EDDIE_147 έγραψε:Αν ήμουν μπακούρι
+ mini cooper diesel
Αν είχα οικογένεια
+ giulietta diesel
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και οι μτχ Maserati είναι υπερβολικά εξωτικό φρούτο, αν τυχόν προέκυπτε ρεαλιστικά τέτοιο δίλημμα οι τελικές επιλογές θα ήταν μάλλον 911 και Μ5...
ΥΓ: τι καύλα μουράκλα που έχει η τελευταία Quattroporte γαμώτο...

kubiak έγραψε:Μεγάλο πόθο για το Miata βλέπω...

dimik έγραψε:Εγώ απορώ πως χωράτε στα Mx5 όσοι είστε πάνω από 1.75, με το ζόρι στρίβω το τιμόνι.
saxon_747 έγραψε:Mitsubishi Evo 9 - 20k
Range Rover Evoque - 60k
Mazda MX5 - 10k
Ford Fiesta - 10k
Πιστεύω καλύπτω αρκετά καλά όλες τις ανάγκες μου σε μετακινήσεις: εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός δρόμου, cabrio έως suv, με οικογένεια και χωρίς.
kubiak έγραψε:Μεγάλο πόθο για το Miata βλέπω...
blinkys έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον έρωτα με το ΜΧ.Αλλά περί ορέξεως ...
Είναι παιχνιδι,δεν είναι το ποσο γρηγορα παει,ουτε το πως στριβει,ουτε το πως φρεναρει.dimviii έγραψε:blinkys έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον έρωτα με το ΜΧ.Αλλά περί ορέξεως ...
κοιτα και εγω δεν εχω καμια ιδιαιτερη καουρα με το μιατα,αλλα ειχε ενας γνωστος πολύ παλια ένα μκ1 με 1,8 μοτερ που το ειχε τουρμπισει με μια 25αρα Γκαρετ,και το τουρμπιζε από χαμηλα το 1,8.Δισκατο σφικτο πισω,καλο χερι ο τυπος,δεν ισιωνε πουθενα.Φλογες από τη σωληνα πισω συνεχεια,ωραιο θορυβο από την εξατμιση,ηταν μαγεια.
Ειχαμε βγει για βραδυνες αλητείες χειμωνα,ξεσκεπαστο το μιατα.![]()
εφτανε διπλωμένος με 2η στον κοφτη,και με το βαραγε ο κοφτης,καρφωνε γρηγορα την 3η για να συνεχισει την πλαγιολισθηση.Είναι παιχνιδι,δεν είναι το ποσο γρηγορα παει,ουτε το πως στριβει,ουτε το πως φρεναρει.
Εαν μπορεις να φτιαξεις ένα τετοιο με 15κ ευρω (στα 180-200 αλογα),πιστευω ότι είναι το απολυτο ξεκαυλωτηρι.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]