- 14 Σεπ 2015, 23:46
Εγώ πάντως (και χωρίς ναχω κανά καημό να επιβεβαιώσω την επιλογή μου) δεν μπορώ να κατανοήσω την αναφανδόν απόρριψη ενός αίλουρου απλά γιατί είναι ... διλιτρο.
Και εντάξει θα έρχεται 30-40 ευρώ περισσότερο το μηνα αλλά τι αλλά καλά φέρνει μαζί του θέλουν και αυτά ένα "κοστολόγιο". Φέρνουν καλύτερα φρένα? Φέρνουν καλύτερό κράτημα για ασφάλεια αλλά και διασκέδαση? Φέρνουν περισσότερα χαμόγελα? Αν ναι σε αυτά η και σε αλλά ίσως να αξίζουν τη "θυσια".
Προσοχή όμως. Αλλά τα ματιά του λαγου και αλλά του αετού. Υπάρχει ο 200αρης tfsi στο Α σε ένα εξόχως αδιάφορο αυτοκίνητο και υπάρχει ο ίδιος κινητήρας σε ένα γκολφ η σε μια oκταβια (του αδελφού π.χ. εν tfsi, τσακη). Ιδία αλόγα, αλλά αυτοκίνητα.
Και εφόσον μιλάμε και για ανήσυχο οικογενειάρχη τι δουλεία έχει να μιλάμε για σαξοραλα, μχ5 και αλλά εξαιρετικά μεν αλλά εργενικα αυτοκίνητα.
Πάω με την οικογένεια διακοπές με οικογένεια με ασφάλεια με το gti (επιθυμώντας τους χώρους του Οκταβία βεβαία) αλλά όταν θα έχω κέφια (οχι συχνά πια δυστυχώς) θα πάω και μια ριτσωνα μια Κυριακή μεσημέρι να γουστάρω.
Ο Έλληνας autoνομοθετης παραλογιζεται εδώ και δεκαετιες. Αυτό ομως δεν σημαίνει ότι πρέπει με κόστος ένα μέτριο εστιατόριο ανά μηνά να απορρίπτουμε ένα διλιτρο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένας τετρακυλινδρος 2λιτρος, ένας 6κυλινδρος τριλιτρος, ένας 8κυλινδρος τετραλιτρος, ένας 10κυλινδρος 5λιτρος, ένας 12κυλινδρος 6λιτρος (ουφ) έχουν το "μαγικό" 500cc/κύλινδρο (ένα μπουκαλάκι νερό ο κύλινδρος δηλαδή!). Αμα δεν ξέρουν οι μηχανολόγοι μηχανικοί που την θεωρούν την ιδανική χωρητικότητα ποιος ξέρει? Η Παολα?? :-)
Αφού σου έκανε "κλικ" μια Οκταβία 200αρα, προχωρά όταν έρθει ο καιρός με αυτό το κλικ. Δεν θα μετανοιωσεις επουδενι. Το σήμα θα το πληρώνεις μια φορά το χρόνο. Όμως θα την οδηγας ΟΛΟ το χρόνο. Και αυτό είναι που μάλλον έχει σημασία...
< >