειναι αυτό που βολεβει εμενα,για ζωηρο πισω μερος,αλλα ελεγχομενο.
Nikos! έγραψε:Πάντως δεν οδηγείται σωστά με φρένο και στριμμένους τροχούς, θέλει να τελειώσεις τα φρένα και ταχύτητα στο σασμάν πριν αρχίσεις να στρίβεις, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδωσε αλλά και με τον nass και το παιδί που το είχε, τα ίδια λέγαμε.
κανενα αυτοκινητο στη θεωρια δεν θελει φρενα με στριμμενους τροχους,αλλα όλα αυτά είναι ωραια στη θεωρια.
Στη συγκεκριμενη στροφη που λεμε ποτε θα φρεναρεις? πριν αρχισει να στριβει η αριστερη? είναι πολύ νωρις.Αρα θα στριψεις φρεναρωντας. Είναι πολύ σταθερο σε δυνατα φρενα με στριμμενους τροχους παντως.Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.
Δωσε χρονο στον εαυτο σου με το αυτοκινητο,στα ελαστικα,δοκιμασε και κανα άλλο πρόγραμμα στο κεντρικο.
Nikos! έγραψε:Γενικώς παρατήρησα ότι χαλάει το composure του με τέτοια κόλπα...θέλει απλά 2-3 απλά πραγματάκια και κυρίως να συνεργαστείς με τα διαφορικά σωστά μέσα στη στροφή, γιατί στο tarmac στην αρχή της στροφής ανοίγει το κεντρικό διαφορικό και στην έξοδο το κλειδώνει, οπότε πρέπει να δουλέψεις λίγο με αυτό.
.
το μυστικο είναι να πατας οσο πιο γρηγορα μεσα στη κορυφη γκαζι,για να γινει αυτό δεν πρεπει να τα εχεις σκατωσει στην εισοδο.Ακομα και να εχει γινει το λαθος,ακομα και το χοντρο λαθος,παντα με τερμα πατημενο γκαζι μεσα στη στροφη μπορει να σωσει και αυτά που λες δεν σωνονται.
Οντως θελει χρονο να μαθεις πως δουλευουν τα διαφορικα του,και τι μπορει να κανει.Θελει χρονο,πολυ χρονο.Δεν μπορεις να διανοηθείς ποσα περιθωρια εχει.Παντα θα σε πιανει |λογοκρισία|,παντα θα ψαρωνεις πολύ πριν φθασει αυτό στα ορια του.
Nikos! έγραψε:Φουρκέτα. .
δεν μπορει να στριψει κανενα αυτοκινητο πιο γρηγορα φουρκετα.Οχι γιατι θα είναι το γρηγοροτερο στην εισοδο,αλλα γιατι θα είναι το γρηγοροτερο στην εξοδο.
Ευτυχως που δεν πηρες sti παντως ,από τη στιγμη που βρίσκεις το Χαρι υποστροφικο σε κλειστο κομματι.
Nikos! έγραψε:Ναι, θέλουν λίγο χρόνο και καλύτερες συνθήκες. Πρόγραμμα με τίποτα, θα χαλάσει πάρα πολλά νομίζω, οπότε πρώτα το μαθαίνουμε έτσι και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δε μου έλειψε καθόλου η δύναμη, ίσα-ίσα...οκ στην ανάρτηση είδα 1-2 πραγματάκια αλλά είναι πάααρα πολύ νωρίς για να κρίνω.
όλα θα τα βαλεις,ο Ντιμης δεν σου λεει να τα βαλεις απλα για να τα βαλεις.Ο Ντιμης από φιλοσοφια είναι οσο πιο κοντα σε μαμα τοσο καλυτερα(ναι μην γελατε ρε αληθεια λεω) αλλα μερικα πραγματα δεν μπορεις να τα αποφυγεις,χρειαζονται,και επιβαλονται.Στην αναρτηση αυτα τα 1-2 πραγματάκια που ειδες στην 1η βολτα που δεν το ξερεις καν ακομα,θα γινουν 8-9 τα πραγματάκια σε 5 μηνες και 10 βολτες.Been there done that.
Και η δυναμη δεν θα σου φθανει. Και εμενα στην πρωτη εβδομαδα μου εφθανε.
Για αυτό επεμενα σε αυτό του φιλου μου που τα εχει όλα πανω.Κωλοφαρδε kovathe.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 03 Δεκ 2017, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'