Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#460862 Ωραίος ρε Νίκο.
Πρώτον μας καβλωσες παλι....

2ον
Nikos! έγραψε:Εκεί που ΔΕ βολεύεται με τίποτα είναι τα κλειστά. Δε του αρέσουν. Βγάζει μούτρα...δε θέλει κλειστά. Στα κλειστά θέλει υπομονή.

Επίσης δε του αρέσει trail braking...ποτέ! Μια φορά το έκανα και αρχίσαμε τους χωρούς...γέλαγε ο bro πίσω (είχαμε walkie taklie). :yahoo:

Αυτό για τα κλειστά που λες το έχω διαπιστώσει με οτι κι αν έχω προσπαθήσει να οδηγησω γρήγορα σε ορεινή διαδρομή Καρπενήσι.
Το μονο που ηταν στο στοιχείο του ηταν το ραλλακι.... Έχω σκυλομετανιωσει που δεν το κράτησα. Δεν υπάρχει τίποτα καλυτερο σε τέτοιες διαδρομές....

Το trail braking σε αυτό το αυτοκίνητο πάντως φαντάζομαι θα θέλει σοβαρά χέρια και μεγαλα @@.....

Όπως και να χει έχω αρχίσει και τα κοιταω και γω.... σε φαση μια ζωή την έχουμε ναπαναγαμηθουνολα!! :D

Έχω ξεχωρίσει αυτά:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/8540644/

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11724292/

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11791602/

Αν κάποιος έχει τπτ πληροφορίες για τα συγκεκριμένα πείτε!
Θα βάλω αγγελία και την giulietta και βλέπουμε..
Ψηνομαι από καιρό (ντιμη έχεις σκεφτεί για πωλητής στη Mitsubishi? :P) αλλά τώρα με έχεις μπριζωσει ασκημα.....

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Nikos! έγραψε:
PeterPan έγραψε:Νίκο φαίνεται αμαξάρα!
Να φανταστείς πως κ εγώ έβαλα αναζήτηση lancer evo στο mobile.de μετά από αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες :yahoo: :lol:

Καλά χιλιόμετρα πάλι! :yahoo:

Και που να ξεκινήσω και τα incar video. :metalo: :metalo:

Ευχαριστώ!

:yahoo: :yahoo: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kovathe έγραψε:Ωραίος ρε Νίκο.

2ον
Nikos! έγραψε:Εκεί που ΔΕ βολεύεται με τίποτα είναι τα κλειστά. Δε του αρέσουν. Βγάζει μούτρα...δε θέλει κλειστά. Στα κλειστά θέλει υπομονή.

Επίσης δε του αρέσει trail braking...ποτέ! Μια φορά το έκανα και αρχίσαμε τους χωρούς...γέλαγε ο bro πίσω (είχαμε walkie taklie). :yahoo:

Αυτό για τα κλειστά που λες το έχω διαπιστώσει με οτι κι αν έχω προσπαθήσει να οδηγησω γρήγορα σε ορεινή διαδρομή Καρπενήσι.
Το μονο που ηταν στο στοιχείο του ηταν το ραλλακι.... Έχω σκυλομετανιωσει που δεν το κράτησα. Δεν υπάρχει τίποτα καλυτερο σε τέτοιες διαδρομές....

Το trail braking σε αυτό το αυτοκίνητο πάντως φαντάζομαι θα θέλει σοβαρά χέρια και μεγαλα @@.....

Όπως και να χει έχω αρχίσει και τα κοιταω και γω.... σε φαση μια ζωή την έχουμε ναπαναγαμηθουνολα!! :D

Έχω ξεχωρίσει αυτά:

Ψηνομαι από καιρό (ντιμη έχεις σκεφτεί για πωλητής στη Mitsubishi? :P) αλλά τώρα με έχεις μπριζωσει ασκημα.....

< >

Να σου προτείνω να σε πάω βόλτα αργότερα όταν το μάθω και λίγο περισσότερο ή όχι?

Ναι, μια ζωή την έχουμε...yolo!

Το καλό είναι ότι κρατάνε και καλή μεταπώληση τα μαμημενα.

Το μπλε είναι τέλειο. Εγώ επέλεξα εργοστασιακό, ο ντιμης θα σου πει για του φίλου του. Από εσένα εξαρτάται.

Trail braking δε κάνεις με 4κινητο νομίζω, ήταν λάθος μου, ξεκολλάει το πίσω.

Το ραλακι βολεύεται γιατί έχει μικρό μεταξόνιο και είναι ελαφρύ. Το βαρύ αμάξι, δε τη παλεύει στα κλειστά.

Ψησου να πηγαίνουμε βόλτα παρέα. Μια ζωή την έχουμε και ο τρόπος που βλέπω την όλη φάση είναι ότι καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες πάρα για κάτι που δεν έκανες.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Μια ζωή την έχουμε

EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ: μεγάλη ζημιά το forum... :vava:

:vava: :lol:

Αν σταματήσει το τοπικό στα 3 evo θα είμαστε καλά.
Στο νασοτοπικό ήδη βγήκε Καγιενικό απ' το πουθενά. :thumbsup:

Ωραία πράγματα παίδες. :s_howdy :eat:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kovathe έγραψε:Ωραίος ρε Νίκο.

2ον

Έχω ξεχωρίσει αυτά:

< >

εχει ένα ωραίο στο χρώμα του νίκου στη Χίο, με 7.000 χλμ (λέει)...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kovathe έγραψε:

το 3ο λινκ με το ασημι,ειναι υποπτα πολύ φθηνο για τα χλμ του .Μπορει και να θελει να το σπρωξει αμεσα,τι να πω...
Πουλα τη Ιουλιετα,και εδω ειμαστε.
καλο Χαρι ετοιμο που δεν θελει τιποτα υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#460877 σχετικα με το τρειλ μπρεικινγκ δεν νομιζω ότι εχει καποιο θεμα,μπορεις να φρεναρεις αργα μεσα σε στροφη,δεν είναι από αυτά που θα διωξουν τον κωλο απότομα.Ολα αυτά αρκει να το κανεις σωστα,οχι τσαρουχωματα κλπ.
Πχ ειμαστε στο φαναρι λιμνης βουλιαγμενης στο κοκκινο φαναρι και ξεκιναμε. :superman:
πριν φθασεις στην πρωτη αριστερη εχεις γεμισει και την 4η καλα.
Η αριστερη αρχιζει να κλεινει |λογοκρισία| στην αρχη και στο τελος ''σφιγγει'' αρκετα.
Τα φρενα μου εκει είναι παντα μεσα στη στροφη,στο σημειο που αρχιζει να στριβει η αριστερη.Δεν αποσταθεροποιείται το πισω μερος,θα ανοιξει την τροχια,θα σου βαλει τα μουτρα μεσα,αλλα όχι τιποτα δραματα.

Στο κλειστο κομματι που δεν βολεβεται διαφωνω καθετα.
διευκρινηστε όμως πρωτα τι εννοείτε ''κλειστο κομματι''

Νικο σε βλεπω για αναρτηση και πρόγραμμα πριν τον καινουριο χρονο. :lol:
επισης επειδή διαβασα για τα γιοκο ότι δεν σου πολυαρεσαν,δωσε λιγο χρονο να κανεις λιγα ακομη χλμ.Πολλα ελαστικα όταν είναι ολοκαινουρια γλυστρανε παραλογα,μεχρι να αρχισουν να φαγώνονται λιγακι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:Nίκο, Δημήτρη και όσοι άλλοι τυχεροί τα έχετε, τα Evo και τα μάτια σας, είναι future classic και από τα αυτοκίνητα που δεν θα ξαναβγούν, σε λίγα χρόνια θα στρίβετε τα καθημερινά σας με τις μπαταρίες και θα αναπολείται τα αληθινά αυτοκίνητα, αυτά χαρείτε τα και μετά να τα έχετε κρυμμένα στα πιο βαθειά υπόγεια για τα εγγόνια σας.

οντως δεν θα ξαναβγουν τετοια αυτοκίνητα.Ειτε το κρατησεις ειτε το πουλήσεις η εμπειρια αξιζει με τα 1000!
για αυτό εχω λυσσαξει να το προτείνω σε οσους θα μπορουσαν να εχουν αυτή τη τυχη.
Εγω προσωπικα δεν θα το πουλησω ποτε.Μονο για ένα μανιουαλ Χαρι θα το πουλαγα.Για τιποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:σχετικα με το τρειλ μπρεικινγκ δεν νομιζω ότι εχει καποιο θεμα,μπορεις να φρεναρεις αργα μεσα σε στροφη,δεν είναι από αυτά που θα διωξουν τον κωλο απότομα.Ολα αυτά αρκει να το κανεις σωστα,οχι τσαρουχωματα κλπ.
Πχ ειμαστε στο φαναρι λιμνης βουλιαγμενης στο κοκκινο φαναρι και ξεκιναμε. :superman:
πριν φθασεις στην πρωτη αριστερη εχεις γεμισει και την 4η καλα.
Η αριστερη αρχιζει να κλεινει |λογοκρισία| στην αρχη και στο τελος ''σφιγγει'' αρκετα.
Τα φρενα μου εκει είναι παντα μεσα στη στροφη,στο σημειο που αρχιζει να στριβει η αριστερη.Δεν αποσταθεροποιείται το πισω μερος,θα ανοιξει την τροχια,θα σου βαλει τα μουτρα μεσα,αλλα όχι τιποτα δραματα.

Εκεί που λες χθες είχα 5η πάντως :lol: ...δυο κάτω για 3η, απλά τράβηξα πολύ τα φρένα και κάναμε κάτι ωραία χορευτικά, μη φανταστείς κάτι το τρελό πάντως...αλλά γωνία δε μέτρησα. :lol:

Πάντως δεν οδηγείται σωστά με φρένο και στριμμένους τροχούς, θέλει να τελειώσεις τα φρένα και ταχύτητα στο σασμάν πριν αρχίσεις να στρίβεις, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδωσε αλλά και με τον nass και το παιδί που το είχε, τα ίδια λέγαμε.

Αλλά το λες και μόνος σου, μούτρα μέσα στη στροφή δεν είναι ό,τι καλύτερο και έχει συμβεί από λάθος φρένο.

Γενικώς παρατήρησα ότι χαλάει το composure του με τέτοια κόλπα...θέλει απλά 2-3 απλά πραγματάκια και κυρίως να συνεργαστείς με τα διαφορικά σωστά μέσα στη στροφή, γιατί στο tarmac στην αρχή της στροφής ανοίγει το κεντρικό διαφορικό και στην έξοδο το κλειδώνει, οπότε πρέπει να δουλέψεις λίγο με αυτό. :iconcool:

dimviii έγραψε:Στο κλειστο κομματι που δεν βολεβεται διαφωνω καθετα.
διευκρινηστε όμως πρωτα τι εννοείτε ''κλειστο κομματι''

Φουρκέτα.

dimviii έγραψε:Νικο σε βλεπω για αναρτηση και πρόγραμμα πριν τον καινουριο χρονο. :lol:
επισης επειδή διαβασα για τα γιοκο ότι δεν σου πολυαρεσαν,δωσε λιγο χρονο να κανεις λιγα ακομη χλμ.Πολλα ελαστικα όταν είναι ολοκαινουρια γλυστρανε παραλογα,μεχρι να αρχισουν να φαγώνονται λιγακι.

Ναι, θέλουν λίγο χρόνο και καλύτερες συνθήκες. Πρόγραμμα με τίποτα, θα χαλάσει πάρα πολλά νομίζω, οπότε πρώτα το μαθαίνουμε έτσι και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δε μου έλειψε καθόλου η δύναμη, ίσα-ίσα...οκ στην ανάρτηση είδα 1-2 πραγματάκια αλλά είναι πάααρα πολύ νωρίς για να κρίνω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
EDDIE_147 έγραψε:
Μια ζωή την έχουμε
Κανονίστε να κάνουμε καμιά τρέλα, γιορτές που έρχονται :vava:

edit: (ποπ.... γείτονα τον βλέπω... ετοιμάσου για βόλτα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#460891 Για τοπικό 'Δεν την παλεύω στη ζωή μου --> φτηνή boxster' είμαι μέσα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
Μια ζωή την έχουμε
Κανονίστε να κάνουμε καμιά τρέλα, γιορτές που έρχονται :vava:

edit: (ποπ.... γείτονα τον βλέπω... ετοιμάσου για βόλτα :lol: )

σε τοπικο για Χαρι βαζεις θρασυτατα λινκ με πορσε.
Εχεις ένα warn. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Εκεί που λες χθες είχα 5η πάντως :lol: ...δυο κάτω για 3η, απλά τράβηξα πολύ τα φρένα και κάναμε κάτι ωραία χορευτικά, μη φανταστείς κάτι το τρελό πάντως...αλλά γωνία δε μέτρησα. :lol:

Nikoς ειχες 5η γιατι εχεις 6αρι σαζμαν.Στο δικο μου 5αρι ,η 4η βγαζει 210 χλ,/ωρα. :iconcool:
Εκει φθανω με 180-190 χλμ/ωρα,και όλα τα φρενα είναι με στριμενο τιμονι,χωρις δραματα.
Οι γωνιες που πηρες μπορει να είναι από κρυα ελαστικα,μπορει και από ευθυγραμμιση.
Με την πρωτη ευκαιρια κανε ένα τσεκ για ευθυγραμμιση,ειναι από τα αυτοκίνητα που την ''χανουν'' γρηγορα στο πισω μερος(πολλαπλοι)
Συγκλιση πισω 3 χιλιοστα κλειστο,1,5 από κάθε πλευρα,ειναι αυτό που βολεβει εμενα,για ζωηρο πισω μερος,αλλα ελεγχομενο.

Nikos! έγραψε:Πάντως δεν οδηγείται σωστά με φρένο και στριμμένους τροχούς, θέλει να τελειώσεις τα φρένα και ταχύτητα στο σασμάν πριν αρχίσεις να στρίβεις, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου έδωσε αλλά και με τον nass και το παιδί που το είχε, τα ίδια λέγαμε.

κανενα αυτοκινητο στη θεωρια δεν θελει φρενα με στριμμενους τροχους,αλλα όλα αυτά είναι ωραια στη θεωρια.
Στη συγκεκριμενη στροφη που λεμε ποτε θα φρεναρεις? πριν αρχισει να στριβει η αριστερη? είναι πολύ νωρις.Αρα θα στριψεις φρεναρωντας. Είναι πολύ σταθερο σε δυνατα φρενα με στριμμενους τροχους παντως.Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.
Δωσε χρονο στον εαυτο σου με το αυτοκινητο,στα ελαστικα,δοκιμασε και κανα άλλο πρόγραμμα στο κεντρικο.

Nikos! έγραψε:Γενικώς παρατήρησα ότι χαλάει το composure του με τέτοια κόλπα...θέλει απλά 2-3 απλά πραγματάκια και κυρίως να συνεργαστείς με τα διαφορικά σωστά μέσα στη στροφή, γιατί στο tarmac στην αρχή της στροφής ανοίγει το κεντρικό διαφορικό και στην έξοδο το κλειδώνει, οπότε πρέπει να δουλέψεις λίγο με αυτό. :iconcool: .

το μυστικο είναι να πατας οσο πιο γρηγορα μεσα στη κορυφη γκαζι,για να γινει αυτό δεν πρεπει να τα εχεις σκατωσει στην εισοδο.Ακομα και να εχει γινει το λαθος,ακομα και το χοντρο λαθος,παντα με τερμα πατημενο γκαζι μεσα στη στροφη μπορει να σωσει και αυτά που λες δεν σωνονται.
Οντως θελει χρονο να μαθεις πως δουλευουν τα διαφορικα του,και τι μπορει να κανει.Θελει χρονο,πολυ χρονο.Δεν μπορεις να διανοηθείς ποσα περιθωρια εχει.Παντα θα σε πιανει |λογοκρισία|,παντα θα ψαρωνεις πολύ πριν φθασει αυτό στα ορια του.

Nikos! έγραψε:Φουρκέτα. .

δεν μπορει να στριψει κανενα αυτοκινητο πιο γρηγορα φουρκετα.Οχι γιατι θα είναι το γρηγοροτερο στην εισοδο,αλλα γιατι θα είναι το γρηγοροτερο στην εξοδο.
Ευτυχως που δεν πηρες sti παντως ,από τη στιγμη που βρίσκεις το Χαρι υποστροφικο σε κλειστο κομματι.

Nikos! έγραψε:Ναι, θέλουν λίγο χρόνο και καλύτερες συνθήκες. Πρόγραμμα με τίποτα, θα χαλάσει πάρα πολλά νομίζω, οπότε πρώτα το μαθαίνουμε έτσι και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δε μου έλειψε καθόλου η δύναμη, ίσα-ίσα...οκ στην ανάρτηση είδα 1-2 πραγματάκια αλλά είναι πάααρα πολύ νωρίς για να κρίνω.

όλα θα τα βαλεις,ο Ντιμης δεν σου λεει να τα βαλεις απλα για να τα βαλεις.Ο Ντιμης από φιλοσοφια είναι οσο πιο κοντα σε μαμα τοσο καλυτερα(ναι μην γελατε ρε αληθεια λεω) αλλα μερικα πραγματα δεν μπορεις να τα αποφυγεις,χρειαζονται,και επιβαλονται.Στην αναρτηση αυτα τα 1-2 πραγματάκια που ειδες στην 1η βολτα που δεν το ξερεις καν ακομα,θα γινουν 8-9 τα πραγματάκια σε 5 μηνες και 10 βολτες.Been there done that.
Και η δυναμη δεν θα σου φθανει. Και εμενα στην πρωτη εβδομαδα μου εφθανε. :lol:
Για αυτό επεμενα σε αυτό του φιλου μου που τα εχει όλα πανω.Κωλοφαρδε kovathe. :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 03 Δεκ 2017, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#460903 Νομίζω ότι αυτό το τοπικό θα ξεπεράσει σε epicness το all time classic kon5 - monster.