Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#448565 Δεν σου έχουν πει να μην τσατίζεις ένα πληγωμένο θηρίο Τζι μου; Έτσι είμαστε οι τιφόζοι φέτος... Το νου σου! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By pik.
EDDIE_147 έγραψε:Αν ήμουν μπακούρι
Εικόνα

+ mini cooper diesel

Αν είχα οικογένεια
Εικόνα

+ giulietta diesel

Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και οι μτχ Maserati είναι υπερβολικά εξωτικό φρούτο, αν τυχόν προέκυπτε ρεαλιστικά τέτοιο δίλημμα οι τελικές επιλογές θα ήταν μάλλον 911 και Μ5...

ΥΓ: τι καύλα μουράκλα που έχει η τελευταία Quattroporte γαμώτο...

για να μην βαζω τα ιδια αυτοκινητα,τα βλεπω με 3 series E9o την δικη μου και αυτο.
Εικόνα
στοιχιζει ακριβως 1οο χιλιαρικα.

αρα Η αυτο ή Μαζερατι GranTurismo.
και το 3αρι μου.
ΑΥΤΑ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#448576 Mitsubishi Evo 9 - 20k
Range Rover Evoque - 60k
Mazda MX5 - 10k
Ford Fiesta - 10k

Πιστεύω καλύπτω αρκετά καλά όλες τις ανάγκες μου σε μετακινήσεις: εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός δρόμου, cabrio έως suv, με οικογένεια και χωρίς.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
kubiak έγραψε:Μεγάλο πόθο για το Miata βλέπω...

Εμ, φθηνο, αξιόπιστο, ελαφρύ και μανιτζέβελο, ωραίο να το βλέπεις και fun to drive έστω και αν δεν το πηγαίνεις με τις πόρτες. :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#448719 Εγώ απορώ πως χωράτε στα Mx5 όσοι είστε πάνω από 1.75, με το ζόρι στρίβω το τιμόνι.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#448720 Δε χωράνε. Απλά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Εγώ απορώ πως χωράτε στα Mx5 όσοι είστε πάνω από 1.75, με το ζόρι στρίβω το τιμόνι.

+1
Μια φορά μπήκα και με πήγαν βόλτα με ένα μκ2 και έβρισκε το κεφάλι μου στην οροφή.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#448747 Υπάρχουν λύσεις για να χαμηλώσεις το κάθισμα. Έτσι κι αλλιώς όμως, η κουκούλα δεν κλείνει σχεδόν ποτέ!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:Mitsubishi Evo 9 - 20k
Range Rover Evoque - 60k
Mazda MX5 - 10k
Ford Fiesta - 10k

Πιστεύω καλύπτω αρκετά καλά όλες τις ανάγκες μου σε μετακινήσεις: εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός δρόμου, cabrio έως suv, με οικογένεια και χωρίς.

ασε κανα 5ρακι περισευμα,να τα ριξουμε στο 9αρι να τεντωσει λιγακι. :x
Άβαταρ μέλους
By belgarion
kubiak έγραψε:Μεγάλο πόθο για το Miata βλέπω...

Miata
Is
Always
The
Answer
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#448818 Ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον έρωτα με το ΜΧ. :hmmm: Αλλά περί ορέξεως ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#448819 Καλό αυτοκινητο , καλό σχολείο , οικονομικό ...
προσωπικά 2 φορές επένδυσα χαχαχα

Ενα έτοιμο με ενα V8 μοτέρ θα ήταν οτι πρέπει χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
blinkys έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον έρωτα με το ΜΧ. :hmmm: Αλλά περί ορέξεως ...

κοιτα και εγω δεν εχω καμια ιδιαιτερη καουρα με το μιατα,αλλα ειχε ενας γνωστος πολύ παλια ένα μκ1 με 1,8 μοτερ που το ειχε τουρμπισει με μια 25αρα Γκαρετ,και το τουρμπιζε από χαμηλα το 1,8.Δισκατο σφικτο πισω,καλο χερι ο τυπος,δεν ισιωνε πουθενα.Φλογες από τη σωληνα πισω συνεχεια,ωραιο θορυβο από την εξατμιση,ηταν μαγεια.
Ειχαμε βγει για βραδυνες αλητείες χειμωνα,ξεσκεπαστο το μιατα. :inlove:
εφτανε διπλωμένος με 2η στον κοφτη,και με το βαραγε ο κοφτης,καρφωνε γρηγορα την 3η για να συνεχισει την πλαγιολισθηση. :inlove: Είναι παιχνιδι,δεν είναι το ποσο γρηγορα παει,ουτε το πως στριβει,ουτε το πως φρεναρει.
Εαν μπορεις να φτιαξεις ένα τετοιο με 15κ ευρω (στα 180-200 αλογα),πιστευω ότι είναι το απολυτο ξεκαυλωτηρι.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
dimviii έγραψε:
blinkys έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον έρωτα με το ΜΧ. :hmmm: Αλλά περί ορέξεως ...

κοιτα και εγω δεν εχω καμια ιδιαιτερη καουρα με το μιατα,αλλα ειχε ενας γνωστος πολύ παλια ένα μκ1 με 1,8 μοτερ που το ειχε τουρμπισει με μια 25αρα Γκαρετ,και το τουρμπιζε από χαμηλα το 1,8.Δισκατο σφικτο πισω,καλο χερι ο τυπος,δεν ισιωνε πουθενα.Φλογες από τη σωληνα πισω συνεχεια,ωραιο θορυβο από την εξατμιση,ηταν μαγεια.
Ειχαμε βγει για βραδυνες αλητείες χειμωνα,ξεσκεπαστο το μιατα. :inlove:
εφτανε διπλωμένος με 2η στον κοφτη,και με το βαραγε ο κοφτης,καρφωνε γρηγορα την 3η για να συνεχισει την πλαγιολισθηση. :inlove: Είναι παιχνιδι,δεν είναι το ποσο γρηγορα παει,ουτε το πως στριβει,ουτε το πως φρεναρει.
Εαν μπορεις να φτιαξεις ένα τετοιο με 15κ ευρω (στα 180-200 αλογα),πιστευω ότι είναι το απολυτο ξεκαυλωτηρι.

Με 15Κ αγοράζω S2000 dim που τα κάνει όλα αυτά (νταξ δεν θα ακους σκάστρα) το οποίο θα είναι και εργοστασιακό και δε θα έχω το άγχος να κοιτάω πυρόμετρα και θερμοκρασίες όλη την ώρα.