Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JBT
#296999 τεσπά, δεν επιμένω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mirage έγραψε:Δεν έχει δισκάκια το διαφορικό

< >

εχεις φωτο?
Άβαταρ μέλους
By JBT
#297005 Εσύ τώρα γιατί πετάγεσαι μιρατζούλη;; :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ρίξε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πρώτα σε Glof 0,6 tdi (με τάσια και ταμπούρα πίσω) και έλα να μιλήσεις.

Τσιριμώκο μέχρι τότε :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:
NickTG έγραψε:Εσύ είπες για ροπή γενικά.
Στην ίδια κατηγορία είναι από άποψη μεγέθους άρα μια χαρά σύγκριση.

Πως ένα 2λτ ειδικής κατασκευής typeR είναι μια χαρά σύγκριση με ενα tdi golf?

Αν θες να συγκρινεις θα βάλεις 2λτ golf ατμόσφαιρα. Όχι μοτέρ το οποίο έχει βελτιωθεί εργοστασιακα για να βγάλει ειδική έκδοση.

Αν τώρα αυτό νομίζεις ότι είναι οκ σύγκριση απλά για να αντιπαραθεσεις το σχόλιό μου, τότε οκ.

< >

Όσο γενικό ήταν αυτό που έγραψες τόσο γενική είναι και η σύγκριση μου.
Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν θες μόνο ροπή, θες και άλογα.

Αναφερόμαστε σε 1.600 κυβικά (αν ξαναδιαβάσεις το σχόλιό μου θα δεις ότι αναφέρω μακριά από 2λτ).

Αλλά εντάξει, κατάλαβα ότι το ποστ σου είχε μόνο νόημα αντιπαράθεσης στο δικό μου. Καμία χρήση δηλαδή. :lol:

Θέλεις συνδιασμό των δυο προφανώς και εφόσον κοιτάς κάτω από 2 λίτρα έχεις δυο επιλογές. Turbo βενζίνης και turbo diesel.

Από τα δυο, για ταξίδι που τον ενδιαφέρει, το δεύτερο είναι πιο οικονομικό. Αυτό λέω.

Ίσως τώρα κατάλαβες καλύτερα το νόημα του σχόλιού μου...
Άβαταρ μέλους
By italakias
dimviii έγραψε:
mirage έγραψε:Δεν έχει δισκάκια το διαφορικό

< >

εχεις φωτο?

Εχεις καρτα;
Εχω καρτα.
Εχεις καρτα!!!
Εχεις ιντερνετ.

Απο διαφημιση στο ραδιοφωνο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#297027 Πες ξανά τι ψάχνεις γιατί χαθήκαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By fot
#297032 :lol: :lol: Συνοπτικά.
Για άλλο λόγο άνοιξα το topic. Άλλαξαν καποια δεδομένα και ψάχνω.
Λοιπόν, ταξιδιάρικο, ευχάριστο οδηγικά, συμμετοχικό και οδηγοκεντρικό, καλά φτιαγμένο και απομονωμένο εσωτερικό.
Για μτχ κοιτάζω. Στο budget μου, δηλαδή περίπου 15, υπάρχουν αρκετά Premium εώς και 5-7 ετίας.

Μέχρι στιγμής σκέφτομαι για 116d, Octavia 1.6d, 320i Coupe και στο πίσω μέρος του μυαλό μου υπάρχει το S60 1.6d.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#297038 Άρα πας καρφί για γαλλικό.
Άβαταρ μέλους
By italakias
fot έγραψε::lol: :lol: Συνοπτικά.
Για άλλο λόγο άνοιξα το topic. Άλλαξαν καποια δεδομένα και ψάχνω.
Λοιπόν, ταξιδιάρικο, ευχάριστο οδηγικά, συμμετοχικό και οδηγοκεντρικό, καλά φτιαγμένο και απομονωμένο εσωτερικό.
Για μτχ κοιτάζω. Στο budget μου, δηλαδή περίπου 15, υπάρχουν αρκετά Premium εώς και 5-7 ετίας.

Μέχρι στιγμής σκέφτομαι για 116d, Octavia 1.6d, 320i Coupe και στο πίσω μέρος του μυαλό μου υπάρχει το S60 1.6d.

Νομιζω η 320 σου κανει,εγω δλδ αυτην θα επαιρνα.
Άβαταρ μέλους
By fot
#297051 Το 508 απορρίπτεται για λόγους εμφάνισης και για την βλακεία που έχει σαν δέρμα στο χειρόφρενο, το γαλλικό design μέσα!!
:lol:
Από γαλλικά τώρα γουστάρω αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7403835/
αλλά λίγο τα χλμ, λίγο τα κυβικά το αφήνω. Το DS5 γαμεί και κοστίζει λογικά, το 308 είναι ωραίο, αλλά στα ίδια χρήματα παίρνεις σαφώς καλύτερα.

Italakia, η 320 αν δεν υπήρχε αυτό το ανόητο ελληνικό σύστημα, θα ήταν η μόνη επιλογή μου.

Για Merc που αναφέρθηκε πιο πίσω, δεν με ψήνει καθόλου. Ειδικά η C klas είναι πολύ ξεπερασμένη. η παλιά εννοείται.