Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drenie
#158355 Ναι η BMW ήταν η μία εναλλακτική . Ωραίο αυτοκίνητο και λογικά σε αυτό το αμάξι δεν θα έφτανα τα 29 χιλιάρικα αλλά κάπως μικρό . Και θα ήθελα όσο μπορώ να αποφύγω την διαδικασία να ψάχνω πάλι αυτοκίνητο μετά από 5 χρόνια ...

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#158357 Είναι μικρότερη η 1 από το Renegade;
Εγώ την 1 M-pack στην 118i έκδοση όταν κοίταζα, με τα εξτρά που έβαλα, θα περνούσε τα 30Κ... Αλλά ΟΚ, μπορείς να αφαιρέσεις μερικά.
Φυσικά με την 1 χάνεις την τετρακίνηση και την κίνηση σε δύσκολους χωματόδρομους. Κερδίζεις ποιότητα και καλύτερο ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#158381 Αν το ζητούμενο είναι SUV, τετρακίνηση κλπ τι σχέση έχει η 1;

Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή (πλέον) είναι η X1 αλλά εκεί για τετρακίνηση το βαλάντιο εκτοξεύεται.

Άμεσοι ανταγωνιστές του Renegade είναι κάτι τζηποειδή τύπου 500X, Opel Mokka, 3008 κλπ
Άβαταρ μέλους
By drenie
#158410 H Χ1 ακομα και χωρις τετρακινηση φτανει τα 35 χιλιαρικα και χωρις πολλα εξτρα . Αν μπορουσα να φτασω θα πηγαινα εκει...

Ανταγωνισμο της προκοπης για το Renegade μονο το Vitara Βλεπω εγω που στην τελικη τιμη δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το jeep αν μιλαμε για αυτοματο και τετρακινητο. Ομως το εσωτερικο του μου φαινεται καπως φτωχο. Εξωτερικα ειναι ομορφο και ειδικα το προηγουμενο Grand Vitara μου αρεσε παρα πολυ.

To QQ Που κανει και τρελες πωλησεις δεν μου αρεσει μου φαινεται πολυ οικογενειακο...

Tiguan - ASX (ξεπερασμενα),Mokka, Juke, Captur,3008 απλα δεν...
Επισης Kuga ειπαμε... ακριβο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
REALZEUS έγραψε:Καλοτάξιδο το Renegade!

Τεστ του αντίστοιχου 500Χ που ίσως βοηθήσει στην συζήτησή σας: http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... t-4x4-auto

Τα ίδια έγραψαν και οι 4Τ.Το κιβώτιο μέτριο ,η κατανάλωση υψηλή και είναι και πιο αργο σε πολλές μετρήσεις απο το 140ps 2wd.
:hmmm:
Το kuga 1,5 auto 4x4 κάπου στα 30000 παίζει και αυτο,αλλα το 500X ξεκινάει απο 26000.Kai to Kuga βεβαια με υψηλή κατανάλωση.
Μάλλον SUV & βενζίνη δυσκολα είναι σώστος συνδυασμός....
Άβαταρ μέλους
By skous
#158528 Είπαμε, το Kuga 4x4 awd 182ps κάνει 27κάτι στην μεσαία έκδοση εξοπλισμού.
Βέβαια σε χώρους δεν συγκρίνεται με το Jeep, νομίζω Tiguan, Kuga κλπ είναι 1 επίπεδο παραπάνω σε χώρους από το Renegade.
Άβαταρ μέλους
By drenie
#158543 Το kuga αυτόματο στην έκδοση titanium βγαίνει σχεδόν 35000 με εξοπλισμό αντίστοιχο του renegade . Η τιμή είναι χωρίς πινακίδες έξοδα μεταφοράς τέλη κυκλοφορίας κτλ .

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
drenie έγραψε:Από την στιγμή που έχει μετατροπέα ροπής σημαίνει ότι μπορείς να το οδηγήσεις ανάλογα και να καίει το αυτοκίνητο σε λογικά πλαίσια .
Δεν θα το έλεγα.... To τούρμπο όντως σημαίνει ότι όταν μάθεις να το οδηγείς μπορεί να πηγαίνεις σχετικά οικονομικά. Αλλά μετατροπέας ροπής σημαίνει ότι όπως και να το οδηγήσεις μέχρι τα 60-70 που συνήθως κλειδώνει (αν κλειδώνει) θα καίει σαφώς περισσότερο από χειροκίνητο ή διπλού συμπλέκτη... Και θα σου πάρει λίγο καιρό αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία να μάθεις να το χρησιμοποιείς πιο αποτελεσματικά.
Αλλά σαφώς και είναι ταιριαστό σε 4χ4 μια και προσφέρει πολλαπλασιασμό ροπής και το πιο ομαλό ξεκίνημα. Συν το πιο εύκολο μπρος πίσω.

Και όσο νά΄ναι 1500+ κιλά με μεγάλη μετωπική, μέτρια αεροδυναμική, λαστιχάρες και κλασικό αυτόματο..... ε, μην περιμένετε ότι θα καίει σαν συμβατικό....