Και βέβαια ελλείψει δυνατού μοτέρ, παραμένει το πιο "ρυπογόνο" (aka τέλη) και το πιο αργό από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του....να μην πούμε για το hybrid που είναι ακόμα πιο αργό, πιο αργό και από το 1400αρι 206 που είναι μοντέλο 20ετίας πλέον
) για να πάρω ένα σαφέστερα πιο αδύναμο αυτοκίνητο, τη στιγμή που υπάρχουν άλλα πολύ φθηνότερα και πολύ δυνατότερα/γρηγορότερα, sorry αλλά μόνο κάποιος φανατικός Toyotάκιας θα το έκανε....Anonymous Founder έγραψε:Το Yaris Hybrid είναι εξαιρετικό γι' αυτό που είναι: ένα άνετο, ήσυχο και οικονομικό αυτοκίνητο πόλης, που θα βγει και παραέξω αν χρειαστεί. Αλλά είναι ακριβό. Το θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές, αλλά κοστίζει.
The Ace έγραψε:Έπρεπε να το διευκρινήσω για το 206, έχουμε το 16V με τα 90 άλογα, που το έδιναν 0-100 10.6" και τελική 175χαω, επιβεβαιωμένα χιλιάδες φορές όλα αυτά τα χρόνια που το έχουμε. Το Hybrid το δίνουν 11,8" και 165χαω τελική.
Mark έγραψε:...Δεν ξέρω τώρα αν τα πιο καινούρια δουλεύουν με μεγαλύτερες πιέσεις και έχουν παραπάνω ροπή και είναι καλύτερα. Αλλά όταν το δικό μου έχει 15kgrm στα 1200 κυβικά, αν το άλλο είναι 1000άρι και έχει 18 ξέρω'γω, θα είναι σε βάθος χρόνου το ίδιο αξιόπιστο;...
, αλλά τελικά τα καταφέραμε....
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]