nass έγραψε:Εξάλλου το budget αυξάνεται σημαντικά τότε. Δηλαδή:
1. Πουλάω το Evo 30Κ και παίρνω ας πούμε Macan (το ακριβότερο) δηλ. το τρέχον σενάριο: 90Κ
ή αυτό που λες:
2a. Κρατάω το Evo και παίρνω τώρα ένα πχ. XC60: 60K Χεχε γλύτωσα λεφτά![]()
2b. Μετά από 2 χρόνια πουλάω το Evo 11 ετών πλέον 20Κ (και αν... λαμβάνοντας υπόψη και τι μπορεί να βγάλει από βλάβες στο ενδιάμεσο...) και παίρνω:
2b1. Μεταχειρισμένη Cayman 718: 50K. Συνολικό budget: 60Κ+50Κ-20Κ = 90Κ πάλι αλλά έχω μεταχειρισμένη Cayman τότε αντί για καινούργια Macan τώρα, έχω βέβαια ευχαριστηθεί το Evo στο ενδιάμεσο
2b2. Καινούργια Cayman 718: 85K τότε με σταθερές σημερινές τιμές. 60Κ+85Κ-20Κ = 125Κ![]()
Αρα μόνο το 2b1 στέκει από άποψη budget... ή ένα 3ο σενάριο:
3a. Κρατάω το Evo και παίρνω τώρα ένα πχ. Forester μεταχείρω αποκλειστικά για βόλτες στο χώμα: 10K
3b. Μετά από 2 χρόνια πουλάω το Evo 11 ετών πλέον 15Κ (διότι θα έχει κάνει σημαντικά περισσότερα χιλιόμετρα στο ενδιάμεσο, δεν θα είναι μόνο για τα γούστα μου) και παίρνω:
3b1. Μεταχειρισμένη Cayman 718: 50K. Συνολικό budget: 10Κ+50Κ-15Κ = 45Κ εδώ και αν γλύτωσα λεφτά![]()
3b2. Καινούργια Cayman 718: 85K τότε με σταθερές σημερινές τιμές. 10Κ+85Κ-15Κ = 70Κ
μόνο που μετά από 3 χρόνια μένω με ένα αρχαίο Forester για βασικό οικογενειακό αυτοκίνητο![]()
M αρέσει το 2b1
επειδή το σπορτίβικο αυτοκίνητο που το θέλεις μόνο για γούστα και δεν θα είναι ο βασικός ανθρωπομεταφορέας της οικογένειας δεν πειράζει (τόσο) να είναι μεταχειρισμένο και να μην έχει ακριβώς τον εξοπλισμό που ιδανικά θέλεις. To 2b2 είναι overkill στο μπάτζετ, οπότε προφανώς no go.To σενάριο 3 επίσης προφανώς δεν σου κάνει, άλλωστε ψάχνουμε premium suv νέας γενιάς.

) μη με
.

το σκότωνε το κακό κιβώτιο, οι μακριές σχέσεις και βέβαια ο τρόπος οδήγησης, που, τι να κάνουμε
, ήταν ο δικός μου τρόπος οδήγησης, όχι αυτός που θα μου επιβάλλει ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου
αλλά ταλαιπωρία να ανέβεις στο St Bernard και το Simplon